özlemin rengi var mı?

özlemin rengi mor bence.....
hayatının mutlu günlerinde hasret çekmediğin sevdiklerinle kucaklaştığın zaman pembe
ama özlem olunca o pembe renk mor oluyor,rengi soluyor ümitsizlik çoğalıyor çoğunlukla ...

özlem çoğaldıkça insanın içi yanar...özlemin rengi kırmızı bence...a.s.a.s.:nazar:

özlemin rengi bence özleyenine göre değişir ben özlediğim için gece gök yüzüne bakarım özlemin rengi gece bence

özlemekten yorulur mu insan? ben yoruldum..özlemek istemiyorum artık özlm olsn istemiyorum artık hayatımdaa..sevdiğim sevdiklerim özlediğim anda özlemimi giderebilcek kadar uzağımda olsunlar :(((

özlemekten yorulur mu insan? ben yoruldum..özlemek istemiyorum artık özlm olsn istemiyorum artık hayatımdaa..sevdiğim sevdiklerim özlediğim anda özlemimi giderebilcek kadar uzağımda olsunlar :(((

özlem her zaman olacak hayatımız da.......ah olmasaydı keşke......üzgünüm canım...

özlem acı verir insana.içini yakar kavurur,isot biberi,ile köz gibidir.o yüzden rengi,siyah,kor karışımıdır.

Yıllardır hep bıseylerı ozledım.Ne rengını bulabıldım ne ne hayatımdan kovabıldımAma her defasında rengı degıstı kesın bu dedım.Sonra bakdım yıne degıstı yıne yıne...Ama özlemın rengı bugun benım ıcın KIRMIZIBugun bıtıyor.en azından bır daha kı sefere kadar rengı bu...

Eğer sevmezsen hala birgün beni, o zaman yalvarırım tanrıma ,bir beyaz güvercin yapsın beni yıldızların en parlak olduğu bir gecede sessizce süzülüp konayım pencerene.İşte o zaman okşar seversin beni işte o zaman hissederim meltem rüzgarında hiç tatmadığım o ılık nefesini.

İşte özlem böyle birşey elle tutulmayan,gözle görülmeyen,rengi,ırkı,dili,dini yoktur.Özlem bizim içimizde bir yerlerde saklıdır.

ne guzel yazmısın O ZAMAN HISSETERIM MELTEM RUZGARINDA HIC TATMADIGIM O ILIK NEFESINI aglıyorum cok zor gunller yasıyorum ve bu cumle ıcımı oyle acıtdıkı tesekkurler canım

özlemi özleyen bilir ancak...

herseyden once emegıne duyguna saol canım hem agladım hem okudum ozlem atesıyle yanan ben nasıl kurtulurum dıye cabalayan ben cok zor bı gun yasayan ben yazın benı ıyıden kopardı yanlız olmadıgımı benım gıbı ozlenle hasretle yanan kısılerın oldugunu bılmekte guzek her ne kadar durum hos olmasada

Yıllardır hep bıseylerı ozledım.Ne rengını bulabıldım ne ne hayatımdan kovabıldımAma her defasında rengı degıstı kesın bu dedım.Sonra bakdım yıne degıstı yıne yıne...Ama özlemın rengı bugun benım ıcın KIRMIZIBugun bıtıyor.en azından bır daha kı sefere kadar rengı bu...

hadi hayırlısı...teşekkürler canım yorumun için....

herseyden once emegıne duyguna saol canım hem agladım hem okudum ozlem atesıyle yanan ben nasıl kurtulurum dıye cabalayan ben cok zor bı gun yasayan ben yazın benı ıyıden kopardı yanlız olmadıgımı benım gıbı ozlenle hasretle yanan kısılerın oldugunu bılmekte guzek her ne kadar durum hos olmasada

hayatımızda özlemler hep var hep olacak da..inşallah sevdiklerimize tez kavuşuruz...

özlem insanların hayatında hep vardır canım...istesekte istemesekte....üzgünümmm

Back