Özür Grubu-2009

cerenora

Balı kaymağı fazla kaçmış
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
2.510
81
Evet yine geldik bir atama dönemine daha... Binlerce öğretmen bakanlığın emri doğrultusunda istenilen tüm belgeleri harfiyyen yerine hazırlamış ve başvurumuzu yapmışken sevgili bakanlığımız yine sonuçları açıklamak konusunda nazlanıyor. Meslektaşlarım ve ben:) tıpkı ağustos ayında olduğu gibi yine bilgisayar başında nevrozlar yaşıyoruz.
YETER ARIK YAAAAAAAAAA AÇIKLAYIN!!!!!!!!!!!
:kızgın::eek:klava:kötükedihüso Yazımın anafikri buydu:)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım gene de şükret,çükü bana okul bile açılmadı.Her gün 100 km gideceğim,3.5 saatim yolda geçecek ve beni bekleyen 6 ay 21 günlük bebeğim var :KK43:(((

canım gene de şükret,çükü bana okul bile açılmadı.Her gün 100 km gideceğim,3.5 saatim yolda geçecek ve beni bekleyen 6 ay 21 günlük bebeğim var :KK43:(((

Canım ya umarım sen de bir dahaki atama döneminde rahata kavuşursun... Bebeğini de sağlıkla büyütürsün...:teselli:

sanırım en özürlü özür grubu atamasıydı insanları ailelerinden ayıran bu zihniyeti anlamakta zorluk çekiyorum:KK43: insanları hayallerinden ettiler yazık cok yazık...

merhaba arkadaşlar. umarım tayinlerinizle ilgili herşey gönlünüzce olur. bir sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim..
sınıf öğretmeniyim ve evliyim.yarıyıl tatili sonuna doğru eşimin başka bir şehre tayini çıktı. yarıyıl tatilinde yapılan özür durumu tayinini kaçırmış oldum, ayrıca zorunlu hizmete tabiyim, eş özründen erteletiyorduk...şimdi durumum ne olur sizce...mayısta iller arası tayine başvurabilir miyim?yoksa ağustostaki eş özrü tayinini mi beklemem gerek...çok kafam karışık inanın...4 aylık birde bebişim var...birde il emrini kaldırmışlar eş durumu tayinlerinde...bu durumda tayinim yapılmazsa ben eşim burada olmadan nasıl kalacağım ki ankarada eş durumundan...eşim başka yerde ben başka ilde...nasıl eş durumu belgesi vereceğim erteletme için...varmı benim gibi olan aranızda...şimdiden teşekkürler...sevgiler.

merhaba arkadaşlar. umarım tayinlerinizle ilgili herşey gönlünüzce olur. bir sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim..
sınıf öğretmeniyim ve evliyim.yarıyıl tatili sonuna doğru eşimin başka bir şehre tayini çıktı. yarıyıl tatilinde yapılan özür durumu tayinini kaçırmış oldum, ayrıca zorunlu hizmete tabiyim, eş özründen erteletiyorduk...şimdi durumum ne olur sizce...mayısta iller arası tayine başvurabilir miyim?yoksa ağustostaki eş özrü tayinini mi beklemem gerek...çok kafam karışık inanın...4 aylık birde bebişim var...birde il emrini kaldırmışlar eş durumu tayinlerinde...bu durumda tayinim yapılmazsa ben eşim burada olmadan nasıl kalacağım ki ankarada eş durumundan...eşim başka yerde ben başka ilde...nasıl eş durumu belgesi vereceğim erteletme için...varmı benim gibi olan aranızda...şimdiden teşekkürler...sevgiler.

canım zorunlu hizmet yükümlüsüysen
mayıstaki iller arası tayine başvuramazsın
es durumundan esinin olduğu ile ağustosda tayin isteyeceksin
benim bildiğim bu kadar

canım zorunlu hizmet yükümlüsüysen
mayıstaki iller arası tayine başvuramazsın
es durumundan esinin olduğu ile ağustosda tayin isteyeceksin
benim bildiğim bu kadar

elifdem, teşekkürler cevabın ve ilgin içina.s.

X