- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi edanur1997
şeklini biraz daha kalın ve biçimli tutabilirsin çok inceltme,ince kaş biraz eskidi,2000'lerin başında kaldı bence.tabi benim görüşüm bu,sen kendine ne yakıştırırsan o iyidir :)Ne seyreği ya idonın kaşları gibi inceltmeye uğrasıyorum
Neyse bikam arkadasta aynı tepkiyi verdiler ama onlara açınca anladılar yanlış dusunduklerini.Hayır sarışın mavi gözlü biri filanmıyım ne egosu.Ben zaten kotuyum demiyorum.Allah yaratmış kimse değildir.Ama çok çok güzelde değilim ve erkeklerle ilgili sorunlatım var.Vucumdada beyenmedipim çok yerim var.Diğer kızlar gerçekten ego içindir bilemem zaten yeniyim bende.Buda kk de moda oldu 2 gündür kızlar şöyle çirkinim böyle çirkinim yazıyor sonra bir bakıyoruz çirkin filan değiller gayet iyiler
demek ki iltifatlara ihtiyaçları var burada ego tatmini yapmaya gelmişler gibi bir his oluyor bende nedense.
Böyle yaşı küçük kızlar böyle hissedebilir iltifat almak isteyebilirler ama çok abartıyorsunuz çok çirkinim bilmem ne sanırsın yüzüne bakılmayacak durumdaNeyse bikam arkadasta aynı tepkiyi verdiler ama onlara açınca anladılar yanlış dusunduklerini.Hayır sarışın mavi gözlü biri filanmıyım ne egosu.Ben zaten kotuyum demiyorum.Allah yaratmış kimse değildir.Ama çok çok güzelde değilim ve erkeklerle ilgili sorunlatım var.Vucumdada beyenmedipim çok yerim var.Diğer kızlar gerçekten ego içindir bilemem zaten yeniyim bende.
Tam anlamadım ama iyi bişiy dedin galiba üst standartlarda olmam zaten imkansız yuzum otursada sanmıyorum ama hep boyle ileride yaşlımı gostericem 25 ken 33 gosterirmiyim yani o korkumBöyle yaşı küçük kızlar böyle hissedebilir iltifat almak isteyebilirler ama çok abartıyorsunuz çok çirkinim bilmem ne sanırsın yüzüne bakılmayacak durumda
resmini koymuşsun çirkin bir kız mısın değilsin normal standartlarda birisin hoşsun
tek sorun bayağı büyük göstermen 18 diyemem ben sana saçın eski zaman artisleri gibi yüz hatlarında öyle küçük durmuyor
aydan şener tarzı
doğallığa sadeliğe önem ver kısacası yaşının gerektiği tarz davran giyin
Herkesin güzellik anlayışı çok çok farklı oluyor bide.mesela pek unlu değil ama gızume çarpmıltuBöyle yaşı küçük kızlar böyle hissedebilir iltifat almak isteyebilirler ama çok abartıyorsunuz çok çirkinim bilmem ne sanırsın yüzüne bakılmayacak durumda
resmini koymuşsun çirkin bir kız mısın değilsin normal standartlarda birisin hoşsun
tek sorun bayağı büyük göstermen 18 diyemem ben sana saçın eski zaman artisleri gibi yüz hatlarında öyle küçük durmuyor
aydan şener tarzı
doğallığa sadeliğe önem ver kısacası yaşının gerektiği tarz davran giyin
Arkadaşlar cidden biri ne derse çok etkileniyorum ve kndimi kotu hissediyorum.
Öncelikle hiç kimseyle çıkmadım bu çirkinlik göstergesi mi
Şimdi diyeceksiniz kendini çirkin hissediyordsa resmin ne işi var arkadaşlar ben tavsiye istiyordum.Yani saç rengim gözlerim bi değişiklik mi yapmam gerek ne yspabilirsem kendimi güzel hissederim bunu öğrenmek istiyorum illa sarışın renkli gözlüler mi güzel oluyor.Çok soru sordum ama derdim uzun biraz kokenide farklı.Çok tavsiyeye ihtiyacım var
iyi bir şey dedim çok takıntılısın öyle her denilene kötü hissetmeTam anlamadım ama iyi bişiy dedin galiba üst standartlarda olmam zaten imkansız yuzum otursada sanmıyorum ama hep boyle ileride yaşlımı gostericem 25 ken 33 gosterirmiyim yani o korkum
Nasıl yapabilirim ciddimisin şakamı yaptın ?Ayy ne tatli bisisi sen.. Saclarini degistir yeterlidir
evet çok güzel bir kız bence çok doğal ve güzel herşeyden önce gülüşü mükemmelHerkesin güzellik anlayışı çok çok farklı oluyor bide.mesela pek unlu değil ama gızume çarpmıltu
http://www.google.com.tr/search?q=hande+erçel&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI683YmJiGxwIVJqZyCh2viwM8
By kız nasıl sence böyle çook çık üst duseymi yoksa standart bulunabilicek tarzda mu?
herkes sana iyisin güzelsin diyor niye ısrarla inanmıyorsun kiNasıl yapabilirim ciddimisin şakamı yaptın ?
Eleştiriye açık olmamaktan çok yedirememek çevremden bıktım sanırım burnun şöyle büyük bilmemne ondandır o beyaz tenli gibiyim bpyle az makyajlı ruh gibi hissediyorum ama bu nalet kuafırde makyaja buladı işte.Teknik oğrenmem gerek sanırımiyi bir şey dedim çok takıntılısın öyle her denilene kötü hissetme
hiçbir eleştiriye açık değilsin
kendine güven senden bin kat çirkinler ortada ben güzelim ben dünyanın en güzeliyim diye dolanıyor
sadece tarzını biraz daha doğal yap yaşının gerektirdiği gibi dedim
Nasıl yapabilirim ciddimisin şakamı yaptın ?
Ha işte sarışın renkli göz yok ama güzel.Yani benim içinde güzel o kız.Oyle olsam yeter kafasındayım ama daha yuzum oturmadıo kız gibi daha kotuyede gidebilirimevet çok güzel bir kız bence çok doğal ve güzel herşeyden önce gülüşü mükemmel
Burnum buyukçene biraz ondan hiç duz saça bulaşmadım açıkçasıYok canim benim saka degil ciddi dedim tatlisin gercekten. Bana kalirsa düz sac daha iyi olur hafif makyaj spor giyim.
yok kötüye gitmezsin daha yaşın kaç başın kaç insan yüzü oturdukça daha da güzelleşiyorHa işte sarışın renkli göz yok ama güzel.Yani benim içinde güzel o kız.Oyle olsam yeter kafasındayım ama daha yuzum oturmadıo kız gibi daha kotuyede gidebilirim
Doğru o attıgım kızın ergenlik haliyle şimdiki hali arasında fark var o zamanda guzelmişte şimdiki kadar değil .Neyse zevklerimiz tutuyormuşyok kötüye gitmezsin daha yaşın kaç başın kaç insan yüzü oturdukça daha da güzelleşiyor