Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şişkinlik yapıp yapmadıgını merak ediyorum ben, o konuda bilgi verir misinz, tsk.
bir yerde botoks yapılmış gibi yüzün şiş göründüğünü söylemişler, ama benim zaten yanaklar şiş, izleri geçireyim derken iyice şişmesin:), bu konuda bilgisi olan var mı?
ozon kremıne daır her şeyi sorabılırsınız bana zıraa amcam üreticilerindendır... ben dewamlı kullanıyorum sıvılcem olsun yada olmasın. sabah kalktıgımda resmen kendımı bebek gıdı hıssedıyrum... ben kremını ve sabunu kullanıyorum. soru sormak ıstyen olursa buyursun ??
ozon yağı ve kremi aynı şeymi yada hangisi daha etkili
arkadaslar orjınal guvenle kullanbılecegımız marka öneren varmı
baya soru gelmiş düğünüm yakın kızlar ev yerleştiriyorum giremedim. güvenilir bir marka ben aktifoks kullanıyorum.. eskiden cok kotu bır kokusu vardı yalnız artık cok az o koku.. ama mucizevi bir buluş bana göre. yüzünüzde sivilce uçuk siyahnokta sivilce yüzünden delikler bacakta çatlak seslülit çiller lekeler yağ bezeleri ne varsa hepsine çok iyi geliyor.. biz ailecek kullanıyoruz.. başka marka adenemediğim için bilmiyorum. ama siz yinede araştırmadan almayın derim.. cilt hassas çünkü.. ben ozon yağı kullanmadım hiç. ozon sabunuyla ozon kremi kullanıyorum