Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

Gönül eğlendirmek değil, istemeye gelecekler evet dersem, yemin ederim üzülüyorum neden böyle diyorsunuz.
Allah aşkına o nasıl erkek

Ay bide istemeye mi gelecek

Kaçırmayın hemen evlenın

Sızle evlıykende diğer kızlara eşimi sevmıyorum hıc sevısmıyoruz ayrı yatıyoruz acıdıgım için evlendım aradığım kişiyi bulayım hemen bosanacam der

Aracı kişi bana sevgilisi olduğunu söylemedi sadece çapkın dedi ben de olmaz o zaman demiştim o da sana bağlı sen onu düzeltirsin falan dedi.

aracıyı geç adamın kendisi sana ne dedi, sevgilim var demiş aşkı bulamadım demiş, kendi demedi mi istersen evlenelim diye

Kusura bakmayın ama mizacınızı sert tutup size yaklaşmasına izin vermezseniz iş bu hale gelmezdi. Siz istememekten çok bi görüşüp bi görüşmeyerek naz yapıyor imajı çizmişsiniz. Bu adamdan uzak durmazsanız 2. Açacağınız muhtemel konu başlığı " Allahım ne bahtsızım 2. Nişanı da attım" olacak.bunu da haketmiş olacaksınız. Çocuğun sevgilisine yazık

Gönül eğlendirmek değil, istemeye gelecekler evet dersem, yemin ederim üzülüyorum neden böyle diyorsunuz.
Seni istemeye gelecekler ama hala sevgilisinden ayrılmadı? Senle evliyken boşanmadan başkasına düğün yapar bu karakterle.
Aklını mi kacirdin sen nasil guvenebilirsin boyle birine?? Evet dersen sevgilisi kurtulmuş olur sen başını yakarsin. Sonra aldatilmandan dolayi olusacak alnindaki çikintilari plutona kadar uzatirsin. Kaba yazdim kusura bakma ama gerçekleri gormen gerekli. Seni istemeye gelecek kadar ciddiyse diğer kızla hala işi ne? Kim olursa olsun aldatır karaktersiz.

.

e çıkdurumun içinden
onu düşünmekten kendimi alamıyorum farklı bölümlerde çalışıyoruz günde 1 kere falan görüyorum bir de sabah giriş akşam çıkışta servisle de çok nadir geliyor.Arada bahaneler bulup yanıma geliyor göz kırpıyor,uyuz ya çıkmıyor aklımdan offf ne olur bana bir şey söyleyin, nasıl engel olunur duygulara ?

Böyle göz göre göre ihanete ortak olup da buraya konu açıp kendini acındıranlara demek istediğim:
unnamed (5).jpg

Seni istemeye gelecekler ama hala sevgilisinden ayrılmadı? Senle evliyken boşanmadan başkasına düğün yapar bu karakterle.
Aklını mi kacirdin sen nasil guvenebilirsin boyle birine?? Evet dersen sevgilisi kurtulmuş olur sen başını yakarsin. Sonra aldatilmandan dolayi olusacak alnindaki çikintilari plutona kadar uzatirsin. Kaba yazdim kusura bakma ama gerçekleri gormen gerekli. Seni istemeye gelecek kadar ciddiyse diğer kızla hala işi ne? Kim olursa olsun aldatır karaktersiz.
yok kaba değil çok haklısın.

X