Sevgili kızlar,
Bugün kardeşim ve erkek arkadaşımla alışverişe çıktım ve maalesef bu alışveriş benim için kabusa dönüştü. Aslında bugün alışverişte çok kötü şeyler yaşanmadı ama bir şeylerin farkına vardım ve bu farkındalıklar canımı yaktı.
Birincisi ; şunu anladım ki benim bir tarzım yok. Elime neyi geçirirsem onu giyiyorum. Giyimime gereken özeni göstermiyorum. Saçım hiçbir zaman istediğim gibi güzel görünmüyor. İkincisi ; bu özensizliğimin sebebinin de kilolarım olduğunu farkettim. Nasıl olsa, ne yaparsam yapayım hiçbir kıyafeti üzerime yakıştıramıyorum. Ne kadar zayıflamak istesem de şu gırtlağımı bir türlü durduramıyorum, üstüne üstlük çok yorulunca şekerim düştüğü için koşu bandı, bisiklet gibi evde kullanabileceğim spor aletlerini kullanamıyorum. Doktor sadece yürüyüş yapmama izin veriyor, ama günlük telaşlar içerisinde ne yürüyecek vaktim, ne de çıkıp da rahatlıkla yürüyebilecek bir alanım var. Üçüncüsü ; her problemi halletsem bile maalesef bu aralar maddi durumum da pek dolabımı yenilememe müsaade etmeyecek. Aslında bu kadar problem içerisinde baştan yaratılma şansım var mı yok mu bilmiyorum ama, olur da benimle aynı sıkıntıları yaşayan biri varsa belki bana birkaç tavsiye verebilir diye umut ediyorum. Dış görünüşümle ilgili özgüvenim yok. Ve bu beni başka yönlerden de olumsuz etkiliyor. Çok üzülüyorum.