- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aracı kişi bana sevgilisi olduğunu söylemedi sadece çapkın dedi ben de olmaz o zaman demiştim o da sana bağlı sen onu düzeltirsin falan dedi.sevgilisi var nasıl seni istemeye geliyorlar adam dedi mi bunu
Allah aşkına o nasıl erkekGönül eğlendirmek değil, istemeye gelecekler evet dersem, yemin ederim üzülüyorum neden böyle diyorsunuz.
Saçma çok saçma hep böyle dangalak işler beni buluyor ya da ben onları buluyorumO kizla whatsapta resmi duruyor ve seni istemeye gelecek iyiymis ya . Cok sacma drgil mi sizcede yazdiklarinzi bir okuyun..
Aracı kişi bana sevgilisi olduğunu söylemedi sadece çapkın dedi ben de olmaz o zaman demiştim o da sana bağlı sen onu düzeltirsin falan dedi.
Saçma çok saçma hep böyle dangalak işler beni buluyor ya da ben onları buluyorum
e bırakmak senin elinde değil mi ?Saçma çok saçma hep böyle dangalak işler beni buluyor ya da ben onları buluyorum
adam olacak kız farkı diyorum ben bunaarayan bulur
aramıyorum tabiki kim ister böyle dangalak bir durumun içine düşmeyi ???arayan bulur
.aramıyorum tabiki kim ister böyle dangalak bir durumun içine düşmeyi ???
Seni istemeye gelecekler ama hala sevgilisinden ayrılmadı? Senle evliyken boşanmadan başkasına düğün yapar bu karakterle.Gönül eğlendirmek değil, istemeye gelecekler evet dersem, yemin ederim üzülüyorum neden böyle diyorsunuz.
onu düşünmekten kendimi alamıyorum farklı bölümlerde çalışıyoruz günde 1 kere falan görüyorum bir de sabah giriş akşam çıkışta servisle de çok nadir geliyor.Arada bahaneler bulup yanıma geliyor göz kırpıyor,uyuz ya çıkmıyor aklımdan offf ne olur bana bir şey söyleyin, nasıl engel olunur duygulara ?.
e çıkdurumun içinden
yok kaba değil çok haklısın.Seni istemeye gelecekler ama hala sevgilisinden ayrılmadı? Senle evliyken boşanmadan başkasına düğün yapar bu karakterle.
Aklını mi kacirdin sen nasil guvenebilirsin boyle birine?? Evet dersen sevgilisi kurtulmuş olur sen başını yakarsin. Sonra aldatilmandan dolayi olusacak alnindaki çikintilari plutona kadar uzatirsin. Kaba yazdim kusura bakma ama gerçekleri gormen gerekli. Seni istemeye gelecek kadar ciddiyse diğer kızla hala işi ne? Kim olursa olsun aldatır karaktersiz.