- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
ayyy kıyamam yaa.....bende çocukluğumu çok özlüyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyynÇok özlüyorum..
Akşam ezanına kadar dışarıda oynamayı.Burnumum buz gibi üşümesini saçlarımın dağınık hallerini umursamayışımı..
Terliğimi giydiğim gibi topraklara otlara koşmayı,kirlenen tozlanan ayaklarımı akşam ablalarımla leğende beraber cıbıl cıbıl yıkamayı..
Babamın işten gelmesini dört gözle beklemeyi.Yolun ucunda gördüğüm an oyunu neyi bırakıp çılgınca ona koşmayı. ''Babam geldiii baba baba..'' diye yeri göğü inletmeyi..
Ellerindeki poşetleri alıp o sert ellerine ellerimi yerleştirmeyi sımsıkı tutmasını..
Babamın kokusunu özledim.. Baba kokusu mistik güven veren güçlü herşeyden farklı babamın kokusunu özledim..
Anneme küstüğümde babamın asılı olduğu kapı arkası askılığın yanına gidip eşyalarını koklardım. Şimdi bile kokusu burnumda çok garip hiç gitmemiş benden. Gitmesin..
Annem kızartma yaptığında gizlice aşırıp ablalarımla beraber yemeyi özledim.
Uyuyakaldığımda herhangi biryerde sabah yatağımda gözlerimi açmayı özledim. Üstüm açıksa battaniyenin sıcaklığıyla uyanmayı..
Annemin ellerini özledim.Migrenim tuttuğunda alıp avucunu alnıma koymayı özledim. Kaç migren krizini böyle atlattım bilinmez.Annemin şifa kaynağı sımsıcak ellerini özledim.
Ve kokusu..Tertemiz kokar anneler.Sabun kokarlar. Ferah kokarlar.Bahar gibi kokarlar. Tüm ferahlıklar anne kokusunun içinde.Annemin kokusu temizliği baharı çağrıştırır bana.Baharı çağrıştırır. Çiçekleri..
Kardeş muhabbetlerini özledim.İlk aşık olduğumda ablamın farkettiğindeki ''aşık mı oldun len sen '' demesini..
Heryere K harfini yazmayı.. Daha sonraki aşk muhabbetlerindeki heyecanımı. Bak söylerim anneme tehditlerini..Gece atıştırmalarını..
Esaslı özledim herşeyi..
Bende 3 sene sonra 30 olcam20. yaş günümde zırıl zırıl ağladığımı bilirim banane girmeyeceğim ben 20 lere diye ahanda 30 a geldik geri dönemiyoruz o zamanlara ha o zamanlarda aman bir üniversiteli olsak bir okul bitse of bir çalışsam modunda olmayı nasıl başardıysak helal bizlere
30 dediysem 30 mu aldım daha 2 gün oldu 28 e gireli dur hele 30 lara girmeden sendromuna gircez zaar ama unutmayalım ne demiş ünlü düşünür kenan abimiz...Bende 3 sene sonra 30 olcam
Ahaha böyle avutalım kendimizii..30 dediysem 30 mu aldım daha 2 gün oldu 28 e gireli dur hele 30 lara girmeden sendromuna gircez zaar ama unutmayalım ne demiş ünlü düşünür kenan abimiz...
her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım
ne anne kokusu ne baba kokusu bunları bilmem ama bir babanne eğitimini bir büyükbaba şefkatini asla unutumam bu anlattıklarınızı ve daha fazlasını onlarla yaşadım ben üffff ne güzel yazmışınızÇok özlüyorum..
Akşam ezanına kadar dışarıda oynamayı.Burnumum buz gibi üşümesini saçlarımın dağınık hallerini umursamayışımı..
Terliğimi giydiğim gibi topraklara otlara koşmayı,kirlenen tozlanan ayaklarımı akşam ablalarımla leğende beraber cıbıl cıbıl yıkamayı..
Babamın işten gelmesini dört gözle beklemeyi.Yolun ucunda gördüğüm an oyunu neyi bırakıp çılgınca ona koşmayı. ''Babam geldiii baba baba..'' diye yeri göğü inletmeyi..
Ellerindeki poşetleri alıp o sert ellerine ellerimi yerleştirmeyi sımsıkı tutmasını..
Babamın kokusunu özledim.. Baba kokusu mistik güven veren güçlü herşeyden farklı babamın kokusunu özledim..
Anneme küstüğümde babamın asılı olduğu kapı arkası askılığın yanına gidip eşyalarını koklardım. Şimdi bile kokusu burnumda çok garip hiç gitmemiş benden. Gitmesin..
Annem kızartma yaptığında gizlice aşırıp ablalarımla beraber yemeyi özledim.
Uyuyakaldığımda herhangi biryerde sabah yatağımda gözlerimi açmayı özledim. Üstüm açıksa battaniyenin sıcaklığıyla uyanmayı..
Annemin ellerini özledim.Migrenim tuttuğunda alıp avucunu alnıma koymayı özledim. Kaç migren krizini böyle atlattım bilinmez.Annemin şifa kaynağı sımsıcak ellerini özledim.
Ve kokusu..Tertemiz kokar anneler.Sabun kokarlar. Ferah kokarlar.Bahar gibi kokarlar. Tüm ferahlıklar anne kokusunun içinde.Annemin kokusu temizliği baharı çağrıştırır bana.Baharı çağrıştırır. Çiçekleri..
Kardeş muhabbetlerini özledim.İlk aşık olduğumda ablamın farkettiğindeki ''aşık mı oldun len sen '' demesini..
Heryere K harfini yazmayı.. Daha sonraki aşk muhabbetlerindeki heyecanımı. Bak söylerim anneme tehditlerini..Gece atıştırmalarını..
Esaslı özledim herşeyi..
Hahahahahaha olmuyor değilmi konsepte hiç uymuyor ismim. ama ben çoook seviyorum ismimişimdiye dek burada okuduğum en güzel dert.
En büyük derdin bu olsun be dombik..
kızım dombik diye isim mi olur ya şurda iki dakka kederlenelim diyorum
olmuyo..
üzülme be domdik..
zamanlaa geçer be dombik..
ağlama be dombikk
olmuyo iştee görüyo musun
Benden de kucak dolusu sevgiler gitsin o günlere..bi anda okadar cok sey canlandiki gozumun onunde karanlik cokunce kaldirima oturup babami beklemek anneme haber vermeden dedemlere kacisim oyunlarda mizikcilik yapisim ilk askimla gizliden mektuplasisim daha neler neler.suanda oylesine hayatlar yasiyoruz iste.ve artik bizde anneyiz annelerimizin yukleri artik bizim omuzlarimizda ilerde insallah bizimde cocuklarimiza kendimizden budenli guzel bahsettirmeyi basarabilir.cocukluguma ve ilk heycanlarima kucak dolusu sevgiler
Çocuğunuz inşallah önündeki günlerde çoook mutlu huzurlu olur.. Allah iyi insanlarla karsilastirsin..Keşke hep çocuk kalsaydık ama olmuyor işte bende bunları özledim ama yazdıklarını okuyunca bir yandan kızım için üzüldüm benim kızım böyle bir ailede büyüyemiyecek bir kardeşi yok paylaşacagı bir ablası yok iki yıl önce kapı çalınca babam geldi diye e kapının arkasına saklanırdı babasını beklerdi heralde en güzel anısı bu olacak ailesiyle ilgili her şeyi ya annesiyle yada babasıyla yaşıyacacak hiç olmasaa bizim düşününce mutlu oldugumuz bi çocuklugımuz var ama çok güzel yazmışsın çok duygulandım yaaa
Çok şükür.Ben çocukluğumu özledim sokakta yatsı ezanına kadar oynamayı,babası polis olan arkadaşlarım vardı tainleri çıkınca arkalarından ağlamayı çocuklarıma üzülüyorum sokakta oynayamıyorlar hiç bilmicekler bu hissi Annem ailem yanımda çok şükür ayrılık yok
Allah şifa versin tez zamanda.Kıyamam. ...Geçmiş olsun babana canım.Rabbim şifa versin .Benim babamda hastanede yatiyor şu an.
30 dediysem 30 mu aldım daha 2 gün oldu 28 e gireli dur hele 30 lara girmeden sendromuna gircez zaar ama unutmayalım ne demiş ünlü düşünür kenan abimiz...
her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım
Kadin tarafında 25 ile 30 yasin arasında sanılanın aksine 5 sene değil 15 sene varmış ve bu 15 sene hiç bitmeyen cinstenmis diyollaaaaaAhaha böyle avutalım kendimizii..
Hoş ben şu an 26'yım.. 10 nisan'da 27 olucam
Alekta movik movik ismine bayılıyorum ben yaaa erime lütfenYaa
Eridim.
Teşekkür ederim.Alekta movik movik ismine bayılıyorum ben yaaa erime lütfen
Allah şifasınıda verir inşallah çok çok dua edin. Allah acılarını şifa ile dindirsin.babam hasta ve uzaktayken iyimi geldi bilmiyorum salya sümük ağladım
amin bende aynı duygudanım.Kızım yedi aylık henüz yanımda. Büyüyünce hele bir üzsünler diyorum boğazına çökerim onların.Iyyyyy aklima geldikce kizima bakip "tirnagina zarar vereni alni catindan vurmazsam s.refsizim" diyorum.
Allah herkese sizin gibi hatirladikca ozlem duyulan bir cocukluk nasip etsin.
Ahahahaha aynen aynennKadin tarafında 25 ile 30 yasin arasında sanılanın aksine 5 sene değil 15 sene varmış ve bu 15 sene hiç bitmeyen cinstenmis diyollaaaaa