Gebeliğe Hazırlık OZON TEDAVİSİ İLE BEBİŞİMİZ OLABİLİRMİŞ :))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Canımlar uzun zamandır yoktum yeni tedaviye başladım doktorumun tavsiyesi ile ozon tedavisine başlıyoruz inşallah en kısa zamanda bebişimiz olabilirmiş Rabbim hepimizin gönlündeki güzellikleri nasip etsin

Kızlar netim yoktu cevap veremedim ozon tedavisi bildiğimiz alternatif tıp yani vücüdumuza hormonlarımızı eksi yönden değiştiren ilaç vs şeyler girmiyo hepimiz çok iyi biliyoruz ki çoğu hormonsal ilaçlar göğüs kanseri vb nedenlere yol açıyo benim doktorum bizim için ozon tedavisini önerdi yani şöyle kanımızı normal damar yolundan alıp basınc ile temizleyip tekrar bize verilmesi bu uygulama bende iki türlü olucak hem vajinal hem normal koldan vajinal olmasında ki sebep yumurtalıkların verimini arttırıyor tabiii bunun daha detaylı açıklaması var ama tıbbi özel terimler geçtiği için telafuz edemeyebilirim istersenniz bi bakın bulunduğunuz ilde herhangi bi alternatif tıp merkezi varsa doktorunuzla görüşün öneriyosa tavsiye ederim çünkü benim doktorum baya olumlu şeyler anlattı mesela 56 yaşında bi bayan üç yıl önce menepoza girmiş kadın bel fıtıgı için gidiyo tedaviye vücuda temiz kan dolaşımı oldugu için hormonlar devreye girmiş ve hamile kalmış gibi bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı :dua::dua::dua::dua::emir_bebek:

Back