Özgü Namal Bebeğinin Resmini Paylaştı

aaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
265
65

Akşam'dan Bilgen Bülbül'ün haberine göre
Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın hipnoz yöntemiyle bebeğini dünyaya getirmesi Özgü Namal’a da ilham kaynağı oldu. Reklamcı Serdar Önal’la ilişkisinden hamile kalan 35 yaşındaki oyuncu, uzman doktoru Gülnihal Bülbül’le 4 ay boyunca hipnotik doğum üzerine çalışmalar yaparken, nefes ve yoğa egzersizlerini de aksatmadan katıldı. Tamamen doğal bir ortama uygun doğum gerçekleştirmek için ormanla iç içe olan Kilyos’a taşınan oyuncu, önceki gün evinde oğlu ‘Nefes’i kucağına aldı. 3 buçuk kilo, 52 santim olarak dünyaya gelen oğlunu hipnotik doğum yöntemiyle dünyaya getiren oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hipnodoğum nedir?

Hipnodoğum, kişinin beyin gücüyle kendini doğuma hazır hale getirmesi ve mümkün olduğunca doğumu ağrısız ve kolay şekilde yapması anlamına geliyor.

Evde doğuma destek

Evde doğum gerçekleştirerek büyük bir cesaret örneği sergileyen Özgü Namal’a ünlüler destek çıktı.

Yeşim Salkım: Annelik çok güçlü bir duygu. İnsan bu duyguyla her koşulda ve her yerde doğum yapabilir. Ben de olsam cesaret ederdim.

Başak Sayan: Zorunluktan olmuş yapabilecek bir şey yok. Ama seçme şansım olsaydı evde doğum yapmayı tercih etmezdim.

Gamze Karaman: Eskiden anneannelerimiz falan evde doğum yaparlardı. Evde sağlıklı ve temiz bir doğum gerçekleştirilmişse bence güzel bir duygu. Hem çocuk için de güzel bir anı olur. Eğer bir durum olsa ben de tercih edebilirdim.

İvana Sert: Evde doğum yapmak gayet normal. Steril bir ortamda doktor olduktan sonra gerçekleştirilen doğumun yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Benzer bir durumu yaşamıştım

Özlem Yıldız:
Benzer bir şey başıma geldi. Evde durumum ağırlaşmıştı. Hastaneye yetiştiğimde ameliyathaneye girme fırsatım olmadan koridorda doğurdum diyebilirim. Doğum sancısı geldiğinde sağlıklı bir şekilde doğum yapmak istediğiniz için o an lüksü düşünemiyorsunuz. Bulunduğunuz yerin hiç önemi yok.

5.jpg

En Değişik Bebek İsimleri Ve Anlamları Tıklayınız

Ünlülerin Çocukları Ve İsimleri Tıklayınız
Değişik Ve Modern Bebek İsimleri 2015 Tıklayınız

En Güzel Bebek İsimleri 2015 İçin Tıklayınız
index.php

Son düzenleme:
Nasılll nasılll doğum yapmışşşş anlamadımm o_O

Birde bunun kocası kim ?

Ne zaman ewlenmişti :KK45:

yok sperm almadı sevgilisinden yaptı,evlenmeyi de düşünmüyorlarmışşş

çok tatlı, bebek çekik gözlü gibi sanki

acaba kaçıncı haftadaydı.çünkü benden sonra doğum yapar diye tahmin etmiştim.demekki daha önceymiş :KK70:

Bi nikah yapmak bu kadar zor mu nasıl vicdanlari rahat ediyor acaba Allahın kanunları ni böyle rahat cignerken
Yani işinize gücünüze kendi imanınıza bakmayı başkalarının işine,hayatına,inanışına karışmamayı siz neden öğrenemiyorsunuz ?Seni ne ilgilendiriyor mahşer günü sen kendi hesabını vereceksin özgü Namalın hesabı onda merak etme rahat ol sen.

Allah bağışlasın, Allah sağlıklı hayırlı ömür versin...

Yani işinize gücünüze kendi imanınıza bakmayı başkalarının işine,hayatına,inanışına karışmamayı siz neden öğrenemiyorsunuz ?Seni ne ilgilendiriyor mahşer günü sen kendi hesabını vereceksin özgü Namalın hesabı onda merak etme rahat ol sen.

Topluma mal olmuş insanlar peslerinde nice gençler i de sürüklüyor lar onların vebali ni de alıyorlar. O kadar basit değil. Ayrıca buraya herkes kendi yorumunu düşüncesini yazıyor benim yorumum seni niye rahatsız etti anlamadım

hastanede karismis diycem ama evde dogurmus
bu çocuk asiri benzemiyormu japona :))

Rabbim ömür versin onun ne suçu var .. Artık hamile olduğunu öğrenince evlenmeliydi aslında ama işte nedense evlenmedi tek eşli yaşayamaz heralde . Nasıl yaşarsan ya işin içine çocuk giriyorsa evleneceksin o çocuğu yapmayı biliyorsan .

Senden cesaret aldim ben de yazicam :KK70:

X