• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Özge'nin yemek odası ve oturma odası :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ozge0818

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
291
3
118
Ankara
Evet arkadaşlar bende sonunda mobilyalarımı ekliyorum. salon takımımın resimlerini bulamadığım için ekleyemedim ama mobilyalarıma uygun olduğunu düşündüğüm avangard bi takım. gerçi nişanlımla koltuk takımı konusunda fikir çatışması yaşadık ama saolsun kırmadı beni:16::16::16:. hadi bakalım,
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM:nazar::nazar:

$yemek odası.webp

$konsol.webp

$tv sehpası.webp

$gümüşlük.webp

$KELEBEK_OTURMA_GRUBU.webp

$KELEBEK_OTURMA_GRUBU_DETAY.webp

$KELEBEK_OTURMA_GRUBU_YATAK.webp

$KELEBEK_OTURMA_GRUBU_KOLTUK.webp Yorumları unutmayalım lütfen :)):1::1::1:

hepsi birbirinden güzel allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin cnm ama ben kırmızı koltuklara bittimmmmmmm:62:kaça aldınız onları:86:

hepsi birbirinden güzel allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin cnm ama ben kırmızı koltuklara bittimmmmmmm:62:kaça aldınız onları:86:

amin canım saol daha iyileri sizlerin olsun . kırmızılara 2 milyar dediler de pazarlıkla ne oldu netice bilmiyorum kayınpederim saolsun :)):1::1:

iyi günlerde kullanmanızı dilerimm...:71:

yemek odasıda oturma grubuda güzel fakat ikisi aynı odada mı duracak eğer öyleyse renkler uyumsuz olmayacakmı

aynı şeyi soracaktım, yemek odası güzel fakat koltuklar salon için ya da bu yemek takımı ile pek uyumlu olmamış diye düşünüyorum.

aynı şeyi soracaktım, yemek odası güzel fakat koltuklar salon için ya da bu yemek takımı ile pek uyumlu olmamış diye düşünüyorum.

yok hayır kızlar kırmızılar oturma odasında olucak. salon takımımın resmini bulamadığım için koyamadım yazmıştım yukarı dikkat etmediniz galiba :) teşekkürler ayrıca :))

yok hayır kızlar kırmızılar oturma odasında olucak. salon takımımın resmini bulamadığım için koyamadım yazmıştım yukarı dikkat etmediniz galiba :) teşekkürler ayrıca :))

kimse resimlere bakmaktan yazıya dikkat etmemiş kızlar :1:
çok güzeller güle güle kullan canım:nazar: masallah

çok hoş cnm taakımlar bende oturma odamı buna benzer aldım.hayırlı olsn cnm rabbim hepimizin içine sindirsin

tamamdır, özür diliyorum atlamışım sanırım o noktayı :) Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah. iyi günlerde kullan.

tamam gözümden kaçmış öyleyse ikiside çok şık Allah ağız tadıyla huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin

İyi günlerde kullan canım:71:
Özellikle yemek odası takımını çok beğendim ben:69:

Son düzenleme:
Nerden aldın bunları çok güzeellerrr koltuklarda fecii rahat görünüyor vallahi

yemek odası takımın çok güzel. oturma odası için aldığın koltuklardan bir arkadaşımda var ve ok rahatlar. pufuduk pufuduk.... güle güle kullanın

Back
X