Ağzı laf yapanlar bu ülkede mutlu ve özgüvenli. Diğerleri eziliyor maalesefMerhaba Hanımlar
34 yaşındayım, yenemediğim bir özgüven problemi var. Aslında özgüven mi onu da bilmiyorum kimseyi kırmak istemeyip herkesin işine koşmaya çalışıyorum. Bu yüzden en çok iş hayatında zarar gördüm . Ağzım laf yapamıyor ama verilen her işi yapıyorum bu konuda da bana güveniliyor. Şuanda bebek bekliyorum, işe döndüğümde neler değişecek bilmiyorum. Bir yanımda diyor ki kafayı başarılı olmak ile bozduğun için bu yönden sınanıyorsun. 35 ten sonra kendini değiştirebilen var mı? Tecrübeleriniz neler?
Bugün arkadaşla bunu konuştuk çocuklarımızı yetiştirme hakkında. Merhametli ama kurnaz olsun. Kimsenin ayak işini yapmasin dedik. Bir hayır demeye başlayın devamı gelir.Merhaba Hanımlar
34 yaşındayım, yenemediğim bir özgüven problemi var. Aslında özgüven mi onu da bilmiyorum kimseyi kırmak istemeyip herkesin işine koşmaya çalışıyorum. Bu yüzden en çok iş hayatında zarar gördüm . Ağzım laf yapamıyor ama verilen her işi yapıyorum bu konuda da bana güveniliyor. Şuanda bebek bekliyorum, işe döndüğümde neler değişecek bilmiyorum. Bir yanımda diyor ki kafayı başarılı olmak ile bozduğun için bu yönden sınanıyorsun. 35 ten sonra kendini değiştirebilen var mı? Tecrübeleriniz neler?
Evet işi bilsin bilmesin onlar alıp gidiyor maalesef.Ağzı laf yapanlar bu ülkede mutlu ve özgüvenli. Diğerleri eziliyor maalesef
Bende kısmetse çocuğumu böyle yetiştireceğim.Bugün arkadaşla bunu konuştuk çocuklarımızı yetiştirme hakkında. Merhametli ama kurnaz olsun. Kimsenin ayak işini yapmasin dedik. Bir hayır demeye başlayın devamı gelir.
Böyle yetiştireceğim diye karar aldınız ama 4 aylık bebeğim var. Tek çocuk olduğu için yalnız büyüyor. Kuzenleri vs hep uzakta. Çocugun kurma açık gözlü olması da biraz çevreye bağlı.Bende kısmetse çocuğumu böyle yetiştireceğim.
Ben kuzenlerimle büyüdüm, açık gözlü olan da vardı aralarında ama ben öyle olmadım. Belki yapısaldır da bilmiyorum ama artık bana zarar vermeye başladı çünkü çok eleştiri alıyorum.Aslında yalan söylemeden ahlaklı iş yapmaya çalışıyorum ama öyle yapmamam gerekiyor ama yapmazsam içim rahat etmiyor.Böyle yetiştireceğim diye karar aldınız ama 4 aylık bebeğim var. Tek çocuk olduğu için yalnız büyüyor. Kuzenleri vs hep uzakta. Çocugun kurma açık gözlü olması da biraz çevreye bağlı.
Kendinin önemli olduğunu hatırlatman lazım kendine.Merhaba Hanımlar
Kendine değer verenlerin suçlamaları ve benim sürekli suçlamam yüzünden oluyor zaten. Değişmek için çaba harcıcam . Hayatımın kalanını böyle geçirmek istemiyorum.Kendinin önemli olduğunu hatırlatman lazım kendine.
Benim derdim tam olarak o değil. Zekiyim ama gözü açık değilim.Merhaba , aslında burada kişinin mizacı cok daha önemli.Bunlara katkı yada ekleme yapmak daha dogru olur.
Bunu bir anda birşeyler izleyerek, okuyarak bir anda özgüven patlaması yaşayacagım gibi düşünmeyin. Siz kendinize birşeyler ekledikçe, farkına vardıkça daha çok gelişecek diyelim.
Başlangıç olarak, işyerinde kendinizi ifade etmek ile başlayın. İnsanlar sizin neye kırıldıgınızı bilmeyebilir yada işine gelmeyebilir.
Başkalarının sana olan davranışları üzerine değil, bu davranışlara senin verdiğin tepki üzerinde kontrolün var der Stoacılık felsefesi.
Rüzgar Mira Okanın videolarını ve Tülay kök videolarını tavsiye ederim . Kitap olarak başlangç Tongue Fu (sözlü dövüş sanatı) ile başlayın.