Ozguvenimi ne zaman kazanicam ben

okuyucuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.337
5.654
Hayirli aksamlar kizlar.. oncelikle konuyu dogru yere acmisimdir umarim. Baslikta da belirttigim gibi ozguvenimi ne zaman geri kazanicam.. su siralar hep yetersiz oldugumu,emin adimlar atmadigimii,bos yasadigimi hissediyorum. Kimse beni kaale almiyomus gibi.. isyerinde bile su siralar bi hata yaparken ziril ziril agliyorum.işyerinde baskin olamiyorumm... Neden kendime gelemiyorum diyede üzülüyorum.. hal boyle olunca hic bisey yapasim gelmiyor son care anlatirsam fikir alirsam iyi gelir diye dusundum yardimci olurmusunuz?

hemen hemen ayni seyleri yasiyorum psikoloktan destek almaya basladim ve gercekten cok faydasini goruyorum. size kesinlikle tavsiyem iyi bir psikologa gorunmeniz. cunku bu uzuntulerinizin baskin olma isteyisinizin altinda bir neden yatiyo olabilir yada depresyonda olabilirsiniz. burda herkes soyle yap boyle yap dicek belki ama seni tanimadan yasantini bilmeden kuru kuru tavsiyeler olcak. bir uzmana kendini acarak yardim alman en dogrusu bence canim

Tesekkur ederim cnm sen nasilsn lki faydasi oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…