• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven, tukenmek, yorgunluk

Kacanayna

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
35
8
1
28
Sanırım daha hayata atılmadan tükendim
Sabah uyanir uyanmaz aklima kötü bir dusunce gelir ve yüzüm asık baslarim güne.. ama bunun olma sebebi artik kendimi baya bir yorgun hissetmem.
ne yapmam gerektigini bilmiyorum kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum..
Zihnim o kadar yorgun ki birini dinlemek, odaklanmak, yeni birşey ogrebmek bile zor geeliyor. Annem babam iki yil önce ayrıldı,
Kardesim ve annem ben otururken dışarı çıkmak istiyorum yaz tatilimi hep evde geçirdim dedim,kardesim hic arladasin yok mu senin, ortaokul,lise, drshane bi tane bile yok mu? dedi.. hakli ama yok. Arkadas yapamadim. Universiteye basladim. İnanin o günleri hatirladikca kendimden midem bulaniyo.
Yeni arkadaslarimla bi kac gun tanistim yanlarina gitmek istemezdim kendimi kötü hissediyordum. Bana hep cok uzgunduruyon ölmüş gibisin derdiler. Bende o ara cidden ölü gibiydim..
Aile sorunlarindan dolayi herşeyden bikmistim..
Oyle bi babam var ki, akillanmaz ve kafayi yemis gibi.cok sık gorusmuyoruz zaten. Güzel bi bölümde okuyorum ama gelecekte ne yapicam bilmiyorum tek basimayim çünkü bi yol gosteren yok.
Bu yil 3. sinifim. İki senedir depresyonla ugrastim ama beni dibe batiran interneten tanistigimm kisi oldu. Sadece internette kaldi konusmamiz. Psikolojik olarak beni cok etkiledi. Kendimde eksik gordugim her konuda kendini geliştirmişti. Cok iyiydi yani. Ona aşık oldum, sonra bitti bizim konusmamiz. 3 ay oldu. Kendimi toplamaya çalıştım, kitap okudum, film izledim biseyler yapmaya calistim ama yine cok kötü ruh halim var. Ne yapmaliyim bilmiyorum bi bosluktayim, hayati yasayamiyorum. Depresyon suratini bilirsiniz heo o haldeyim. Bazen aşırı, bicimsiz, ahenkli guluslerim oluyor. Orantisizim.
Okul açılınca arkadaşlarımla gorusmek bile istemiyorum. Napicam bilmiyorum o yüzden yazmak istedim. Daha da var ama bu kadsr simdilik anlatmak istediklerim.
Lutfen post yazacaklardan ricam beni kiracak bisey degil yol gosterici olmaniz!
Çünkü cidden yorgun ve kötü biseyi kaldiracak halde degilim.

Herşeyi arkadaşa yorma yahu , kendi kendine gez dolaş , zaten gittiğin gezdiğin yerlerde mutlaka görüşüp kaynaşacağın birileri çıkacaktır karşına...

Ama asıl sorun bence ailevi meselelerin . Seni gerip mutsuz eden ne varsa uzak durmaya çalış , giden vakit geri gelmiyor malesef ve anın kıymetini bil...
En önemlisi kendini sev , pozitif düşün o zaman herşey düzelmeye başlayacak emin ol.

Owww çok uzun yazmışsın canım. Kendini kabullen mektep başka yapacağın birşey yok. Kabullenince yüzün kendiliğinden gülmeye başlar, ozguven in yerine gelir.

K Kacanayna
Neden hayatın güzel yanlarını görmeye çalışmıyorsun?
Bugün kendini mutlu etmek için ne yaptin mesela?

K Kacanayna
Neden hayatın güzel yanlarını görmeye çalışmıyorsun?
Bugün kendini mutlu etmek için ne yaptin mesela?

Bugün kendimi mutlu etmek icin rutin seyler yaptim, aslinda olaylara pozitif bakan biriyim, sukrediyorum bi cok seye.
Kardeslerim çok iyi, annem cok cok iyi. Ama babam ve ekonomik durum kötü.
Bugün ne yaptim mesela, suslendim ve dışarıda birinden iltifat aldim tanimadigum biri oldugu icin cok mutlu oldum.
Guzel bi kitaba ve bir kisisel gelisim kitabina basladim. Roman cok iyi hatta.
Ama babamin yanjna geldim dusuncesizligi beni simir etti. Resmen hayattan biktiriyor.

Back