Ozur dilemem lazimmi kizlar

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Gunaydin kizlar okadar sinirliyimki anlatamam

Hani sunu belirtiyim bu artik kiskanclik falan degil irite oluyorum. Gecen gun gezerken bi cift vardi ilerde, biz oraya dogru ilerleyince bi kiz indi merdivenlerden asaga kiza dondu bakti goz goze geldiler buyuk ihtimal. Bu oylesine bi bakis degildi zaten bakmadim diyemedi. Dedigi sey acaba bu kiz ciftin kiz kardesi falanmi diye baktim dedi ve onu sucluyomusum bagirdi cagirdi. Hayir neyle sucluyorum zaten bakmissin bakmadim diyemiyosun..

Dun telefonundan bakarken arkadaslik sitesi sayfalari acilmis bes tane falan. Bende sakin bi sekilde sordum bu ne diye niye bastin bunlara dedim. Beyfendi hemen sinirlendi vay ben onlara basmadim kendiliginden acildi biktim beni suclamalarindan. Nasi bi insansin sen, hayatta mutlu olamazsin bunu anladim diye bagirdi falan. Bende sasirdim hani sadece sordum seni biseyle suclamadim niye bastin dedim sadece, gostermek istedi bakmak istemedim kolumdan tuttu yitti beni okadar sinirlendiki vuracak olurmu acaba diye dusundum bi an. Sonra bu ben evden gidiyom dedi bende madem oyle bidaha bu eve girme dedim. Benden bikmis evi terk etti akli sira. Sonra tekrar geldi banka kartini almak icin ve defoldu gitti. Gece bi bucuktan sonra ne zaman geldi bilmiyorum icerde yatmis sabah ise gitti. Hayir madem o saate kadar ananin yanindasin orda kalsaydin ne anlami kaldiki. Ailemden uzaga geldim burda kimsen yok beni bu sekilde yalniz birakmasi cok agrima gitti. Ben onun icin burdayim halbuki. Neyse suclumuyum gercekten? Bence degilim. Cunku biseyle suclamadim sadece niye bastin diye sordum. Sucluyosun dedikten sonra o sucladim evet oyle dedigi icin. Simdi benden ozur talep ettigini biliyorum sizcede hakli mi ve ozur mu dilemem lazim

Hatta kizlar beni suclamaya basladi. Kimbilir sen neler yapiyosun arkadaslarinla neler konusuyosun facebookta neler bakiyosun ne gunahlara giriyosun allah bikir gibi seyler soyldi!! Hani biseyimi gormus olsa sorsa tamam. Yok zan uzerine. Ayni sey mi yani benimle onun soyleyisi

Hayatı ne kendine ne ona zehir etmenin anlamı yok.Kimse kimsenin tapulu malı değil.Kimse kimseye her yaptığının hesabını veremez.Kimse kimseyi sürekli hesap sorar gibi suçluluk psikolojisine sokamaz.
O senin eşin.Azarlayacağın küçük çocuğun değil.Nasıl bir psikolojidir Allah aşkına yolda yürürken nasıl yürüyorsun.Bir gözünle yanında ki nereye bakıyor nereye bakmıyor hangi niyetle bakıyor hangi niyetle bakmıyor bu nasıl bir algılamadır."BÜYÜK İHTİMAL" adı altında suçlamak/kavga
İnsan bu.Refleks.Karşısında insanla ani göz göze de gelebilir.Sen hayatında hiç bir Allah ın kuluyla göz göze gelmiyor musun? Öyle bakış deildi derken,zaten bakıp bakmadığı ihtimaller üzerindeyken buna nasıl karar veriyorsun.
Sen hayatında hiç internet sitesine girerken bir sürüsayfa reklam site şu bu açılmadı mı.
Şu an yoksa da,bu şekilde gittiği sürece,her benzer ilişkide olduğu gibi aldatılacaksın.

Nasıl basmış ki 5 tane link açmış öyle. İnandırıcı gelmedi. Seni sindirmeye çalışıyor klasik yakalanmışlık psikolojisi.

Ben ihtimaller uzerine yasamiyorum. Kendiside zaten kabul ediyo. Ben azarlamadimda sadece sordum guzelce cevap verilebilir. Kndiisde bana sordugu oldu telefonumda bi numara gorunce kayitli olmayan ben bagirdimmi? Dayisi cikti zaten. Ben gayet sakindim azarlamiyorumda

Nasıl basmış ki 5 tane link açmış öyle. İnandırıcı gelmedi. Seni sindirmeye çalışıyor klasik yakalanmışlık psikolojisi.

Iste o yuzden sordum arka arkaya aciliyo pop up falan ddi. Herseye tamam diyecem ama takintigi tavir hic hosuma gitmedi. Hele ki beni suclayama baslarken. Benden ozur bekliyo buyuk ihtimal su an ama ne yaptimki

Sen kendin demişsin büyük ihtimal bakmıştır.Yapma etme Allah aşkına yoldayken kocam şu karşıdan gelen kıza baktı nasıl bakar....böyle bir psikoloji olamaz.
Telefonda kayıtlı olmayan numara arayınca ne oluyor.Güven duvarlarınız birbirinize karşı bu şekilde mi kurulu.
Bir insana sürekli hesap sorarsan,bir insanın yolda ki hareketlerini kontrol altına alırsan,canım balım bu sitelere girdinmi diye gülerek bile sorsan refleks olarak artık tepki alırsın.

Edepsizlikle karşısındakini susturmaya çalışanlardan eşiniz de..
Öyle çok ki onlardan.
Yavuz hırsız evsahibini bastırır atasözü boşuna söylenmemiş..
Ne özürü bence kavga bile etmeyin. Konuşmayın bir süre..

kesinlikle o suçlu. insan psikolojisi işte suçlu olunca bağırıyor sen ne kadar sakin sorsanda. çok eminim bundan. bizdede olmuştu bağırdı çağırdı sonradan ortaya çıktı kendide söyleedi. sen haklısın.

Iste o yuzden sordum arka arkaya aciliyo pop up falan ddi. Herseye tamam diyecem ama takintigi tavir hic hosuma gitmedi. Hele ki beni suclayama baslarken. Benden ozur bekliyo buyuk ihtimal su an ama ne yaptimki
Trojen bulunan bir siteye girdiyse de olur. Pop-up 5 sayfa açmaz kolay kolay . Ancak dediğim gibi sitede trojen varsa yapar bunu. İddaa oynanan sitelere girmeye çalıştıysa mesela açıyor bu tür siteleri. Asıl konu da bu değil, normal sormana karşın verdiği aşırı tepki. Ben olsam usturuplu sorduğum soruya yaylım ateşi açsa özür dilemem.

karıya kıza bakacak ,arkadaşlık sitelerine girecek sen sorunca hır çıkarıp evden gidecek...sende ben sadece sormuştum diyeceksin ..saçmalama aptal kocanın gözü 4 dönüyor dışarıya sen daha kendini eziyorsun..yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk yoksa önüne bak..hayatına evine bağlı adam gibi bir adam girebilir nihayetinde.

Orta seni suçlu gerektirecek bir durum göremedim.Kesinlikle kendisi suçlu ve bunu senin üzerine atmaya çalışıyor.Zaten genellikle bağırıp çağıran erkekler ya suçlu yada haksız oluyor.Özür dilemesi gereken kişi o bence sen değilsin.

Evliliğinizde güven kırıntısı yok. Sen de hatalısın o da hatalı çünkü ikiniz de birbirinize zerre güvenmiyorsunuz. Bu çok büyük bir sorun bilmem farkında mısınız. Ona mı baktı bu siteye mi girdi diye kavga çıkarmak yerine oturun aranızdaki güven probleminin neden kaynaklandığını konuşun, çözün.

Klasik bağırarak kendini haklı çıkarıp, suçunun üstünü örtmeye çalışan erkek davranışı. Sen zaten sakin bir şekilde sormuşsun onun da eğer dediği gibiyse sakin bir şekilde sana açıklama yapması gerekirdi. He sen deseydin ben görünce kıyameti kopardım o da bana böyle yaptı diye, o zaman derdim belki etkiye tepki gibi olmuştur. Ayrıca 5 tane arkadaşlık sitesinin ardarda açıldığını da görmedim daha önce. Bazen bana da oluyor bir siteye girerken bakıyorum pat diye başka yerlerde açılmış ama maksimum bir iki sayfa oluyor genelde. Bir de sadece o sitelerin sayfaları mı açıktı yani ne bilim onların yanında iddia gibi bir site falanda açıksa belki bir ihtimal kendi kendine açılmıştır.

Kocasına yüzde Yüz güvenen bir kadın varsa bana göre hata ediyordur. Eşlerinin yanında kuzu gibi olup, işte orda burda nasıl Davranışlar sergilediğini az çok görüyoruz erkeklerin

verdiği tepki suçlu olduğunu gözteriyor.
paçayı ele vermiş onun siniri bu.
özür dileme bence. bırak hatasını anlasın.

canım seni bastırmak için bağırıp çağırdı
baktı istediği tepkiyi almadı umursamadın
mecburen eve dönmüş
sakın özür dileme daha neler yapar
mesafeni koru
ayrıca sen suçlamadın sorguladın
niye bastın diye
kendiside farkında suçlu üstün çıkmaya çalışıyor

eşiniz tamamen suçlu psikolojisiyle hareket ediyor resmen suç bastırmaya çalışıyor.Özür dilemeyin karşınıza alın mantıklı bir konuşma gerçekleştirin ama sinrlenip çirkefleşip bağrıp çağrıp niye baktın kadına falan tarzı yaklaşımlarda asla bulunmayın asla.Yapacağınız en büyük yanlış bu olur.Sakince neye kırıldığınızı anlatın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…