S sunur81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2010 1 0 26 Ekim 2010 Konu Sahibi sunur81 #1 antalya da ozon tedavisi yaptırmak istiyorum bilenler lutfen yazsınlar
UzmaN Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 5.078 11 26 Ekim 2010 Konu Sahibi sunur81 #2 Konu Güzellik ve Bakım başlığına taşınmıştır..Lütfen konularımızı içeriğine göre ilgili başlıklara açalım.. Teşekkürler..
Konu Güzellik ve Bakım başlığına taşınmıştır..Lütfen konularımızı içeriğine göre ilgili başlıklara açalım.. Teşekkürler..
D denizislim Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2010 1 0 27 Ekim 2010 Konu Sahibi sunur81 #3 Antalyada ben mezomedika diye bir merkez var 8. seans oldu 10 seansa tamamlamayı düşünüyorum gerçekten farkı hissediyorum saçlarım bile ekstrada çıkmmaya başladı dr. nedim budakoğlu yapıyor tavsiye ederim istersen bir görüş görüşmeler ücretsiz
Antalyada ben mezomedika diye bir merkez var 8. seans oldu 10 seansa tamamlamayı düşünüyorum gerçekten farkı hissediyorum saçlarım bile ekstrada çıkmmaya başladı dr. nedim budakoğlu yapıyor tavsiye ederim istersen bir görüş görüşmeler ücretsiz