Anti-Aging Ozon tedavisi ile ilgili bilmediklerimiz ve deneyimleriniz

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bende şu sıralar düşünmeye başladım güzellik merkezinde yaptırmayı düşünüyorum evime yakın o yüzden tercihim güzellik merkezi daha önce güzellik merkezinde yaptırmış olan bayanlar yorumlarınızı bekliyorum..

ozon tedavisi gerçekten selülite çözüm sunabiliyormu

Canım bana bir arkadaşım yağını vermişti. İki sürmede gözle görülür bir azalma oldu selülitlerimde. Ama yağı alırken dikkat etmek gerekiyormuş her ürün saf yağdan olmuyormuş.

Genç kalmak mümkün değil kızlar, boşuna yorulmıyın hepimiz birgün nine kıvamına geleceğiz Ajda bile !

ben bu tarz yaglar kullanırken korkuyorum acıkcası ya leke yaparsa diye.kullananlar leke yapıyormu.

ıstanbul da ozon terapi yaptırıp zayıflayan, memnun kalan, doktor önerilerinizi yazar mısınız?

benim erkek kardeşim ve abim yaptırdı. cok harika bir tedavi yöntemi, dilerseniz size önerebilceğim hem uygu hemde profesyonel bir hekim var.

Rica etsem bilgi verebilir misin? Nerde bu doktor? İsim ve semt iletebilir misin?

Arkadaşlar cevap veren yok hala.
OZon terapi ye giden ve önerilebilecek olan istenbul da doktor arıyorum.
internetten arayınca bir sürü yer çıkıyor ama ben tavsiye üzerine gitmek istiyorum.

Merhaba değerli üyeler, ozon terapileri ve ozon yağı ile ilgili artık sayısız faydaları okuyup bilinçlenmeye başladık. Ben de özellikle ozon yağını bir dosya halinde ele alarak konuyu araştırdım. Ayrıca kendim de kullandığım doktor ozon adından cilt vücut yağını mutlaka sizlere de öneririm.

merhaba arkadaşlar benim doktorum da ozon tedavi önerdi dizimdeki sorunlar için ne kadar etkilidir acaba bileniniz varsa bana lütfen yardımcı olurmusunuz çok kararsızım bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum

valla canım ben ozon kremi kullandım cildime 30 yaşındayım ama yüzümde bir yaşlanma yapıştı sigara ve uykusuzluk yoğun iş temposundan olabilir ozon yağı losyonu aldım eski gençliğime geri döndümmm:)

aldın mı ? işe yaradı mı acaba ?

Benim de ürtiker rahatsizlığım var cilt hastalıklarına iyi gelebilir diyor benim sıkıntıma çözüm bulur muyum sizce?

Bende kronik ağrı ve yorgunluk için yaptırmak istiyorum. Var mı tecrübeli arkadaşlar?

Aylin merhabalar;
Benim yaşım 27.Biraz sigara biraz da cildimin güneşe aşırı duyarlı olmasından ve çok kuru ciltten ötürü kaz ayaklarım, sarkmalarım yaşıma göre çok fazla. Dolgu vs. de istemiyorum. Yaptıran arkadaşlarımın 1-2 yıl içinde daha kötü oldu çünkü. Bahsettiğin kan yaşım yüksek sanırım. Bende etkili olur mu sence ve olursa ortalama kaç seans almalıyım?

Dolaşım bozukluğu herkeste var az çok galiba... İyice araştırmak gerek.

damardan ozon veren ucuz bı yer var mı benım epey seans gıtmem gerekıyormus
ankaradayım

Arkadaslar bu ozon tedavisinin yaşla bir ilgisi var mı? Ben 29 yasindayim, demir eksikliği halsizlik yorgunluk cildimin ve sacımın kuruluğu sürekli şikayetlerim. Bana faydasi olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…