Özür Diledi, Sizce Affetmeli miydim?

Okurken bile o kadar itici buldum ki o kişiyi.
O soruyu sorduğu anda defetmeliydin.
Hiçbir şey için geç değil, kalitesiz biri ve uzak dur
yani ben en başından beri şüpheci yaklaştığım için öyle bir soru sorduğunda iki elimi birbirine sürtüp aha şimdi göründü buzdağı diye algıladım olayı :cool: aşık değildim olsaydım göremeyebilirdim belki ama özrünüde sert ama kibarca kabul edip ir anlam ifade etmediğini onu istemediğimi belirttim teşekkür ediyorum yorumunuz için :KK52:

Bir iki aydır biri ile konuşuyordum bana seni seviyorum demişti bundan sonrasını okumadım cunku 2 ayda ask sevgı olmaz

Bir iki aydır biri ile konuşuyordum bana seni seviyorum demişti bundan sonrasını okumadım cunku 2 ayda ask sevgı olmaz
bir ay boyunca hergün aynı ortamdaydık ve insan olarak tanımak için eh işte bir süre ama zaten okumadan yaptığınız yorumla açıkçası bir faydanız olmaz sizin iki cümleyle çözebileceğinize inansaydım zaten boş yere uzatmazdım ama yinede teşekkür ediyorum okuduğunuz giriş cümlesinden çıkarıp verdiğiniz öğütler için

Bakın gerçekten bu adamin kafasına sihirli değnek dokunmadıysa (ki bu öküzlüğü giderebilmek icin sihirli odun inmesi lazim ya neyse) bu adam de - ğiş - mez. Niyeti bir kere belli etmis bilinç altında öyle bi beklentiyle yaşayacak. Bu ileriye dönük planlar neyinler de hep yalan dolan zaten. Suan yazacak kız ariyor bu adam, sizinle kavga ettikten sonraki süreçte tekrar bulamamis bulsa da ilişki kuramamiş olacak ki çaresizce size yazıyor yine.

Birde 19 ve 26 yaş zaten biraz fazla. 19 cok genc bir yas. Sizin zaaflarinizi bulup kullanabilir, bence uzak durun.

Etrafinizda başka yaşıtınız oğlanlar elbette vardir, guzel zamanlarinizi oyle bi edepsizle harcamayin
.

Bakın gerçekten bu adamin kafasına sihirli değnek dokunmadıysa (ki bu öküzlüğü giderebilmek icin sihirli odun inmesi lazim ya neyse) bu adam de - ğiş - mez. Niyeti bir kere belli etmis bilinç altında öyle bi beklentiyle yaşayacak. Bu ileriye dönük planlar neyinler de hep yalan dolan zaten. Suan yazacak kız ariyor bu adam, sizinle kavga ettikten sonraki süreçte tekrar bulamamis bulsa da ilişki kuramamiş olacak ki çaresizce size yazıyor yine.

Birde 19 ve 26 yaş zaten biraz fazla. 19 cok genc bir yas. Sizin zaaflarinizi bulup kullanabilir, bence uzak durun.

Etrafinizda başka yaşıtınız oğlanlar elbette vardir, guzel zamanlarinizi oyle bi edepsizle harcamayin
.
Öncelikle teşekkür ediyorum fikirleriniz için büyük oranda aynı düşünüyoruz zaten kesinlikle ama öyle kavga falan olmadı yani benim öyle bir yapım yok çok sakinimdir yani açıkçası ana bacı küfretmediği müdtedçe ne söylerse dünyanın en normal şeyini söylüyormuş gibi hazmeder ve üsulunce cevap veririm bu her konu ve herkes için öyle Ve önerileriniz için sağolun Allah'tan çok uç zaaflarım varda pek kullanacak bişey bulamadı :KK70:

ben senin bildiğin kızlardan değilim deseydin :KK70::KK70: sevişebilir misin ne ya. :KK53:
daha yaşın küçük, iyi biriyle tanışırsın. zaten sen de sevmiyorsun anladığım kadarıyla. boşver hiç başına dert alma.

Samimi olabilir, bilinmez fakat yaşına bakmadan, yeni tanıdığı 19 yaşındaki birine cinsel beraberlik teklif etmesi yeterince gözümden düşürdü.

ben senin bildiğin kızlardan değilim deseydin :KK70::KK70: sevişebilir misin ne ya. :KK53:
daha yaşın küçük, iyi biriyle tanışırsın. zaten sen de sevmiyorsun anladığım kadarıyla. boşver hiç başına dert alma.
:KK70: yani o kadar klasik olmak aklıma gelmedi açıkçası :KK70: inanın benim kafam karışıktı ama soğumam için fazla uğraş vermedi zaten sadece yani biliyorum böyle bende okusam dışarıdan buradakilerden farklı düşünmem ama her ayrıntıyı her tavrı veremediğim için tam olarakda mantıklı gözükmüyor herşey halbuki olaylar gelişirken olay örgüsü buna müsaade ediyordu bir şekilde ama elbette bu söylediklerinin kabul edilebilir olduğunu göstermez

Samimi olabilir, bilinmez fakat yaşına bakmadan, yeni tanıdığı 19 yaşındaki birine cinsel beraberlik teklif etmesi yeterince gözümden düşürdü.
kesinlikle haklısınız samimi olabilirliği belki çok küçük bir ihtimal çünkü değişmek için bazı sağlam nedenleri vardı ona göre ama ben inanmam insanların değişebileceğine o yüzden bişey farketmiyor sağolun görüşleriniz için

Sana sevisebilir misin diyen erkek 1 ayda ne kadar degisebilir ki? Inanma. Malesef degismiyolar canim. Bizim verdigimiz tepkilere göre taktik degistiriyolar sadece. Malesef......

Yanar döner erkeğin godoşlugu hiç bişeye benzemez.ve daha kucuksun o yüzden bunu henüz tecrübe etmemis Olabilirsin ama "INSANLAR DEGISMEZ" . Tavsiyem; onun dışında milyon tane daha seçeneğin olduğunu gör ve başka bir ihtimali bekle.

çok uzun olmuş özür diliyorum :oops:

Merhabalar
Bir iki aydır biri ile konuşuyordum bana seni seviyorum demişti fakat benim cevabım inanmıyorum olmuştu çünkü gerçekten inanmıyordum kızlar. :KK48:Sonrasında mesaj attı ve sanki hiç seni seviyorum dememiş gibi konuşmaya başladık. Daha sonra bu durum benim canımı sıktı ve açık konuşmasını belirten şeyler söyledim Ve o gün söyledikleriyle sanki gerçekten bambaşka biri konuşuyormuş hissine kapıldım.Ona aşık olduğumu düşünüyordu ve benim bana açık ol ısrarlarıma karşı direkt ilişkilerden beklentilerine girdi ve galiba benim ısrarla anlamayışımdan sonrada sevişebilir misin? dedi ve ben bunun üzerine açıkça bu tip bir ilişkinin hayatımda yeri olmadığını şimdi burda tam yansıtamadığım alaylı ve sert bir üslupla belirttim. Ve kızlar ben zaten sert ve erkekleri bulduğu her fırsatta ezen bir tavra sahibim azıcık ucundan odun da olabilirim hiç bir iltifatına gerektiği gibi tepki veremiyordum ve açıkçası bana hepsi çok sıradan geliyordu sonra sadede gelirsem aradan az bi zaman geçti (bir aydan biraz fazla) saçma bir sebepten ötürü mesaj attı ve özür diledi ve ben yine sanki başka biriyle konuşuyordum bu sefer iyi yönde ama o an çok sıkılmış ve karşımda her dediğimi alttan alan birini bulunca açıkçası hepten bitmişti gözümde :KK47: vicdan yapmış ve bir kadının duymaması gereken şeyler söylediği için pişmandı ve benden hiç bir beklentisi olmadığını benim istediğim yönde değişebileceğini benimle ilgili bir takım ileriye dönük planlar yaptığını söyleyip onun iyi biri olduğunu düşünmemi istiyordu

ve başıma ilk defa böyle birşey geliyor aynı zamanda ilk defa seni seviyorum diye bi itiraf aldım ve başımın falan dönmesi gerekiyordu sanırım :KK48: ve bazı önemli noktalar var aramızda yaş farkı var ben 19 um ve benden 7 yaş büyük ve tüm bu konuşmalar süresince ben ona sıcak bakıyordum yani maksat daha fazla tanımaktı bibirimizi elbette

sonuç itibariyle (tabi eğer buraya kadar okuduysanız minnettarım :KK52: ) bir erkek birden neden böyle bir tavır değişikliğine gider? sizce samimi midir? siz olsaydınız ne derdiniz?

umarım konu doğru yerdedir.
SAKIN AMA SAKIN İNANMA canım lütfen bak sil onu yolu göster gitsin o rengini niyetini belli etmiş ve şöyle bir şey var erkek istediğini elde etmek için kapında köpek bile olur hemde kısa değil uzun zaman birlikte olur her şeyi yapar onlar inanma sakın sonra bur da olan bazı kızlar gibi çok üzülürsün ben çok üzülüyorum böyle durumlara çünkü benimde bir kız kardeşim var Allah hepinizi korusun böyle kötü niyetlilerden

Direk "sevişebilir misin" diye sorabilen cesarette ve akılsızlığında bir erkek bir ayda istediğiniz gibi bir erkeğe dönüşemez imkansız.. Stratejik davranıyor çok belli..

çok uzun olmuş özür diliyorum :oops:

Merhabalar
Bir iki aydır biri ile konuşuyordum bana seni seviyorum demişti fakat benim cevabım inanmıyorum olmuştu çünkü gerçekten inanmıyordum kızlar. :KK48:Sonrasında mesaj attı ve sanki hiç seni seviyorum dememiş gibi konuşmaya başladık. Daha sonra bu durum benim canımı sıktı ve açık konuşmasını belirten şeyler söyledim Ve o gün söyledikleriyle sanki gerçekten bambaşka biri konuşuyormuş hissine kapıldım.Ona aşık olduğumu düşünüyordu ve benim bana açık ol ısrarlarıma karşı direkt ilişkilerden beklentilerine girdi ve galiba benim ısrarla anlamayışımdan sonrada sevişebilir misin? dedi ve ben bunun üzerine açıkça bu tip bir ilişkinin hayatımda yeri olmadığını şimdi burda tam yansıtamadığım alaylı ve sert bir üslupla belirttim. Ve kızlar ben zaten sert ve erkekleri bulduğu her fırsatta ezen bir tavra sahibim azıcık ucundan odun da olabilirim hiç bir iltifatına gerektiği gibi tepki veremiyordum ve açıkçası bana hepsi çok sıradan geliyordu sonra sadede gelirsem aradan az bi zaman geçti (bir aydan biraz fazla) saçma bir sebepten ötürü mesaj attı ve özür diledi ve ben yine sanki başka biriyle konuşuyordum bu sefer iyi yönde ama o an çok sıkılmış ve karşımda her dediğimi alttan alan birini bulunca açıkçası hepten bitmişti gözümde :KK47: vicdan yapmış ve bir kadının duymaması gereken şeyler söylediği için pişmandı ve benden hiç bir beklentisi olmadığını benim istediğim yönde değişebileceğini benimle ilgili bir takım ileriye dönük planlar yaptığını söyleyip onun iyi biri olduğunu düşünmemi istiyordu

ve başıma ilk defa böyle birşey geliyor aynı zamanda ilk defa seni seviyorum diye bi itiraf aldım ve başımın falan dönmesi gerekiyordu sanırım :KK48: ve bazı önemli noktalar var aramızda yaş farkı var ben 19 um ve benden 7 yaş büyük ve tüm bu konuşmalar süresince ben ona sıcak bakıyordum yani maksat daha fazla tanımaktı bibirimizi elbette

sonuç itibariyle (tabi eğer buraya kadar okuduysanız minnettarım :KK52: ) bir erkek birden neden böyle bir tavır değişikliğine gider? sizce samimi midir? siz olsaydınız ne derdiniz?

umarım konu doğru yerdedir.

seni seviyorum diyerek seni kandırmaya çalışıyor canım, 7 yaş fark demişsin, o yaşta bir hayatında olan kadınla başka şeyler yaşamak ister sen bunlara uygun değilsin, kendini kullandırtma, gitsin bi başkasına seni seviyorum desin, bulmuş masum gencecik kızı töbe yarabiiiiii :KK11:

X