- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
- Konu Sahibi _mavideniz_
Merhaba,
Bayanlar bana yardimci olursanirz cok sevinirim ben Almanyada ögrenciyim yaza okulum bitiyor ve Stajimi Türkiyede yapmak istiyorum bunun icin cv yazmam gerekiyor ilk defa türkce Özgecmis yazdigim icin yardima ihtiyacim var eger bi göz atip bana hatalarimi veya tavsiyeleriniz yazarsaniz cok sevinirim :81:
iste Özgecmisim :) ( kopyalayip buraya ekledigim icin sekli farkli gözüküyor burda ama WORD de daha düzgün)
Özgecmis
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad Serpil....
Adres---------
Telefon ----
Uyruk Alman Vatandasiyim ne yazmam gerekiyor?
Doğum Tarihi 23.09.1987
Cinsiyet bayan
İş Alanı ve Bilgileri: Moda tasarim
Eğitim Bilgileri
Tarih: 1996-2006 2009-2011
Eğitim Kurumundaki Bölümü: Lise Moda tasarim
Eğitim Aldığı Kurumun Adı ve Yeri:Friedrich
Lahr-Almanya
Kerschensteiner Moda tasarim
Stuttgart-Almanya
Bölümüyle İlgili Beceri ve Yetenekleri: Assist, photoshop , corel draw , microsoft office serbest çizim, fotoğraf , Kalıp Hazırlama ve Dikiş Becerileri, Moda Trendleri…..
Bireysel Beceri ve Yetenekleri: Yaratıcı, takım çalışmalarında başarılı, yeniliklere kolay uyum sağlayabilen , Yoğun çalışma temposuna uyabilen, yeniliklere açık ve kolay uyum sağlayabilen, Tasarım yönünde başarılı
Bildiği Diller Almanca, yüksek düzey
Ingilizce, orta düzey
Hobileri
Çizim, fotoğrafcılık, tasarım, kitap okumak, seyahat etmek
Ehliyet Tipi B
Bayanlar bana yardimci olursanirz cok sevinirim ben Almanyada ögrenciyim yaza okulum bitiyor ve Stajimi Türkiyede yapmak istiyorum bunun icin cv yazmam gerekiyor ilk defa türkce Özgecmis yazdigim icin yardima ihtiyacim var eger bi göz atip bana hatalarimi veya tavsiyeleriniz yazarsaniz cok sevinirim :81:
iste Özgecmisim :) ( kopyalayip buraya ekledigim icin sekli farkli gözüküyor burda ama WORD de daha düzgün)
Özgecmis
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad Serpil....
Adres---------
Telefon ----
Uyruk Alman Vatandasiyim ne yazmam gerekiyor?
Doğum Tarihi 23.09.1987
Cinsiyet bayan
İş Alanı ve Bilgileri: Moda tasarim
Eğitim Bilgileri
Tarih: 1996-2006 2009-2011
Eğitim Kurumundaki Bölümü: Lise Moda tasarim
Eğitim Aldığı Kurumun Adı ve Yeri:Friedrich
Lahr-Almanya
Kerschensteiner Moda tasarim
Stuttgart-Almanya
Bölümüyle İlgili Beceri ve Yetenekleri: Assist, photoshop , corel draw , microsoft office serbest çizim, fotoğraf , Kalıp Hazırlama ve Dikiş Becerileri, Moda Trendleri…..
Bireysel Beceri ve Yetenekleri: Yaratıcı, takım çalışmalarında başarılı, yeniliklere kolay uyum sağlayabilen , Yoğun çalışma temposuna uyabilen, yeniliklere açık ve kolay uyum sağlayabilen, Tasarım yönünde başarılı
Bildiği Diller Almanca, yüksek düzey
Ingilizce, orta düzey
Hobileri
Çizim, fotoğrafcılık, tasarım, kitap okumak, seyahat etmek
Ehliyet Tipi B
Son düzenleme: