özgüven eksikliği.. yardım edin

Eyluul_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
84
6
resmen kendi kendime psikolojimi bozmuş durumdayım. hiç kimse beni sevmiyormuş gibi hissediyorum. kendimi sürekli güzel ve iyi giyinen kızlarla kıyaslıyorum onlar çok mutlu ve her şeyleri tam. hiç arkadaşım yok. arkadaşlık kuramıyorum. aşırı derece sessiz bir insanım. insanlarla iki kelime konuşamıyorum. kantine bile inemiyorum ya. özgüven sıfır. sürekli kendimi aşağılıyorum. sinir krizleri geçiriyorum. sürekli ağlıyorum. benden hiç bir şey olmaz diye düşünüyorum. arkadaşlarıma bakıyorum arkalarında sırtlarını yaslayabilecekleri dağ gibi aileleri var. sürekli mutsuzum sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum ve hiç bir sosyal ortama katılamıyorum. bana bir yol gösterin lütfen ne yapayım bunlardan kurtulmak için

Her insan özeldir sende bulunmayan vasif baskalarinda vardir onlardada bulunmayan sende vardır. Kimseyle kendini kıyaslama canım sadece benim bu rahatsızligimin nedeni ne diye kendi içine git.seni nefsin insan içine çıkartmak istemiyor tabi sende bunun ne olduğunu bilmediğin için sıkışıp kaliyorsun.sen diğer insanlara özenme güzel giyinip güzel gezmek bunlar geçici dunyalik hevesler bunlar insanı sadece geçici bir süre mutlu eder.sana tavsiyem namaza başlaman ve allahtan yardım dilemen mutlaka rabbim yardım edecek

Arkadasim! Sen hayatta esi benzeri olmayan bir insansin. Bir kere bunu aklindan cikarma. Baskasi gibi olmana ne gerek var, o baskalarindan var zaten. Ayrica insanin basina hayatta hersey geliyor ve inan o eksiklikler dertler vs sana cok sey katiyor. Herkesten daha dayanikli daha anlayisli daha ongorulu daha ince oluyorsun. Evet sorunlarin sebebi cocukluktan geliyor olabilir yalnizliktan olabilir kilodan sivilceden olabilir farketmez bence, onemi yok. Onemli olan gencsin onunde cok uzun guzel yillar var insallah. Bugunler gececek ama senin sagliginin yerinde durmasi lazim. Kendini uzmeye devam edersen yeni dertler edinebilirsin. Bu forumdaki farkli konulara gir ve yazilanlari oku. Benim bazen en buyuk eglencem bu. hem baska hayatlari gormus oluyorsun hem yazilan komik ve bilgece seylere guluyorsun hem vucut bakimi vs konularinda pratik seyler ogreniyorsun.
Guzel gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…