özgüven eksikliği

ekinor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
36
9
Anlatmam gereken bir derdim var.Seneye sınava gireceğim ama kazanamayacağıma inandım şimdiden

Daha yeni ciddi olarak çalışmaya başladım ve sanırım geç kaldım insanlar yazın başından beri çalışıyor
Liseye geçerkende benim girdiğim yıl sbs vardı,orda da çok istediğim liseyi virgülle kaçırdım.O zamanda çalışıyordum yani tavan puan 500dü benimki 488 di.Büyük emek harcadım ama gidemedim işte hadi lise tamam bi alttakine gidiyorsunuz ama üniversite daha önemli meslek seçiyorsunuz sonuçta.Atamıyorum o başarısızlık duygusunu,o yüzden 9-10-11 hep yatarak geçti,hep günü kurtardım yazılıdan yazılıya çalıştım.Şimdide diyorum çalışsam nolacak ? yine başarılı olmam kesin değil ki... ya olmazsa yine diye diye kendimi yiyorum yok mu bunu yenmenin yolu? Güvenemiyorum kendime

Bide yakın arkadaşlar arası kıskançlık var bizde güya yakınız ama hissediyorum başarısız olmam hoşuna gidiyor gibi geliyor bazen ufak bi yüz ifadesi bi his işte,bide derler lise arkadaşı üniversite arkadaşında daha vefalıdır şudur budur diye daha lise böyleyse üniversitede iyice arkadaşsız kalırım herhalde

O zaman o arkadaşlıkları bitireceksin sahtedir onlar. Ayrıca kafana takma ama çalış. Sen kendine güvenmezsem 1-0 geride başlarsın. Her şey kafada.
son yıl zaten sonra muhattap olmayacağım kendisiyle.Gerçekten sinirlerimi yıpratıyor.
Bazen takmıyorum ama işte bazen kafamdan atamıyorum off

488 almissin ,kapasiten var zaten . Biraz derslere asilmayla halledersin .
hangi lise anadolu musun

Arkadaş dediğin nedir ? Çok mu şart ? Sana zararları dokunmuyorsa bırak takilsinlar kafalarına göre. Ama kuyunu kazmaya calistiklarini hissedersen,arkandan is çevirdilerini anlarsan bas tekmeyi. Yalnız kalmak o kadar güzelki. En azından şimdi kimden kazık yiycem diye dusunmuyorsun. Özgüven konusuna gelirsekte canım benim 488 küsür puan almissin. Senin özgüvenin olmayacakta kimin olacak ? Yazın başı dediğin nedir ki 1 2 ay kaybetmek sana zarar vermez. Canını sıkma tatlim azmet yaparsın. Hadi bakim güveniyorum ben sana

Arkadasinin ders basarisi nasil seninle yarışıyor mu
yani hayattan nefret ettirecek ne yaptilar bu kadar
hayır benden iyi ama ona yaklaşmam bile soğuk davranmasına yetiyor,dengesiz yani acaba sorun bende mi diye düşünerek geçti ilk yılım mesela birazda hassasım böyle şeylerde sanırım arkadaşlık konusunda yani,aramızda bozuk bu ara çok az konuşuyoruz artık kendimi çektim ama bu seferde yakın başka arkadaşım yok yalnız kalıyorum iki türlü de rahat değilim yani

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için gerçekten Bilmiyorum onun üzerinden 3 yıl geçti ve ben yattım o 3 sene boyunca biraz da onun suçluluğu sanırım

Ona yakin davraniyorsun ve o böyle yaptiginda sana soguk davranıyor
Yanlis anlamadım di mi?
Sikintisi ya da bir sorunu fln mi var soylemedi mi hic? Belki senlik bir durum yoktur ,hassas isen bu konuda alinman normaldir. Herkese mi böyle

Ona yakin davraniyorsun ve o böyle yaptiginda sana soguk davranıyor
Yanlis anlamadım di mi?
Sikintisi ya da bir sorunu fln mi var soylemedi mi hic? Belki senlik bir durum yoktur ,hassas isen bu konuda alinman normaldir. Herkese mi böyle
hayır hayır öyle değil yani benden dersleri iyi daha başarılı ve mesela ben ona bu konuda biraz yaklaşsam notlarım falan düzelse hemen bi garip davranmaya başlıyor,yaptığım şeyleri küçümsemelere falan başlıyor hemen imalarla yani bizimkisi arkadaşlık evresini çoktan geçti bence ikimizde yalnız kalmamak için takılıyor gibiyiz bazen,üniversiteyi dört gözle bekliyorum bu açıdan belki burda bu okulda bulamadığımı orda bulurum...

Yanlis biliyosun, bu zamana kadr kotu olman bundan sonrada kotu olucagin anlamina gelmez asla.

Mesela ben fizikte cok kotuydum lisede.
Ekstra ders aldim onu yaptim bunu yaptim.
Artik calismamaya basladim resmen o dersi.
Biktim.
Ama sunun farkindaydim: fizik benim genlerimde yok ama cokta tin.
Liseyi bitirdim ve yuksek okula basladim.
Fizikte kotuydum hep diyorum halada, ama bana dokunmuyorki?
Cunku su an sectigim meslekle hic alakasi yok fizigin.

Yani demek istedigim, mecburi/ hatayla secmis oldugun dersler seni yildirmasin.
Universite secimini yaparken sen zaten en sevdigin tarafa yoneliceksin.
En sevdigin yon aslinda dogrudan en iyi oldugun dersleri secmek demek.
E yani sevdigin biseyi zatn azimle yaptigina gore. Nedir bu karamsarlik?
Sen gecerli notlarla bitirmeye calis donemleri o yeter.

ya başarı için sadece çalışmanın yetmediğini biliyorum birinci elden yaşadım liseye geçerken asla gitmek istemiyorum dediğim bi okuldayım,şimdide ondan çalışasım yok yine boşa gitme ihtimali var yapamam diye bi hedef koymak bile istemiyorum çünkü daha sonra çok üzülüyorum

Ne olmak istiyorsun?

Hedefine bak ,arkadasinla sorunlarim halledilck gibi degil diyosan

Canim bende bu sene sinava girdim ve kendine inanmazsan basaramazsin bu sinav icinde baska konular icinde gecerli benimde ara ara icime korku duserdi yapamayacagim derdim iste o zamanlar aç neseli bir müzik dinle yada ara ver biraz acik havaya çık kahve yap kendine annene dedikodu yap ben boyle yapiyordum inan allaha şükür iyi kötü atlattim o gunleri

ay ne güzel geçmiş bitmiş :) umarım bende seneye böyle yazabilirim buraya :)

ay ne güzel geçmiş bitmiş :) umarım bende seneye böyle yazabilirim buraya :)
İnsallah cnm bu gunlerini verimli gecir heyecan kesinlikle yapma gerekirse bu yonde destek gör kaybeden ondan kaybediyor cnm simdiden basarilar diliyorum

Ne geç kalması yazın ortasındayız.Düzenli bir çalışmayla istediğini yapabilirsin.
Arkadaş konusunda benzer sıkıntıları yaşıyorum.Çok şükür benim yakın çevremdekiler değil ama diğer arkadaşlarımdan kıskanç olanlar var.Dersle ilgili bir kelime kullanmamaya çalışıyorum yanlarında direkt hırslanmaya başlıyorlar yoksa.Bu muhabbetleri yılın başında kestim onlarla açıkçası çünkü katlanılacak gibi değil bazıları.Hırslanır insan anlarım da utanmasa çalışıyoruz diye bizi dövecek. Başka birileri ile arkadaşlık kur zaten son senen puanın da iyiymiş harika şeyler yaparsın.Benim de seneye hadi bakalım

Sen ba
[QUOkaybettin s3, post: 41910569, member: 694790"]Anlatmam gereken bir derdim var.Seneye sınava gireceğim ama kazanamayacağıma inandım şimdiden

Daha yeni ciddi olarak çalışmaya başladım ve sanırım geç kaldım insanlar yazın başından beri çalışıyor
Liseye geçerkende benim girdiğim yıl sbs vardı,orda da çok istediğim liseyi virgülle kaçırdım.O zamanda çalışıyordum yani tavan puan 500dü benimki 488 di.Büyük emek harcadım ama gidemedim işte hadi lise tamam bi alttakine gidiyorsunuz ama üniversite daha önemli meslek seçiyorsunuz sonuçta.Atamıyorum o başarısızlık duygusunu,o yüzden 9-10-11 hep yatarak geçti,hep günü kurtardım yazılıdan yazılıya çalıştım.Şimdide diyorum çalışsam nolacak ? yine başarılı olmam kesin değil ki... ya olmazsa yine diye diye kendimi yiyorum yok mu bunu yenmenin yolu? Güvenemiyorum kendime

Bide yakın arkadaşlar arası kıskançlık var bizde güya yakınız ama hissediyorum başarısız olmam hoşuna gidiyor gibi geliyor bazen ufak bi yüz ifadesi bi his işte,bide derler lise arkadaşı üniversite arkadaşında daha vefalıdır şudur budur diye daha lise böyleyse üniversitede iyice arkadaşsız kalırım herhalde [/QUOTE]Sen baştan kaybettin ama olumlu düşün emek ver iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…