Ozguven ve kendini beğenmeme sorunu:(

Fotoshoptan burnun gozukmuyo basmissin efekti. Bilmiyorum duymak istediklerin bunlar mi
Zaten burnumu tarif ediyorum buyukçenevama bozukluk eğrilik pek yok makyajla kapatılırmı diyorum gotoya bakma ve buna cevap ver bu kadar basit büyük burun ocumu korkucmu diyim kısacası

Doğru o attıgım kızın ergenlik haliyle şimdiki hali arasında fark var o zamanda guzelmişte şimdiki kadar değil .Neyse zevklerimiz tutuyormuş
evet ben öyle düzgün yüz hatları olan yuvarlak yüzlü kızlara bayılırım

çıkık elmacık kemikler iri gözler güzel kirpikler

açık ten kahve saç bana bu tarz insanlar çok güzel geliyor her zaman zevk meselesi işte

doğallık her zaman güzeldir kendimde buna uyuyorum 25 yaşındayım saçıma boya değmedi kaşım desen kendiliğinden ince ve düzgün yapılı cımbız vurmadım

Kimide çok beyençemiş normal demiş kimide çok beyenmiş.En basından goreceli olduğunu kabullenmek gerek.Tamamguzel diye biri var ama azlık çokluk kesinlikle fark ediyor

Kimide çok beyençemiş normal demiş kimide çok beyenmiş.En basından goreceli olduğunu kabullenmek gerek.Tamamguzel diye biri var ama azlık çokluk kesinlikle fark ediyor
zevk meselesi bu işler bu kadar güzelliğe takıntılı olma

iyisin hoşsun bu kadar takarsan hasta olursun mazallah

zevk meselesi bu işler bu kadar güzelliğe takıntılı olma

iyisin hoşsun bu kadar takarsan hasta olursun mazallah
Şaka bi yana psikoloji okuycam seneye.Artık bana bişiyler katar diye düşünüyorum milletle uğrasmaktan bu işleri umursamam belkide

Baslarda siradan bi ergen kiz vakasi sanmistim ama takıntı yapmışsın resmen. Bi kere kendini unlulerle kiyaslamayi birakmalisin.Onlar çok güzel oldukları için ünlü. Anlatabildimmi ? Sıradan olsalar muhtemelen isimlerini bile duymazdik. Saçlarinin rengi koyu onu biraz acabilirsin. Kasların çok ince bana göre. Ben ince kas sevmiyorum. Biraz kalinlastirabilirsin. Hem yaşınıda küçük gösterir. Bırak biraz uzasin kendi kaslarinin şekli düzgünse sadece toparlattir. Bir yorumunda fazlam var yazmissin. Ufak ufak diyetler yapabilirsin. Okulda tatilken yürüyüşler yapabilirsin. Youtube da bir sürü makyaj videolari var. İzleyip yararlanabilirsin. Far kullanma. Eyeliner dene. Gözlerin iri yakisacagini düşünüyorum. Kıvırcık saç olgun gostermis. Düz kullanmayı dene. Veya duzlestiriciyle çok hafif dalgalar yapabilirsin. Bütün bunlar da çözüm olmazsa psikoloğa git. Normal değil çünkü.

Unlulere porselen makyaj yapılıyor artı hepside çok güzel filan değil hiç böyle düşünmemiştim tamam victoria secret mankenleri güzelde o linkini attıgım kız gibi izmirde zilton dolu
Nr kızlar var beren saati sonunda sallayacak guzellikte ama unlu değiller.Değişik Bi bakış açısı.İyi okey sıradanız yani ne diyim ben.

canım bence senin bir doktorla görüşmen gerek,eğer kendini kıyaslarsan ne güzeller var inanamazsın bile.önemli olan senin kendini sevmen,elbette senden güzeller olacaktır,senin daha güzel olduğun kızlar da olacaktır.sen başkalarını boşver kendini olduğun gibi sev beğen.kendini tanı.kusurlu gördüğün yerlerin de sensin.eğer bu kadar takıntı yaptıysan bir psikologla görüş çünkü kıyaslamak seni yer bitirir.

Orası öylede her unlu çok çok güzeldir demek çok komik geldi kimse kusura bakmasın ama izmirde tvdeki kızları sonunda sallayacak çok kız var misal kiraz nevsimindeki kızların nesi var allasen Adriana limamı kız

Hah misal şu kiraz mevsimindeki kızlarda ne var Allasen.Bizim okuldaki kızlar yüz bin basar şunlara çok çok guzellikle unluluğun bi alakası yok modellerde alakası olabilir ama oyunculukta yok.

Keşke bende ergen olsamda tek derdim kaşim mi saçım mi olsa
Geçici bunlar merak etme tadını çıkar hatta.

Diyorum kim kim kim diye
Bulduuum
Küçük Senihaya benzettim ben sizi
Gayet güzelsiniz yani onu söyliyim

Hah misal şu kiraz mevsimindeki kızlarda ne var Allasen.Bizim okuldaki kızlar yüz bin basar şunlara çok çok guzellikle unluluğun bi alakası yok modellerde alakası olabilir ama oyunculukta yok.
Şu andan itibaren özgüveninde sorun olduğu düşünmüyorum.Dürüst ol.Ünlü mü olmak istiyorsun ?

onlara sıradan demek senin kendinle olan sıkıntını çözmüyor ama böyle yaparak kendini rahatlatmaya çalışıyorsun içten içe.sen de kendini tanıyıp kusurlu gördüğün noktaların daha az dikkat çekmesini sağlayabilirsin.başkalarının yorumlarını başkalarının güzelliğini ya da sıradanlığını bırakıp kendine bakmalısın bence,bu hayatı kendinle yaşayacaksın televizyondaki ünlülerle değil sonuçta.

Şu andan itibaren özgüveninde sorun olduğu düşünmüyorum.Dürüst ol.Ünlü mü olmak istiyorsun ?
Bu nerden çıktı şimdi.Ha olmak istesem ne olacak cevabımı senden aldım zaten bi güzel.Neyse yeterince zırlıyorum zaten zırlama konusunda ciddiyim.

Dürüst bir cevap veriyorum. 25lere kadar evet belki güzellik en önemlisi gibi geliyor. Ama belli bir yaştan sonra güzellik yada yakışıklılık değil başka şeylere bakıyorsun.
Kendini geliştirmemiş, yada sohbeti sıkan bir güzeldense, farklı hobileri olan, sohbeti güzel olan, farklı olan kadınlar daha sevilir.
Lisede okulun popüler yakışıklısına baktım yalan yok. Ama şimdi mesela yazarken "beyendim" yazan kendi dilini yazamayanlardan rahatsızlık duyuyorum. Yada sadece sevgililer, erkeklerden bahseden yada kadınlardan ve yakışıklılığından bahseden insanlar inanılmaz sıkıyor beni. Bir dakika açmıyor o sohbet. Belli bir yaştan sonra çünkü insan biraz vizyon istiyor. Hayat güzellikten ibaret değil.
Şimdi beni bir erkekte kültür, kendini geliştirmesi, uzman olduğu konularda etkileyici konuşması, kariyeri yada entelektüel bilgi birikimi kısacası doluluğu ilgilendiriyor. O güzellikler yakışıklılıklar 40tan 50den sonra kalmıyor ömür sığ güzellikle yakışıklılıkla geçmez. Hayatta paylaşılan şeyler bambaşka. Sana tavsiyem bunlara önem vermen olur.

Yoo yanlış anladın.Ben sadece ger unlu çok güzel lafını komik buldugumu belirttim ve saçma.Bizim okulda tvdekileri havada karada ezecek kızlar var ama mühendislik okuyorlar şuan.Anlatmak istediğim oydu.Zaten estetik filanda kurtsrmaz beni çirkinliğimle barışıcam haklısın

ya saçmalamışlar. saçını düzleştir rengini şöyle yap böyle yap demişler falan...
olduğun şekilde güzelsin.
içinden saçını boyamak gelirse boya. içinden saçını kesmek gelirse kes. ben de sarışınım mesela. ama bazen siyah saçlı daha mı hoş olurdum diye düşündüğüm olmuştur. insanlar çeşit çeşittir. ve erkeklerin zevkleri de belirli standartlara bağlı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…