Özgüven sorunu, birbirimize destek olup değer verelim YARDIM!

ceren_sher

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
10
6
30
Arkadaşlar özgüven bir insan için özelliklede bir kadın için çok önemli bir konu, kendimize olan özgüvenimiz çok önemli, fakat ben ne zaman özgüvene sahip olacağım? Sürekli sosyal ortamlarda bulunuyorum kendime özgüvenim yok benimle dalga geçtiklerinde özgüvenim hemen düşüyor. Özgüven eksikliğinden ne zaman kurtulacağım ne kadar dalga geçerlerse geçsinler yılmayacağım diyorum böyle böyle gelişecek özgüvenim diyorum. Fakat değişen bir şey yok ben yine aynıyım pes etmesemde özgüvenim düşük olduğu için alay konusu oluyorum bu da ağrıma çok gidiyor arkadaşlar, ne yapabilirim bu durumda ne olur bir şey söytleyin onu uygulayım cesaretimi toplayabilmem için kendime güveniyorum desem de yine de özgüvenim düşüyor, o kadar da sosyal bir ortamdayım ki hiç affetmeden insanın duyguları paramparça oluyor sesi çıkmıyor konuşamıyor utanıyorum eminim aranızda arada sırada da olsa böyle şeyler yaşayan vardır herkes yazsın en azından tek olmadığımı görüyüm ya da YARDIM EDİN KIZLAR...

Yazdiklarinizi ornekler vererek anlatsaniz daha fazla yardimci olabiliriz.Kac yasindasin birde o var tabi? Ben mesela okul yillarimda calismadan once icine kapanik ve cekingendim ama astim bunlari.

Dalga geçiyorlar derken neyi kast ediyorsun? Ki Arkadaş dediğin kişiler - dalga geçiyorlarsa seninle, konu ne olursa olsun - otur bence bir daha düşün gerçekten arkadaşın mı diye onlar...

Benimde özgüven sorunum var ve hatta sanırım depresyondayım artık. İçimden hic birsey yapmak gelmiyor. Benim görümcem açık açık kahkaha atarak kaç kişinin içinde benim görüntüm hakkımda dalga geçti. Çok zedelendim. Halende yapıyor, bozmamak adına susuyorum, ama digerleride uyarmıyor bilakis onlarda gülüyor. Cok mutsuzum bu aralar benimde özgüvene ihtiyacım var

huzur bozmama adına bısey demıyorum dıyosun da.sen bısey demezsen senın huzurun hep bozulacak.senın psıkolojın nolucak.herkes haddını bılmelı.bence soylemelesın.anlasın hatasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…