Ozguven ve kendini beğenmeme sorunu:(

Buraya yazarken herkesin sana çok güzelsin demesini mi umuyordun ?
Gerçekte çok almayınca bide üstüne reddedilince o kadarda umudum yoktu pek.Yeterince iğrenç hissettirdin kendimi bittimi acaba ?
Tipimide kaldırdım oh yeter işte tamam bitti.Ne insanların göz zevki bozulacak ne de ben uzulucem.

Son düzenleme:
Gerçekte çok almayınca bide üstüne reddedilince o kadarda umudum yoktu pek.Yeterince iğrenç hissettirdin kendimi bittimi acaba ?
Yüce tanrı aşkına İğrenç hissettirdin ne demek ? Benim neden böyle bir amacım olsun ? Senin adına üzüldüğüm için geldim burda uzun uzun yapılabilecek alternatifler sundum.Kendinde yapabileceğin değişiklikleri söyledim ki değişiklik her zaman iyi gelir.Bak biri sana tatlısın demiş şaka mı yapıyosun demişsin.Biri ters yoldan gitmiş burnunu shopla kapatmışsın demiş büyük olduğunu biliyorum demişsin.Herkesi terslemişsin.Şimdi de gelmiş bana kendimi iğrenç hissettirdin diyorsun.Öyle olmuş olsa yarana basardım öneriler sunmazdım değil mi ? Senin güzelliğinle veya özgüveninle sorunun olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten düzelmek istiyorsan 1-profesyonel yardım al 2-oku.Üslup şart çünkü.Güzellik olmadan olur da üslup ve konuşma adabi olmadan olmuyor be. Ayrıca sonunda sallamak değil o donunda sallamak

Yanlış yazmışım ozur dilerim
Ama konunun unlulerle ne alakası var.Hayır bikere onların yaşı kaç benim o yaşlarda nasıl olacağını nereden bilicez artı çok güzel oldukları için unlu değiller bazıları yetenekli bazılar şanslı olduğu için unluler tvde kusura bakma ama çirkin kuzda çokken sen böyle bişiy söyleyince haliyle kendimi iğrenç hissettim.Niyetim kendimi onlarla kıyaslamak değil ama çok ters duşunmuşsın onu açmak istedim

Ah canım tabi ki güzel olmak için bunlar gerekmiyor. Ben de üniversiteye kadar kimseden çıkma teklifi bile almadım Herhalde çok çirkinim diye düşünüyordum. Unide bi kaç kişi benden hoslaninca anladım ki ben nemrudun, asık suratlinin teki olduğum için kimse bakmamış bana. Sen de biraz fazla ciddi bi tip olabilir misin acaba?

Bişiymi oldu?

Hayır sen o kızın linkini göndermişsinya bir de sürekli ünlüleri örnek veriyorsun ben o yüzden seni avutmak amaçlı onlar çok güzel olduğu için ünlü kendini onlarla kıyaslama diye söylemiştim.Yoksa o gerçekten güzellerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O konuda bir yanlış anlaşılma olmuş. Kim reddetti seni ?

O konuda boşuna mı ağladım ben şimdi ciddimisin sen
Lise 1de salak gibi bi çocuğun karsına figecip sana aşığım dedim.Oda tipim değilsin dedi.Sıbra benle alay etti

Ayrıca en önemlisi de kıskanç kadınlar kadın erkek herkese itici gelir aklında bulunsun. Güzele güzel diyebilmek de sempatik durur. Hoş birini çirkin bile bulsan dememen lazım bu da görgü kuralıdır, ama onlar güzel değil yeaa dediğin anda kıskanç yada kompleksli duruyorsun. Şu an bana çok itici geldin, uyarayım istedim.
Zira sahne enerjisi vardır, sempatiklik de önemlidir ekran önü için. Ne dünya güzelleri sırf karakterlerinden, kaprislerinden yada donukluklarından seyirci çekmez. Kısacası o olayda da güzellikten daha önemli şeyler var.
Bence dünyaya bakışını biraz yumuşatman, geliştirmen lazım kendini. Herkese kusur bulmak marifet değil. Güzel yada çirkin fark etmez herkese o çirkin bunun buras böyle dediğin de insanlara asla hoş gelmezsin...

Zaten bende yetenekli oldukları için oradalar ve sempatikler hepsi güzel olmak zorunda değil onu demek istedim her unlu çok güzeldir çantıgu yanlış normal olup sempatikliğiyle kendine hayran bırakanlar da var ama biraz yanlış anlatmışım demek istediğim buydu diyim

O konuda boşuna mı ağladım ben şimdi ciddimisin sen
Lise 1de salak gibi bi çocuğun karsına figecip sana aşığım dedim.Oda tipim değilsin dedi.Sıbra benle alay etti
Aglayacak ne var bunda canım ya tamamen yanlış anlaşılma olmuş.Benim 3-4 arkadaşımda o yaşlarda sevdiklerine açıldılar.Hepsi de reddedildi.Tek sen değilsin ki.Hem kaç sene geçmiş üzerinden hala buna mı üzülüyorsun ? O yaşlarda erkekler dalga geçecek şey arıyor zaten.Uzunsan sırık, kısaysan cüce ,kiloluysan ayı,zayıfsan üflesen uçacak ohooo say say bitmez. Geçmişe takılma sen şimdiden sonra iyi hissetmeye bak

Ben baya yanlış anlamışım yani.Ya çok sevmiştim gerçekten ve ilkokuldan beri 5 yıl filan ondan ve sonra hiç aşık olmadım

Ben baya yanlış anlamışım yani.Ya çok sevmiştim gerçekten ve ilkokuldan beri 5 yıl filan ondan ve sonra hiç aşık olmadım
Bak şimdi aklıma geldi.8. sınıfa giderken bir çocuk vardı.İlkokulda saç filan çekerler ya bu çok centilmendi çok kibardı hiç saçımı filan çekmezdi.Hep konuşmaya çalışırdı.Akşam naptın derdi kitap okudum derdim yaa bende kitap okudum ne tesadüf derdi.Veya tv izledim derdim bende izledim ne izledin derdi şunu izledim derdim bende onu izledim derdi Neyse gel zaman git zaman okul bitmeye yakın herkes sınıftan çıkmış bir tek arkadaşımla ben kalmışım.Bu koşa koşa geldi yanıma.Ben seni seviyorum dedi. Ben ne dedim biliyomusun ? Salak mısın sen ? Evet aynen bunu dedim bi de güldüm çocuğa.Şimdi arada görüyorum da taş gibi olmuş bee Demem o ki insanlar değişir.Senin şimdi ki düşüncenle 20 yaşındaki düşüncenin bile bir olmayacağına kalıbıma basarım.

O çocuk gibi tipim değişecek mi buda var ama ?
Seneye psikoloji okuyacağım.Belkide psikoloji okumak çok şey katsr bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…