Nilayda aesthetic center. Pek bir yorum, bilgi bulamadım inşallah gerçektirSanırım bu konuda inancımızı artık kaybettik. Hiç bir işlemden sonuç alamıyoruz. İsim verebilir misin kontrol edeyim bende
Lekeleriniz ne kadar sürede geçti benim 7 ay oldu bitmedi tamamenBurayı daha önce görmüştüm. Plazmapen ile işlem yapıyorlar. Ben trendyoldan aldım plazma pen catlaga bir işe yaramadı ama dizim de yara izi kalmıştı faça gibiydi onu tek seferde geçirdi. Bide iz kalıyor bu uygulamalardan sonra yapılan bölge kahverengi oluyor. Burda deneyenler de vardı plazma pen diye aratıp bulursunuz. Bende bir işe yaramadı
Eczaneden krem aldım. Cilt soyucu. Onlar geçirdi. Tek başına bırakırsanız iyileşmez. Expigment, acnelys gibi kremler cildi soyuyor araştırın istersenizLekeleriniz ne kadar sürede geçti benim 7 ay oldu bitmedi
Doktora danışmadan alabilir miyim pekiEczaneden krem aldım. Cilt soyucu. Onlar geçirdi. Tek başına bırakırsanız iyileşmez. Expigment, acnelys gibi kremler cildi soyuyor araştırın isterseniz
Reçetesiz alınabiliyor.Doktora danışmadan alabilir miyim peki