ben 1-2 yıl oncesıne kadar gercekten cok ılgı goren,herkesın donup baktıgı bır kızdım.(ovunmek gıbı bır amacım asla yok,yanlıs anlasılma olmasın) ama sımdı kımsenın ılgısını cekmıyorum,asosyallestım,kendıme ozguvenım kalmadı. aynanın karsısına gecıp kusur arıyorum sureklı.donem donem bır yerıme takıyorum. halbukı eskıden kendıme guvenen,basım hep dık yuruyen bırıydım. yaz basladıgından berı sadece 2 kez dısarı cıktım o da zorunluluktan. bu yıl sehır degıstırdım yenı bır okul,yenı bır ortam bana ıyı gelır dıye dusunuyorum.lıse son sınıfım bu sene. ama once ozguvenımı kazanmam lazım. ayrıca uzerımden ılgının bır anda gıtmesının sebebınıde merak edıyorum,neden olabılır? ve ozguvenımı tekrar nasıl kazanırım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özguvenımı kaybettım,dususteyım.
- Konu Sahibi needsleep
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? Özgüveninizi kaybettiğiniz icin etrafınıza enerji,ısık sacan biri olmuyorsunuz ee bizim millete de hareketli ,kıpır kıpır insan lazım( o kadar huzursuzluk icerisinde etrafında somurtkan biri istemez) o yüzden istediğiniz ilgiyi alamıyor olabilirsiniz gerci takıntı yapmıs olmanızda etki ediyor cünkü size ilgisi olan insan olabilir fakat siz takıntı yaptığınız icin farketmemis olabilirsiniz.
canım sorduğun sorunun cevabı sende... neden özgüvenini kaybettin?
1.millete bağımlı yaşayanlardan olma hepimiz insanız kimse senden üstün değil bunu unutma
2.gülümse! insanlar sen gülümsediğin zaman senin yanında olacaktır çünkü gülümsemeyi ve dinlemeyi seven insanlar olsun isteriz hayatımızda değilmi? ne kadar pozitif olursan o kadar iyi olur hayat senin için. aynaya bakıp kendinde kusur aramak yerine bugün yaşıyorum ve sağlıklıyım, görebiliyorum, duyabiliyorum, tadabiliyorum diye şükür et, mesela güzel yanlarına bak, gülümsemeyi ve pozitifliği sakın ihmal etme.
bol bol gülmeli bir hayatın olsun
1.millete bağımlı yaşayanlardan olma hepimiz insanız kimse senden üstün değil bunu unutma
2.gülümse! insanlar sen gülümsediğin zaman senin yanında olacaktır çünkü gülümsemeyi ve dinlemeyi seven insanlar olsun isteriz hayatımızda değilmi? ne kadar pozitif olursan o kadar iyi olur hayat senin için. aynaya bakıp kendinde kusur aramak yerine bugün yaşıyorum ve sağlıklıyım, görebiliyorum, duyabiliyorum, tadabiliyorum diye şükür et, mesela güzel yanlarına bak, gülümsemeyi ve pozitifliği sakın ihmal etme.
bol bol gülmeli bir hayatın olsun
- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
Boyle boyle kendinle yuzlesmeyi ogreniceksin, fazla ozguven insanlara antipatik gelmis olabilir.. orantisini tutturmak biraz zor, ozellikle ergenlik donemi. Bi kac seneye hersey oturur, bi kimlik savasina girmissen zaten herkes gibi bu agir bir sureci sende yasayacaksin ve hallediceksin. nome problema
- 20 Kasım 2010
- 4.984
- 9.804
- 398
Özgüveninizi kaybettiğiniz icin etrafınıza enerji,ısık sacan biri olmuyorsunuz ee bizim millete de hareketli ,kıpır kıpır insan lazım( o kadar huzursuzluk icerisinde etrafında somurtkan biri istemez) o yüzden istediğiniz ilgiyi alamıyor olabilirsiniz gerci takıntı yapmıs olmanızda etki ediyor cünkü size ilgisi olan insan olabilir fakat siz takıntı yaptığınız icin farketmemis olabilirsiniz.
ben 1-2 yıl oncesıne kadar gercekten cok ılgı goren,herkesın donup baktıgı bır kızdım.(ovunmek gıbı bır amacım asla yok,yanlıs anlasılma olmasın) ama sımdı kımsenın ılgısını cekmıyorum,asosyallestım,kendıme ozguvenım kalmadı. aynanın karsısına gecıp kusur arıyorum sureklı.donem donem bır yerıme takıyorum. halbukı eskıden kendıme guvenen,basım hep dık yuruyen bırıydım. yaz basladıgından berı sadece 2 kez dısarı cıktım o da zorunluluktan. bu yıl sehır degıstırdım yenı bır okul,yenı bır ortam bana ıyı gelır dıye dusunuyorum.lıse son sınıfım bu sene. ama once ozguvenımı kazanmam lazım. ayrıca uzerımden ılgının bır anda gıtmesının sebebınıde merak edıyorum,neden olabılır? ve ozguvenımı tekrar nasıl kazanırım?
Ben bu düşünceye cok fazla katıldığımı soyleyemem Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü önemsediğin sürece sen onların esirisindir.Sırf başkalarını mutlu etmek için yasamamali insan.Ben çevremdeki insanları mutlu olmak için güler yüzlü olmamalıyım.Mutluluğum da yüzümdeki gülümseme de benim ilk basta kendime saygımdan kendimi sevdiğim için olmalı.Insanlar beni de aralarına alsınlar onlara hos geliim diye kıpır kıpır, enerjik olmaya çalışmak pek bir işe yaramaz.
Öz guveninin olması icin ilk baska özsevgin ve özsaygın olmalı.Ve evde oturup hiçbirşey yapmadan bunlar kazanılmaz.Iyi ve güzel işler yaptığın zaman öz güven kazanırsın. Kendini geliştirmek için birşeyler yaptığında öz güven kazanırsın.ıyi ve güzel iş den kasıt çok zor seyler de değil. Mesela kitap oku .okudukça bilgi edindikce ben bunu biliyorum dersin özgüvenin gelir .Ya da bi kursa katıl, sevdiğin işi yaptıkça başardıkça özgüven sahibi olursun.Yani birseylerle uğraşıp bilgi edinmek,başarmak insana özsevgi özsaygı ve özgüven getirir.Ves sen bu değerlere sahipsen zaten girdiğin toplulukta kendini iyi hissedersin.Başkalarının senin hakkında ne söylediklerini fazla kafana takma,onların işine yariyorsan eğer, onlar icin degerlisindir ,ki buna değer denirse...
Son düzenleme: