özgüven eksikliği.fesatlık.değim olsun.

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
arkadaslar benı terk eden sevgılımden sonra kendıme özguvenım kalmadı..herseye bozuluyorum herkezın benım tarzım olmyan davranısını gorunce elestırıyorum.çok guzel bısey olsun onu elestırıyorum.begendıgımı bellı edemıyorum.hep bı kusur arıyorum.27 yasımdayım evlenemedım.evlenelerı cok kıskanıyorum.sevgılım vardı benı terk ettı.senle kımse anlasamaz dedı kufurler savurarak terk ettı.sankı kımse karsıma cıkmayacak gıbı gelıyor.özguvenım sıfır.bı topluluga gırnce konuscak bısey bulamıorum.sankı herkez bana bakıyomus gıbı hıssedıorum.rahatsız oluyorum..mıllet sohbet ederken ben soylucek bısey bulamıorum.bunları ben nasıl yencem...???

zorlu biten bir ilişki böyle etkilere sebep oluyor işte... takıntılara, özgüven sorunlarına, korkulara...
güzel güzel konuşabileceğin bir terapist bulmak en iyisi bence, bu aralar ben de öyle bir terapist arıyorum. çok iyi geleceğini düşünüyorum.

burda yazanların aynı dıcek hayata gulumse gecıcek uzun uzun yazan makaleler okudum gene aynı gene yanı

canım eski erkek arkadaşına takılı kalma hem daha yaşın 27 geç kalmamışsın ki acele etme önce kendini toparla hayatın güzel taraflarını görmeye çalış tabi gerek görüyorsan sende psikolojik destek al
toplum içinde de konuşmaktan çekinme hepimizin kusurları var biz bu kusurlarla diğerlerinden farklı oluyoruz bu kusurlar bizi güzel yapan
bırak kim ne düşünürse düşünsün önemli olan senin ne düşündüğün
önce sen kendini sev sonra herkes seni sever canım:)

tesekkurler cnm

aynılarını ben de yaşamıştımm seni çok iyi anlıyorumm taki eşimlee beraberr olana kadarr yaşadıklarımm korkunçtu:) şimdi çok mutluyumm aksinee kendimdenn onun sayssinde daha eminim kaybetme umudunu geçmişe takılıp kalma ...

canım daha çok gençsin kendini motive etmeye çalılş pozitif düşün sen böyle düşündükçe olumsuzluklar seni mutsuz eder 3 günlük dünyada biri seni terk etti diye hayatını zehir etme kendine bırak o üzülsün seni kaybettiğine

hemen sınırlenıyorum herseye kıızyorum...mutlu bı cıft goruyum mutlu olmasına bıle gerek yok aslında bı cıft goruyum benım nıe olmuyo dıorum..bırde benı terk eden sevgılım baskasıyla bırlıkte olacak mutlu olcak dıe cok cok kısknıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…