• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Ozigo Yatak Odasımı ? Hawai Yatak Odasımı ?

BenZuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
350
79
118
46
Kızlar bu iki yatak oadası takımı arasında kararsız kaldım nasip olursa bu iki üründen birisini almak istiyorum
ürünlerin ikisinide gördüm iç kullanım olrak gerçekten çok kullanışlı sizin kararınız ve begeniniz benim için önemli
yorumlarınız şimdiden hepinize teşekkür ediyorum:21::21:

Hawai Yatak Odası Takımı..MOV - YouTube hawai yatak odası 3950 kredi kartına 12 ay taksitli

Ozigo Yatak Odası - YouTube Ozigo Yatak Odası 3950 kredi kartına 12 ay taksitli

NURKAYA MOBİLYA Ozigo Yatak Odası

NURKAYA MOBİLYA Hawai Yatak Odası

:21::21:

Son düzenleme:
ikiside tasarım olarak çok güzel fakat ozigo serisi daha bir muhteşem kesinlikle ozigo canım

ikiside tasarım olarak çok güzel fakat ozigo serisi daha bir muhteşem kesinlikle ozigo canım

Canım bende ikisinide cok begendim ama ozigomu hawai mi derken birde MAGNUM Çıktı :52: fuar da gördüm resimlerini attılar harika bir şey inan
onu beklemeye basladım 15 gun içerisinde yatak oadası gelecekmiş ..onunda resmini $10-7C43DFF8-1300867-800.webp$IMAG0428.webp ekledim .... dolap altındaki cekmeceler dolunmatık basıyorsunuz acılyor bu gelince bunu görecegim ve son kararımı inşallah öyle verecegiz 4150 tl 12 ay taksitli fiyatı 3850 peşin fiyatı..

Son düzenleme:
canım evet ikiside güzel ama daha güzelleride var bende bakıyorum araştırıyorum imalatcı bi firma buldum fiyatlarıda uygun su sayfaya göz atarsan fena olmaz bence mobilyasayfasi.com ordada harika ürünler var ve imalatcı firma oldukları için fiyatlar maza gibi ucuk olmuyo ve işi okadar büyütmüşlerki yurt içi yurt dışı her yere her sehre gönerebiliyolarmış kugu yatak gurubu var oda benim hoşuma gitti sende bana yorum yaparmısın yardımcı olursan sevinirim canım saol

canım evet ikiside güzel ama daha güzelleride var bende bakıyorum araştırıyorum imalatcı bi firma buldum fiyatlarıda uygun su sayfaya göz atarsan fena olmaz bence mobilyasayfasi.com ordada harika ürünler var ve imalatcı firma oldukları için fiyatlar maza gibi ucuk olmuyo ve işi okadar büyütmüşlerki yurt içi yurt dışı her yere her sehre gönerebiliyolarmış kugu yatak gurubu var oda benim hoşuma gitti sende bana yorum yaparmısın yardımcı olursan sevinirim canım saol

Canım dedigin sitede kugu oturma grubunu buldum kugu yatak odası bulamadım :((

HAWAİ yakından gördüm gerçekten güzel ama çok büyük geldi bana dolabı onun içinde büyük oda lazım

Canım evet ozigo gerçekten güzel bir ürün..

Kızlar bu iki yatak oadası takımı arasında kararsız kaldım nasip olursa bu iki üründen birisini almak istiyorum
ürünlerin ikisinide gördüm iç kullanım olrak gerçekten çok kullanışlı sizin kararınız ve begeniniz benim için önemli
yorumlarınız şimdiden hepinize teşekkür ediyorum:21::21:

Hawai Yatak Odası Takımı..MOV - YouTube hawai yatak odası 3950 kredi kartına 12 ay taksitli

Ozigo Yatak Odası - YouTube Ozigo Yatak Odası 3950 kredi kartına 12 ay taksitli

NURKAYA MOBİLYA Ozigo Yatak Odası

NURKAYA MOBİLYA Hawai Yatak Odası

:21::21:

bence ozigo grubu daha kullanışlı gardrob için sölüyorum ilerde eşya tıkıştıracak bi yer ararsan iii fikir :)

Back
X