Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı hunharca katleden ve cesedini yakan 3 kişi mahkemece tutuklanarak ayrı ayrı cezaevlerine gönderildi.
Özgecan Aslan'ın cinayet zanlıları, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlılardan birinin ifadesi, avukatların görev almayı reddetmesi nedeniyle uzun süre bekletildikten sonra adliyeye sevk edilen üç zanlı tutuklandı.
Avukat krizinin aşılmasından sonra adliyeye sevk edilen katil zanlıları Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme ise 3 zanlı hakkında tutuklama kararı verdi. Zanlılar, güvenlik gerekçesiyle adliyeye getirilen cezaevi aracı ile farklı cezaevlerine gönderildi.
televizyonda bugün bir hukukçu konuştu..müebbet olsa dahi iyi hal ve afdan 30 yılada inebilir dedi..hemen kapattım televizyonu..piskolojim bozuluyor..kafayı yicem o kadar cinayetler oldu ama bu kız beni çok etkiledi..çok üzgünüm çooook..yavrum benim ne kadarda güzelmişin sen..
"Türkiye'de evliliklerin yüzde 42'sini 10 ila 16 yaş aralığındaki çocuklar oluşturuyor. Son 10 yılda şiddet, taciz ve tecavüz suçlarında 14 kat artış ortaya çıktı. Son 4 yılda 800 kadın cinayeti işlendi." http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25965907.asp
Toplum pisliğini süpürüp çöpe atmadıkca
Bu cinayetler devam eder..
EYYYYY yargıçlar işte size suç ortakları..
İmralidaki it gibi özel tvli görusmeli mörüsmeli oda da yer icer 5-6sene sonra tiri-viri affindan cikarlar
Unutulur gider
Olan katilinin "ellerini keserken hala nefes aliyodu" dedigi özgecanımıza oldu.