Ozguvensizlik

Zeynep_5600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
14
1
26
Merhabalar hep kensime ozguvenli biri olmak istemisimdir ama hic becerememisimdir yuzumde sivilceler var cok takiyorumnsurekli fondoten suruyorum fizigim istesigim gibi degil sevgili olayini cok takiyorum 1 2 kisiyle konusdum onlarlada olmadi cirkin bi kiz degilim aslinda ama sivilceler cirkinlestiriyo bence cok mutsuzum biktim artik cidden dayanamiyorum buyuk bi depresyon gecirdim saclarimi kisa kestirdim cok pismanim bundan hep sukrediyorum halime ama uzuluyorum da piskolojik olarak cokusteyim

Saçlarınızı sık yıkayın bakım yapın çabuk uzar. Cildiniz içinde dermatoloğa gidin. Çevremdeki bir çok kişinin bebek gibi cildi oldu adını bilmiyorum ama bir ilaç kullandılar. Çözümü olan şeyler bunlar biraz cabalayın.

Sivilceler için kükürt sabununu şiddetle öneriyorum. Regl dönemlerimde sivilce çıkıyordu, kullanmaya başladığımdan beri sıfır sivilce çok şükür

Özgüvenin dış görünüşle alakası olmadığını anladığın zaman özgüvenli bir kadın olacaksın.

once beynını ıkna edıceksın.. sen guzelsın ve degerlisin..senden baska kımse onemli degıl.. bencıl olucaksın bu konuda. ozaman ozguvenınde olur dıye dusunuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…