Ozguven ve kendini beğenmeme sorunu:(

önce bi link attın sonra dizideki kızların güzel olmadığını falan söyledin ben de kıyaslama yapmaman gerektiğini düşündüğümü söyledim canım
İşte çarşı karıştı orada.Bemce dizideki kızlar tabiki güzeller ben onu kastetmedim yurt dışında filan ne güzeller vardır tabiki bence oyunculuğun tiple alakası yok çok güzel olup unlu olmayanda çok tvde bayanlar şanslı ve ekran ışıkları var misal ezgi mola güzel hoş Bi tip mankenmi değil ama muhteşem guluyor yetenekli vesaire..Yani tvdekiler çok çok güzel olduğu için değil ayeıcalıklarıları oldukları için ordalar bunu demek istedim aça herkes biterden konjşunca çarşı karıştı

O çocuk gibi tipim değişecek mi buda var ama ?
Seneye psikoloji okuyacağım.Belkide psikoloji okumak çok şey katsr bana
Yahu senin tipinde bir şey yokki değişsin. Benim orda anlatmaya çalıştığım ''o yaşlarda olur böyle şeyler'' di. Boşuna kendini yıpratma.Hele bi üniveriteye başla giyin,süslen,havan yerine gelsin.Hala düzelmezsen gel konuşalım.

Yahu senin tipinde bir şey yokki değişsin. Benim orda anlatmaya çalıştığım ''o yaşlarda olur böyle şeyler'' di. Boşuna kendini yıpratma.Hele bi üniveriteye başla giyin,süslen,havan yerine gelsin.Hala düzelmezsen gel konuşalım.
Amin ya ne diyim.Bşde senin yaş kaçtı kaç doğumlusun?
Bide şu unluler konusunda yanlış anladığım için kusura bakma.Ama anladugum şey kotu bişiy olunca kırılmışım sanırım.

Çirkin değilsin, gayet normal bir genç kızsın. Çok güzel olman gerekmiyor zaten. İnsanlar için güzellik kuracağı ilişkilerde birinci sırada değildir, o zaman görüntüsü süper olmayan hiç kimse arkadaş edinemezdi, çevre edinemezdi, evlenemezdi, iş bulamazdı vs vs

Çirkin değilsin, gayet normal bir genç kızsın. Çok güzel olman gerekmiyor zaten. İnsanlar için güzellik kuracağı ilişkilerde birinci sırada değildir, o zaman görüntüsü süper olmayan hiç kimse arkadaş edinemezdi, çevre edinemezdi, evlenemezdi, iş bulamazdı vs vs
Normalde biraz avutma gibi geliyor ama olsun artu ozgyven getirecek Bi halin yoksa nırmalsen nadol ozguvenli olucsmki işte o sıkıntı.Badka başka şeyler bulmak gerek

Tabiki de renkli gözlü olmak bir ayrıcalık bak;

image.jpg

Ailede nasıl bi günah işlendiyse artık :rolleyes:

anlamadım Vallahi ne dediğini
Sıradan normal soksktaki herkes gibi bir tipsem ozguvenli olmam için bi sebep yok .Sıradan olmamda senin fikrin zaten bu iş göreceli ama oyle herkes ozguvenli olamaz işte canım.Gitar güzel çalarım onmu ilerletiyim nabıyım ek bişiyler gerek diyordum

Sıradan normal soksktaki herkes gibi bir tipsem ozguvenli olmam için bi sebep yok .Sıradan olmamda senin fikrin zaten bu iş göreceli ama oyle herkes ozguvenli olamaz işte canım.Gitar güzel çalarım onmu ilerletiyim nabıyım ek bişiyler gerek diyordum
Sen kendini normal bulmuyor musun, yazdıklarımdan normal bir genç kız olduğunu söylememden rahatsız mı oldun, normalden daha mı güzel buluyorsun, normalden daha mı az güzel buluyorsun kendini.

Amin ya ne diyim.Bşde senin yaş kaçtı kaç doğumlusun?
Bide şu unluler konusunda yanlış anladığım için kusura bakma.Ama anladugum şey kotu bişiy olunca kırılmışım sanırım.
21 yaşındayım ben.Bu kadar kırılgan olma.Kötü bir şey demedimki.Bak herkes aynı şey anlamış.Herkes kendini kıyasladığını düşünmüş o yüzden vazgeçirmeye çalışmışız seni.

Sen kendini normal bulmuyor musun, yazdıklarımdan normal bir genç kız olduğunu söylememden rahatsız mı oldun, normalden daha mı güzel buluyorsun, normalden daha mı az güzel buluyorsun kendini.
Dış görünüş olarak normal ama yetenek olarak bazı konularda üst derece buluyorum baskalarıda buluyor Eskişehir deki en iyi elektro gitar çalanlardanımdır.Bunlar ilerşde bi işe yarar mı asıl soru bu aslında

21 yaşındayım ben.Bu kadar kırılgan olma.Kötü bir şey demedimki.Bak herkes aynı şey anlamış.Herkes kendini kıyasladığını düşünmüş o yüzden vazgeçirmeye çalışmışız seni.
Niye kıyaslıyım canım.Benim sucum yanlış anlaşıldım bikere ekran reel farklı onlardaki porselen malyaj vs farklı amacım farklıydı ama işte zaten guzelliklerine değil yeteneklerine hayran olurum herkes tuba buyukustın değil ama çok çok yetenekli kişilere bayılıyorum ezgi mola gibi albeni işi albeni guzellikten çok çok daha öte bişiy

O makyajı lanet kuaförüm yaptı.Mezuniyet var diye silmeye cesaret edemedim çekimler olacaktı.Ben pek resimde çekinmem ozguvensizlikle tek bu var mezuniyetten ondan bunu koydum.Bide şey benim burnum büyük biraz ya ekşi sözlükte bile çok kotu şeyler yazmışlar işte gyzelde olsa tipsiz olur o kız filan.Aslında takmamaya çalışıyorum çok gunahmış çünkü ama makyajla kucuk gosterilirmi biliyomusunuz hiç ?

Yahu, profildeki de sen isen cicid dalga geçtiğini düşünmeye başlıcam.
Gayet hoşta bir genç kızsın. Ya ergenlikten ayrıca zamanla hatların iyice oturucak. Boyunda kısa değil. Bilmiorum gördüm resimler neticesinde çirkin gelmedin bana.
Ayrıca allık ve fondöten hileleriyke burnunu istediğin şeyle sokabilirsin.
Elektro gitarın pop star olmayacaksan anca özel zevkin olarak kalır. Ünv de grubun olur popileroten artar...

Şimdi açık konuşacağım profil foto no göre yorum yapamayız, net gözükmüyorsun zaten. Ayrıca muhtemelen kendini beğendiğin bir fotonu koymuşsundur diye düşünüyorum. Kimse burada vowww çok güzelsin ya da ayyy çok çirkinsin demez. Özgüvene ihtiyacında olduğunu düşünmüyorum açıkcası, kendini gayet güzel ifade edebiliyorsun. en basitinden şöyle bir örnek vereyim; sizin sınıfta yok mu hiç normal güzellikte olupta okulda popüler olan kızlar, rahat iletişime geçen kızlar, arkadaş çevresi geniş olan kızlar. Bu kızların hepsi çok mu güzel. Sanmıyorum. Güzellikle olmuyor bunlar, hal tavır diyalogla oluyor. Öğrencilerin içerisindeyim sürekli ona göre yorum yapıyorum. Çok güzel kızlar var mesele içlerine çok kapanık, normal güzellikteki kızlar var herkes ağzının içine bakıyor, çok hareketli, iletişimi kuvvetli.

Yahu, profildeki de sen isen cicid dalga geçtiğini düşünmeye başlıcam.
Gayet hoşta bir genç kızsın. Ya ergenlikten ayrıca zamanla hatların iyice oturucak. Boyunda kısa değil. Bilmiorum gördüm resimler neticesinde çirkin gelmedin bana.
Ayrıca allık ve fondöten hileleriyke burnunu istediğin şeyle sokabilirsin.
Elektro gitarın pop star olmayacaksan anca özel zevkin olarak kalır. Ünv de grubun olur popileroten artar...
Yok ya bnden olsa olsa hippi olur onları bi oğreniyim burun şçin

Niye kıyaslıyım canım.Benim sucum yanlış anlaşıldım bikere ekran reel farklı onlardaki porselen malyaj vs farklı amacım farklıydı ama işte zaten guzelliklerine değil yeteneklerine hayran olurum herkes tuba buyukustın değil ama çok çok yetenekli kişilere bayılıyorum ezgi mola gibi albeni işi albeni guzellikten çok çok daha öte bişiy
Ben bittim.Pes ediyorum :KK45: Ciddi iletişim problemi yaşıyoruz.İlk defa birine kızmadan sabırla ve ısrarla bir şeyler anlatmaya çalıştım ama yok arkadaş olmuyor.Ölü taklidi yapıyorum ben kalan sağlara selam olsun.

Ben bittim.Pes ediyorum :KK45: Ciddi iletişim problemi yaşıyoruz.İlk defa birine kızmadan sabırla ve ısrarla bir şeyler anlatmaya çalıştım ama yok arkadaş olmuyor.Ölü taklidi yapıyorum ben kalan sağlara selam olsun.
Sadece iyi geceler sağıldiyim konu kapansın

Dış görünüş olarak normal ama yetenek olarak bazı konularda üst derece buluyorum baskalarıda buluyor Eskişehir deki en iyi elektro gitar çalanlardanımdır.Bunlar ilerşde bi işe yarar mı asıl soru bu aslında
Tabi ki gitar çalman güzel ama çalamayadabilridin, napacaktın o zaman. Neyse muhtemelen hayatı çözmeye başladığında bu sıkıntında yok olacaktır.Sanırım zamana ihtiyacın var biraz... Olur her genç kızda diyip, sevgilerimi gönderiyorum.

X