- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
- Konu Sahibi _MedceziR_
Karete vuruş noktası:
Her ne kadar bilinçaltım, güvenme ihtiyacı içindeyse de, ancak güvendiğim insanların yanında rahat olabileceğime inanıyorsam da, yinede ben her insanın yanında rahat olmayı seçiyorum. Hiçbir insanın daima güvenilir olabileceğini kanıtlayamayacağımı biliyorum.
Bu kaygılı yapıdan ve duygulardan kurtulmayı haketmediğimi düşünmeme rağmen, kendimi tamamen ve derinden seviyor,
kabul ediyor ve onaylıyorum.
Güvensizlikten ve negatif duygulardan kurtulmak için gerekenleri yapacağıma hiç ihtimal vermiyorum,
buna rağmen kendimi olduğum içten ve derinden kabul ediyor, onaylıyor ve affediyorum.
Kaş: Güvensiz ve yetersiz hissediyorum
Göz yanı: Bu duygulardan kurtulmayı haketmiyorum.
Göz altı: Bu kaygılı kişiliğimi nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.
Burun: Korkularım bana engel oluyor…
Çene: Korkularımla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum…
Köprücük kemiği: Bu duygularımı değiştirmek için hazır değilim.
Kol altıi: Bu güvensiz duygularım beni hiç bırakmayacak.
Parmak uçları: Çünkü bunu haketmiyorum.
karete noktası: Mutsuz, negarif ve huzursuz yapım.....
Gamut..
2. tur..
Kaş: Güvensiz ve kaygılı yapıma rağmen, kendime ve insanlara güvenmeyi tercih ediyorum
Göz yanı: Bu duygularımdan kurtulmayı haketmediğimi düşünmeme rağmen, mutlu, pozitif ve olumlu bir insan
olmayı tercih ediyorum.
Göz altı: Hayatın bana getirdiği her şeyin ve kişilerin daima iyi ve güzel yanlarını yaşamayı ve yansıtmayı seçiyorum.
Burun: Hayatın bana sunduğu yenilikleri sevgiyle kabul etmeyi seçiyorum…
Çene: Tamamen güvende olduğumu hissediyorum..
Köprücük kemiği: Yeteneklerimin ve kendimin farkındayım. Bu farkındalığım ile özgürleşmeyi tercih ediyorum ve bunun şimdi burada geçekleştiğini hissediyorum..
Kol altı: Kendime değer vermeyi, kendime ve sevdiklerime güvenmeyi, hayatıma bu güven içerisinde devam etmeyi seçiyorum.
Baş: Çünkü ben mutluluğu hakediyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------
Özelden bir arkadaşım rica etti, elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım...
Her ne kadar bilinçaltım, güvenme ihtiyacı içindeyse de, ancak güvendiğim insanların yanında rahat olabileceğime inanıyorsam da, yinede ben her insanın yanında rahat olmayı seçiyorum. Hiçbir insanın daima güvenilir olabileceğini kanıtlayamayacağımı biliyorum.
Bu kaygılı yapıdan ve duygulardan kurtulmayı haketmediğimi düşünmeme rağmen, kendimi tamamen ve derinden seviyor,
kabul ediyor ve onaylıyorum.
Güvensizlikten ve negatif duygulardan kurtulmak için gerekenleri yapacağıma hiç ihtimal vermiyorum,
buna rağmen kendimi olduğum içten ve derinden kabul ediyor, onaylıyor ve affediyorum.
Kaş: Güvensiz ve yetersiz hissediyorum
Göz yanı: Bu duygulardan kurtulmayı haketmiyorum.
Göz altı: Bu kaygılı kişiliğimi nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.
Burun: Korkularım bana engel oluyor…
Çene: Korkularımla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum…
Köprücük kemiği: Bu duygularımı değiştirmek için hazır değilim.
Kol altıi: Bu güvensiz duygularım beni hiç bırakmayacak.
Parmak uçları: Çünkü bunu haketmiyorum.
karete noktası: Mutsuz, negarif ve huzursuz yapım.....
Gamut..
2. tur..
Kaş: Güvensiz ve kaygılı yapıma rağmen, kendime ve insanlara güvenmeyi tercih ediyorum
Göz yanı: Bu duygularımdan kurtulmayı haketmediğimi düşünmeme rağmen, mutlu, pozitif ve olumlu bir insan
olmayı tercih ediyorum.
Göz altı: Hayatın bana getirdiği her şeyin ve kişilerin daima iyi ve güzel yanlarını yaşamayı ve yansıtmayı seçiyorum.
Burun: Hayatın bana sunduğu yenilikleri sevgiyle kabul etmeyi seçiyorum…
Çene: Tamamen güvende olduğumu hissediyorum..
Köprücük kemiği: Yeteneklerimin ve kendimin farkındayım. Bu farkındalığım ile özgürleşmeyi tercih ediyorum ve bunun şimdi burada geçekleştiğini hissediyorum..
Kol altı: Kendime değer vermeyi, kendime ve sevdiklerime güvenmeyi, hayatıma bu güven içerisinde devam etmeyi seçiyorum.
Baş: Çünkü ben mutluluğu hakediyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------
Özelden bir arkadaşım rica etti, elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım...
Son düzenleyen: Moderatör: