- 25 Temmuz 2016
- 14
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi Zeynep_5600
Tesekkur ederim canim ama cok cabaliyorumSaçlarınızı sık yıkayın bakım yapın çabuk uzar. Cildiniz içinde dermatoloğa gidin. Çevremdeki bir çok kişinin bebek gibi cildi oldu adını bilmiyorum ama bir ilaç kullandılar. Çözümü olan şeyler bunlar biraz cabalayın.
Merhabalar hep kensime ozguvenli biri olmak istemisimdir ama hic becerememisimdir yuzumde sivilceler var cok takiyorumnsurekli fondoten suruyorum fizigim istesigim gibi degil sevgili olayini cok takiyorum 1 2 kisiyle konusdum onlarlada olmadi cirkin bi kiz degilim aslinda ama sivilceler cirkinlestiriyo bence cok mutsuzum biktim artik cidden dayanamiyorum buyuk bi depresyon gecirdim saclarimi kisa kestirdim cok pismanim bundan hep sukrediyorum halime ama uzuluyorum da piskolojik olarak cokusteyim
Tesekkur ederim ne kadar pekiSivilceler için kükürt sabununu şiddetle öneriyorum. Regl dönemlerimde sivilce çıkıyordu, kullanmaya başladığımdan beri sıfır sivilce çok şükür
Aktarlarda beş lira falan.Tesekkur ederim ne kadar peki
Tesekkurler peki ne kadar surede etki ederAktarlarda beş lira falan.
Bir iki haftaya etki eder herhalde, bende öyle olmuştu.Tesekkurler peki ne kadar surede etki eder
Cok tesekkurlerrBir iki haftaya etki eder herhalde, bende öyle olmuştu.
Rica ederimCok tesekkurlerr
Aynayabaktigimda tum ikna ettiklerim degerini yitiriyoonce beynını ıkna edıceksın.. sen guzelsın ve degerlisin..senden baska kımse onemli degıl.. bencıl olucaksın bu konuda. ozaman ozguvenınde olur dıye dusunuorum