• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüvenimi kaybediyorum

melegm433

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
12
0
36
Ankara
Öncelikle herkese merhaba..
Yavaş yavaş özgüvenimi kaybetmekteyim. Dişlerim beni oldukça rahatsız ediyor. Çok neşeli ve konuşkan biriyim insanları güldürmesini severim fakat kendim gülerken hiç rahat olamıyorum kendimi sürekli kasıyorum ağzımı açmadan gülüyorum çünkü dişlerimde çarpıklık var. Önceleri pek rahatsızlık duymazdm sanırım yaşım ilerledikçe bunu daha çok kafaya takmaya başladım. 19 yaşındayım diş teli taktırmak istiyorum ama biraz düşününce bu fikrimden vazgeçiyorum. Tam gençlik zamanımda diş telleriyle dolaşmak rahatsız edici olsa gerek :S diyeceksinizki çarpık dişlerle dolaşmak dahamı güzel tabiki değil ama insan istemiyor işte. Daha önce muayenelere gittim sürekli diş teli öneriyorlar. Ben diş teli yerine zirkon kaplama yaptırmak istiyorum ama diş hekimleri pek önermiyor. Bu durum beni çok üzüyor artık dişlerimin düzelmesini istiyorum. Ortodondik tedavi gereken dişlere kaplama yapıyorlarmı? Yardımcı olun lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Çenede kapanış bozukluğu,açık kapanış vs. yoksa kaplama yapılıyor yapılamayacak durumda ise doktorun söyler zaten.Aynı sorun bende de var kapanış bozukluğu olduğu için kaplama yapılsada estetik durmayacağın söyledi gittiğim dişçiler şimdi tel düşünüyorum.Ayrıca estetik diş telleri var hiç de kötü durmuyor ama hangisine karar verirsen ver şu anki halinden daha iyi hissedersin.Çünkü bu diş sorunu insanı gerçekten çok etkiliyor.

tel taktir benim enistem 28 yasindayken tel taktirdi simdi gerekeni yap ki ebediyen kurtul bu dis sorunundan cunku cok rahatsiz edici bir durum

tel taktır canım ben 24 yaşındayım 1 ay 7 gün oldu taktıralı 1.5 yıl durucak hemde şeffaf taktırdım belli olmuyo üstelik çok seviyorm yaşın 19 ne güzel keşke bende o zaman taktırsaydım nişan evlilik telaşımda yaptım düşün :)

tel taktır derim ben canım bende 19 yaşındayım aynı senin durumundayım utanıyorum gülmeye .s bende tel taktıracağım 1 2 yıla yakın sabredecegiz yapack brşey yok canım üzülme takma kafana fazla ...

Şeffaf tel kullan canım cesaretli olmamız gerekiyo ama bende 1 ay sonra taktırcam .s şeffaf veya normal farketmez bir an önce kurtulmak istiyorum bu görüntüdenn :/

Back