Ozon Tedavisi Sonuçları

Ozon terapiden fayda gördünüz mü?

• Evet

OY: 3 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Synonyms

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
1.427
2.466
36
merhabalar, ozon tedavisi ile ilgili bu ara araştırmalar yapıyorum. bir çok hastalığa faydas olurken güzellik amaçlı da kullanılıyor. selülit, cilt bozuklukları, sivilce, kırışıklık çözümünün yanı sıra gebe kalmaya bile faydası olduğu söyleniyor. bu tedaviyi uygulayan ve fayda gören oldu mu merak ediyorum. birde ücretlendirme nasıl oluyor seanslarla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.

Kronik baş ağrısı ve migren şikayetiyle Bodrum’da Raife Şirin Atlığ a gittim. Akupunktur ve Ozon tedavisi uygulanıyor şuan ve ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Özellikle boyun,sırt ağrısı çekenlere de ayrıca tavsiye ediyorum.

Merhaba. Benim de ayagimda gecmeyen bir yara var. O yuzden ogrenmek istiyorum. Acaba size nasil bir tedavi uygulandi? Kaniniz ozonlanip size geri mi verildi? Yoksa serum ozonlanip size mi takildi?

8Selamlar ,

12 seans ozon yaptırmış biri olarak sizlerin tüm sorularını cevaplandırabilirim .

Ozon serum gibi takılıp vücuda ozonla kanın karıştırılıp tekrar enjekte edilmesidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…