Özlü Sözler

"Fazla ciddiye almayın şu hayatı..
Nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız..!"

*N.F.K.*

Amin canım amin inşaAllah Rabbimin sevdiği kullarındanızdır :) O affedicidir affı sevendir.. Her nekadar nankör olsakta bizleri bağışladığı kullarından eyler inşaAllah :)
Amin eksikler biz kullara mahsus lakin ne kadar da olsa hatalardan ders almak lazım sevgiyi biraz da hak etmek lazım bu da bize bağlı ...kul kulu severken bile bir şeyler bekler Rabbim bizi karşılıksız seviyor fakat biz de bize gerek olan ibadetleri elimizden geldiğince yapmamız gerek yoksa bizim yaptığımıza O'nun ihtiyacı yok...Umarım ibadetlerinde devamlılığı sağlayan kullardan oluruz AMİN

Anne hakkına dikkat et! Onu başında taç et! Zira anneler doğum sancısı çekmeselerdi, çocuklar da dünyaya gelmeye yol bulamazlardı.

Mevlana

Her ne kadar bu dünya, senin nazarına çok büyük ve nihayetsiz görünse de bilesin ki, ilâhî kudret karşısında o bir zerre bile değildir. Gözünü aç da bir bak; bir zelzele, bir kasırga, bir sel felâketi dünyayı ve içindekileri ne hâle getiriyor!

Hz. Mevlana

Hayat bir uykudur.

Ölünce uyanır insan,

Sen erken davran

Ölmeden önce uyan.

Hz. Mevlana

Amin eksikler biz kullara mahsus lakin ne kadar da olsa hatalardan ders almak lazım sevgiyi biraz da hak etmek lazım bu da bize bağlı ...kul kulu severken bile bir şeyler bekler Rabbim bizi karşılıksız seviyor fakat biz de bize gerek olan ibadetleri elimizden geldiğince yapmamız gerek yoksa bizim yaptığımıza O'nun ihtiyacı yok...Umarım ibadetlerinde devamlılığı sağlayan kullardan oluruz AMİN
Aminn canımm benimm :KK19:

Sen duru bir su gibisin. Yaptığın kötülüklerle bu temiz suyu bulandırma.

Mevlana

Allah’tan başkasına âşık olmak geçici bir hevestir. Kimin aşka meyli yoksa o kanatsız bir kuş gibidir.

Mevlana

Ey nefsim! Seni sen yapan benim, beni de ben yapan sensin. Ya yola gel beraber gidelim ya da yoldan çekil ben Hakk’a gideyim.

Mevlana

Kim de bir güzellik varsa, bilsin ki ödünçtür.

Yunus Emre

Kaybedilen para bir şey değildir, ama kaybedilen namus çok şeydir.

Alfred Krupp

Musibetlerin iyi bir tarafı varsa o da bize, gerçek dostlarımızın kimler olduğunu öğretmesidir.

Balzac

Kızan bir kimse, aklı başına gelince bu sefer de kendisine kızar.
Publilius Cyrus

İnsanlar tuhaftır, fena bir şey yapmakta olduklarını hissedecek olurlarsa mutlaka en evvel vicdanlarını susturacak bir sebep bulurlar.

H. Ziya Uşaklıgil

Kötü bir işin en gizli şahidi, vicdanımızdır.

Hz. Ömer r.a.

En büyük mutluluk bir başkasını mutlu etmektir.

Victor Hugo

Tesadüf, inançsızların kadere taktığı isimdir.

Andre Suares

X