Ozguven ve kendini beğenmeme sorunu:(

Kımseyle çıkmamıs olman senın tercıhın; zaten daha yaşın 18 bırınden hoşlansaydın yada aşık olsaydın cıkardın resıme göre yorum yapacak olursam doğallıgını bozma bence en guzelı ınsanın kendı göz rengı kendı sac rengı bunlarla oynama derım ; gayet sevımlısın kendını sev ve aynaya daha cok bak ben güzelım demeyıde unutma:)

Saçın gayet hoş, ben doğal dalgalı ve vahşi seviyorum :)

Lakin giyim ve makyajın yaşına göre fazla mı olgun sanki? Ben genç kızlara siyah elbise, kırmızı ruj , siyah çorap , topuklu ayakkabı vs pek yalıştırmıyorım. Birazcık daha doğal takılsan mesela?

Balıketli diyemem sana vücudun sağlıklı ve normal bence. Kürdan gibi olmanın adı zayıflık , sağlıklı olmanın adı balıket oldu.

Daha çok küçüksün. .
Eğer fotoğraftaki sensen çok güzelsin. .
Ben doğal natural seviyorum. .
Aşırı makyaj sevmiyorum. .

Merhaba ben de çirkin kökenliyim. Seni anlıyorum. Facebook'tan ve Instagram'dan paylaşınca bile kimse beğenmiyor, "burcucum çok güzel çıkmışsın" demiyor.
Alemsin valla banada öyle.İlk defa buraya fotı koydum tanıdık yok diye ve pneri almak için ama pek onerilicek bişiyse yok

Alemsin valla banada öyle.İlk defa buraya fotı koydum tanıdık yok diye ve pneri almak için ama pek onerilicek bişiyse yok

Ama bence SEN GÜZELSİN.
Gerçekten bak GÜZELSİN.

Mesela sen hiç tavana güzel kadın fotoları yapıştırıp geceleri onlara ok fırlatacak kadar çirkin hissettin mi? Ben hissettim, oklarla bütünleştim.

Ama bence SEN GÜZELSİN.
Gerçekten bak GÜZELSİN.

Mesela sen hiç tavana güzel kadın fotoları yapıştırıp geceleri onlara ok fırlatacak kadar çirkin hissettin mi? Ben hissettim, oklarla bütünleştim.
Yaptım :KK70: ciddiyim.Biz çok iyi anlaşıcaz.Kimlere yaptın mesela :KK70: sarışınlara çok yapıyorum özellikle sarışın renkli gozlulere :KK70:

Resimdeki kızı Selena Gomez'e benzettim o_O
Bu arada gönül kimi severse güzel o'dur derler. Bazı şeyler tipe bakmıyor, diğer konunda da söyledim. Bunlar basit şeyler daha yaşın da küçük ohoooo neler neler olur daha hayatında.:KK54:

Resimdeki kızı Selena Gomez'e benzettim o_O
Bu arada gönül kimi severse güzel o'dur derler. Bazı şeyler tipe bakmıyor, diğer konunda da söyledim. Bunlar basit şeyler daha yaşın da küçük ohoooo neler neler olur daha hayatında.:KK54:
Yuzumu benzeten oluyor da insanın içinde sarışın hastalığı olunca :KK70: taylor swifte benzetilsem keşke diyorum hep :KK70: ustteki arkadasında dediği gibi odaya güzel kadın resmi yapıştırıp ok atıyorum .Genelde sarışın oluyor bunlar .Oyle ni komedi ozguvensizim.

resimdeki kızın sen olduğunu düşünmüyorum
oldu 2 dir konu açıyorsun ve tek amacın buradaki üyelerin ama sen çok güzellsiin demesi
sabaha kadar güzelsin diyelim asalım keselim,kalk git aynaya bak
gördüğün gibisin kendini
gördüğünden öteye geçemezsin
küçükte değilsin ben 19um ama hiç senin gibi özgüven şişirme yolları denemedim
ilginç

Yaptım :KK70: ciddiyim.Biz çok iyi anlaşıcaz.Kimlere yaptın mesela :KK70: sarışınlara çok yapıyorum özellikle sarışın renkli gozlulere :KK70:

Aklına gelebilecek bütün güzel ikonların fotoğraflarını... Sırada sen varsın, senin bu fotonun çıktısını alacağım şimdi.. Çünkü sen gerçekten GÜZELSİN. Cidden GÜZELSİN.

resimdeki kızın sen olduğunu düşünmüyorum
oldu 2 dir konu açıyorsun ve tek amacın buradaki üyelerin sen kesin çok güzell bir kızsındır demesi
sabaha kadar güzelsin diyelim asalım keselim,kalk git aynaya bak
gördüğün gibisin kendini
gördüğünden öteye geçemezsin
küçükte değilsin ben 19um ama hiç senin gibi özgüven şişirme yolları denemedim
ilginç

Sen hiç hayatında reddedildinmi ? Çevrende muhacır çokmu sarışın renkli gözlü mu herkes ? Muhacırların bol olduğu biyerde yaşıyorum.Ve evet seni beyenmiyorum diye reddedildim ve kimseyle de çıkmadım.Şimdi sen bana şişiriyosun filan diyemezsin.Bikrre oyle çok iltifat eden olmadı ha olsada ben bu ozguvensizlikle zaren sadece kemdime inanıyorum.Bu kadar kırıcı olma.Beni beyenmek zorunda hiç değilsin ama uzun upuzun sebeplerim var belki ve benim gibiler varmı merak ediyorum bunda anormal hiçbişiy yok.

Sen hiç hayatında reddedildinmi ? Çevrende muhacır çokmu sarışın renkli gözlü mu herkes ? Muhacırların bol olduğu biyerde yaşıyorum.Ve evet seni beyenmiyorum diye reddedildim ve kimseyle de çıkmadım.Şimdi sen bana şişiriyosun filan diyemezsin.Bikrre oyle çok iltifat eden olmadı ha olsada ben bu ozguvensizlikle zaren sadece kemdime inanıyorum.Bu kadar kırıcı olma.Beni beyenmek zorunda hiç değilsin ama uzun upuzun sebeplerim var belki ve benim gibiler varmı merak ediyorum bunda anormal hiçbişiy yok

saçlarını düzleştir ve sımsıkı arkadan yukarda topla. kaşlarını kalınlaştır.. ya dudaklarını ön plana çıkar yada gözlerini.. aşırı makyaj yapma..yaşına göre giyin.. herşeyden önce kendini sev..

Aklına gelebilecek bütün güzel ikonların fotoğraflarını... Sırada sen varsın, senin bu fotonun çıktısını alacağım şimdi.. Çünkü sen gerçekten GÜZELSİN. Cidden GÜZELSİN.
Bende seninkini asıcam belki ? İki psikopat yapalım :)

Kırıcı bir laf mı duydun, özgüven sıkıntım var demişsin.
Eğer öyle bir şey olduysa sakın başkalarının tek bir kelimesini bile ciddiye alma derim.
Sen kendini güzel buluyorsan mesele bitmiştir.
Aynaya bak, "ben dönyanın en gözel garısıyam" de, özgüven tamamdır :KK53::KK53:

X