• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Öznur Eksinin gelinligi

CiiCii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
22
2
36
Almanya
Merhaba arkadaslar, seneye haziranda dügünüm var.
Almanya'da yasiyorum ve gelinligimi türkiye'den secmek istiyorum. Instagram'da su gelinligi rastladim.
Fiyatini sorunca 35.000TL dediler..Bütcem yaklasik 7000TL.
Istanbul'da gidecegim yerleri bilmedigim icin istedigimi bulamamaktan cok korkuyorum. Moda evine gitsem sizce aynisini dikebilirler mi? Cok seciciyim :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 410
Almanya'da yasiyorum ve gelinligimi türkiye'den secmek istiyorum. Instagram'da su gelinligi rastladim.
Istanbul'da gidecegim yerleri bilmedigim icin istedigimi bulamamaktan cok korkuyorum. Moda evine gitsem sizce aynisini dikebilirler mi? Cok seciciyim :KK43:

Gelinlik21'e sorabilirsin.. Hatta Almanya'da da şubeleri var. Yardımcı olmuşumdur inşAllah :KK16: Şimdiden Allah mesut etsin seni :nazar::KK36:

Istanbul'da gidecegim yerleri bilmedigim icin istedigimi bulamamaktan cok korkuyorum. Moda evine gitsem sizce aynisini dikebilirler mi? Cok seciciyim :KK43:
Kadıköy 6 yolda ve bağdat caddesinde gelinlik dikimi yapan bir çok butik var oradaki butiklerle görüşebilirsin. Fiyatı da tahminen 5binden fazla olmayacaktır.

Fatih i de gezebilirsin ama dikimi iyi olan bir yer bulmalısın çünkü herkes modeli çıkaramayabilir cnm

Evet o yüzden cok kaygilaniyorum ve cok iyi olan bi yer ariyorum :(
Belki birini bana modaevi tavsiye eder diye yazmistim yoksa rasthele ni yere girip yanlis secim yaparim diye korkuyorum

35bin mi :KK57:

millet o parayı ev peşinatı olarak veriyor valla şaşırdım, 35binlik nesi varmış bu gelinliğin anlamadım :KK64:

umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz

Evet o yüzden cok kaygilaniyorum ve cok iyi olan bi yer ariyorum :KK43:
Belki birini bana modaevi tavsiye eder diye yazmistim yoksa rasthele ni yere girip yanlis secim yaparim diye korkuyorum

bakırköy sizin için uygunsa bir moda evi tavsiye edebilirim...

35 bin ne ya
ayrıca o üstle gelinliğin altı hiç olmamış
o üste balık ya da en kötü A kesim filan olur

Ben de gelinlik icin istanbula gidenlerdenim. İgne iplik modaya sakin gitme oncelikle cunku nnumune gelinlillerden cok baskasini dikiyorlar. Hasret modabu konuda cok iyi fatihte

Back