Merhaba arkadaslar, seneye haziranda dügünüm var.
Almanya'da yasiyorum ve gelinligimi türkiye'den secmek istiyorum. Instagram'da su gelinligi rastladim.
Fiyatini sorunca 35.000TL dediler..Bütcem yaklasik 7000TL.
Istanbul'da gidecegim yerleri bilmedigim icin istedigimi bulamamaktan cok korkuyorum. Moda evine gitsem sizce aynisini dikebilirler mi? Cok seciciyim
Almanya'da yasiyorum ve gelinligimi türkiye'den secmek istiyorum. Instagram'da su gelinligi rastladim.
Istanbul'da gidecegim yerleri bilmedigim icin istedigimi bulamamaktan cok korkuyorum. Moda evine gitsem sizce aynisini dikebilirler mi? Cok seciciyim
Kadıköy 6 yolda ve bağdat caddesinde gelinlik dikimi yapan bir çok butik var oradaki butiklerle görüşebilirsin. Fiyatı da tahminen 5binden fazla olmayacaktır.
Evet o yüzden cok kaygilaniyorum ve cok iyi olan bi yer ariyorum
Belki birini bana modaevi tavsiye eder diye yazmistim yoksa rasthele ni yere girip yanlis secim yaparim diye korkuyorum
Evet o yüzden cok kaygilaniyorum ve cok iyi olan bi yer ariyorum
Belki birini bana modaevi tavsiye eder diye yazmistim yoksa rasthele ni yere girip yanlis secim yaparim diye korkuyorum
Ben de gelinlik icin istanbula gidenlerdenim. İgne iplik modaya sakin gitme oncelikle cunku nnumune gelinlillerden cok baskasini dikiyorlar. Hasret modabu konuda cok iyi fatihte