• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven kaybı yaşıyorum

healt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
66
0
46
İstanbul
neden bilmiyorum asırı bi ozguven kaybı yasıyorum aslında yasımda oldukca kucuk unıversıtede bı kızım,iki bucuk yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım her turlu fedakarlıgı yaptıgı halde ona bıle tam guvenemıyorum sankı ona yetmıyomusum bidaha boyle bırı bana bakmazmıs gibi gelio yoldan her gecen kızla kendımı kıyaslıyorum ve hatta ozenıyorum..aslında buna neden olucak bıseyde yok duzgun bı egıtımım normal bı kılom egıtımlı ve kulturlu her zaman yanımda olan bı aılem var ama ben bı turlu bu problemı asamıyorum,hatta okula ılk basladıgımda bicok kisi tansmak bıle ıstemıs arkadaslarm aracılıgıyla ama bunlar anlık bı guven verıyo sonra puff o guvende en ufak seyde yıkılıo,bazen polikistık over(hormon duzensızlıgı) hastası oldugum ıcın kullandıgım dogum kontrol haplarımı bu guvensızlıge,ıcınden bi turlu cıkamadıgım negatiflige neden oluyo dıye dusuyorum lutfen bu durumdan cıkmam ıcın bı fıkrınız varsa yardım edın artık bırı ıltıfat etmesede kendıme guvenmek ıstıyorum hatta ozguvenden dahada cok daha pozitif sıcak ve olumlu olmak ıstıyorum..

bende de aynı sorunlar var canım, özgüven sorunum var çözmek için kişisel gelişim kitapları okuyorum ama kalıcı çözüm için aslında uzman yardımı almak derinlerde yatan sebebi bulmayı çok isterdim. buraya yazan arkadaşların yorumlarını bende takip edeceğim..

bende de aynı sorunlar var canım, özgüven sorunum var çözmek için kişisel gelişim kitapları okuyorum ama kalıcı çözüm için aslında uzman yardımı almak derinlerde yatan sebebi bulmayı çok isterdim. buraya yazan arkadaşların yorumlarını bende takip edeceğim..

canım ben bı uzmanla gorusmeyı dusunuyorum bi 1 ay sonra konusmalarımızı yardımcı olucagını dusundugum seylerı sanada yazarım bı faydası olursa ne mutlu bana ama yınede kendımde biraz asmak istiyorum bu sorunu aileme yuk olmadan baslıgı goren ve onerısı olan varsa lutfen yazsın

canım ben bı uzmanla gorusmeyı dusunuyorum bi 1 ay sonra konusmalarımızı yardımcı olucagını dusundugum seylerı sanada yazarım bı faydası olursa ne mutlu bana ama yınede kendımde biraz asmak istiyorum bu sorunu aileme yuk olmadan baslıgı goren ve onerısı olan varsa lutfen yazsın

çok teşekkür ederim canım yaa, okadar sevinirim ki:) inşallah burda başka önerilerde çıkar fikir alırız=)

Ben de sizinle aynı problemleri yaşıyordum kızlar şimdi tam olarak aştım diyemesem de çok daha iyiyim kendime daha çok güveniyorum :15: Ben de kendi kendime çabaladım kişisel gelişim kitapları okudum size tavsiye edebileceğim mesela Aykut Oğut- Evrenden Torpilim Var :) Çok duyulmuş bi kitap zaten ve bu kitabın diğer kişisel gelişim kitaplarından farkı çok samimi bir dille yazılmış olması :7: Ama yine de en çok bilgi edindiğim yer hayatimdegisti.com/forum burası bu konuda bilgili insanlar, yazılar ve tekniklerle dolu eğer isterseniz işinize yarayacağına eminim bence bir inceleyin :34:

Sevgileerr :16:

Bende aynı dertten muzdaribim ama her zaman yaşamıyorum bunu genellikle kilo aldığım zamanlarda oluyor. Uzun zaman önce bir kitap keşfettim M. Barış Muslu - Yıka Beynini. Kesinlikle aradığınız şeyin onda olduğunu düşünüyorum ben açıkçası tam olarak uygulamadım içinde yazanları uygun ortamım olmadı ama belkide size yardımcı olur diye yazdım bir deneyin derim :)

Back