Ozguven ve kendini beğenmeme sorunu:(

Buda kk de moda oldu 2 gündür kızlar şöyle çirkinim böyle çirkinim yazıyor sonra bir bakıyoruz çirkin filan değiller gayet iyiler

demek ki iltifatlara ihtiyaçları var burada ego tatmini yapmaya gelmişler gibi bir his oluyor bende nedense.

Erkeklerin ne düşündüğünü,beğenip beğenmediğini niye takıyorsun ki bu kadar. Hele ekşidekilerin yazdıklarını niye takıyorsun. Onlar bütün gün gerekli gereksiz her halta yorum yapıyorlar.
Herkes dünya güzeli mi de erkekler bakıyor. Gönül bu nice yakışıklının yanında bizim beğenmediğimiz hatunlar oluyor ya da çok güzel hatunların yanında beğenmediğimiz erkekler. Adriana Limanın kocası ona göre değildi mesela.(çirkin demeyelim) :)
Sen dışı değil de içi güzel tutmaya bak. Kafanın içi dopdolu olsun. O çok taktığın ekşi sözlükte zeki,akıllı kadınlar da parmakla gösteriliyor

Neyse bikam arkadasta aynı tepkiyi verdiler ama onlara açınca anladılar yanlış dusunduklerini.Hayır sarışın mavi gözlü biri filanmıyım ne egosu.Ben zaten kotuyum demiyorum.Allah yaratmış kimse değildir.Ama çok çok güzelde değilim ve erkeklerle ilgili sorunlatım var.Vucumdada beyenmedipim çok yerim var.Diğer kızlar gerçekten ego içindir bilemem zaten yeniyim bende.

Böyle yaşı küçük kızlar böyle hissedebilir iltifat almak isteyebilirler ama çok abartıyorsunuz çok çirkinim bilmem ne sanırsın yüzüne bakılmayacak durumda
resmini koymuşsun çirkin bir kız mısın değilsin normal standartlarda birisin hoşsun
tek sorun bayağı büyük göstermen 18 diyemem ben sana saçın eski zaman artisleri gibi yüz hatlarında öyle küçük durmuyor
aydan şener tarzı
doğallığa sadeliğe önem ver kısacası yaşının gerektiği tarz davran giyin

Tam anlamadım ama iyi bişiy dedin galiba üst standartlarda olmam zaten imkansız yuzum otursada sanmıyorum ama hep boyle ileride yaşlımı gostericem 25 ken 33 gosterirmiyim yani o korkum

Herkesin güzellik anlayışı çok çok farklı oluyor bide.mesela pek unlu değil ama gızume çarpmıltu
http://www.google.com.tr/search?q=h...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI683YmJiGxwIVJqZyCh2viwM8

By kız nasıl sence böyle çook çık üst duseymi yoksa standart bulunabilicek tarzda mu?

Ayy ne tatli bisisi sen.. Saclarini degistir yeterlidir

Tam anlamadım ama iyi bişiy dedin galiba üst standartlarda olmam zaten imkansız yuzum otursada sanmıyorum ama hep boyle ileride yaşlımı gostericem 25 ken 33 gosterirmiyim yani o korkum
iyi bir şey dedim çok takıntılısın öyle her denilene kötü hissetme
hiçbir eleştiriye açık değilsin

kendine güven senden bin kat çirkinler ortada ben güzelim ben dünyanın en güzeliyim diye dolanıyor

sadece tarzını biraz daha doğal yap yaşının gerektirdiği gibi dedim

Eleştiriye açık olmamaktan çok yedirememek çevremden bıktım sanırım burnun şöyle büyük bilmemne ondandır o beyaz tenli gibiyim bpyle az makyajlı ruh gibi hissediyorum ama bu nalet kuafırde makyaja buladı işte.Teknik oğrenmem gerek sanırım

evet çok güzel bir kız bence çok doğal ve güzel herşeyden önce gülüşü mükemmel
Ha işte sarışın renkli göz yok ama güzel.Yani benim içinde güzel o kız.Oyle olsam yeter kafasındayım ama daha yuzum oturmadıo kız gibi daha kotuyede gidebilirim

Ha işte sarışın renkli göz yok ama güzel.Yani benim içinde güzel o kız.Oyle olsam yeter kafasındayım ama daha yuzum oturmadıo kız gibi daha kotuyede gidebilirim
yok kötüye gitmezsin daha yaşın kaç başın kaç insan yüzü oturdukça daha da güzelleşiyor

yok kötüye gitmezsin daha yaşın kaç başın kaç insan yüzü oturdukça daha da güzelleşiyor
Doğru o attıgım kızın ergenlik haliyle şimdiki hali arasında fark var o zamanda guzelmişte şimdiki kadar değil .Neyse zevklerimiz tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…