- 14 Mart 2016
- 643
- 255
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Sorum sadece bu özgüven nasıl inşa edilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spor yaparak bu özgüveni direkt artırmaz ama seratonin salgılarsın namı diğer mutluluk hormonu. mutlu oldukça özgüvenin artar. ben mesela spor yaparken popom güzelleştikçe kendimi normalden fazla beğeniyodum resmen totom kalkıyodu :) bakımlı ve temiz olmalısın. kaşım çıkınca aynaya bakmayı sevmem ben gördüğüm yüzü beğenmem. bu şekilde iyi hissettiren şeylerle gelmiyorsa da uzman desteği. belki travman vardır çocukluktan. bende bu da vardı ben zayıf ve uzundum şişman bi arkadaşım bana hep kendimi çirkin hissettirmeye çalışırdı o dönem etkilenirdim saftım da biraz. destek aldım şuan kendimin farkındayım. sen de bi şekilde kendinin farkına var güçlü zayıf yönlerini zaaflarını falan bil. bi ucundan edin o özgüveni gerisi gelir.Sorum sadece bu özgüven nasıl inşa edilir.
Şöyle söyleyeyim sorunlu bi eski iliskim oldu. Epey asagilandigim tehdit edildigim falan su an muhteşem biriyle iliskim var. Ama nedense onu cok yakışıklı görüp kendimi cirkin görüp asiri kıskanıyorum bu kendime güvensizlikten kaynaklanıyor. Farkındayım. Dunyayi dar ediyorum çocuğa...Hangi konuda yetersiz hissediyorsun?
Şöyle söyleyeyim sorunlu bi eski iliskim oldu. Epey asagilandigim tehdit edildigim falan su an muhteşem biriyle iliskim var. Ama nedense onu cok yakışıklı görüp kendimi cirkin görüp asiri kıskanıyorum bu kendime güvensizlikten kaynaklanıyor. Farkındayım. Dunyayi dar ediyorum çocuğa...Sorum sadece bu özgüven nasıl inşa edilir.