Özgecan eyleminde kadınları çıldırtan konuşma

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Özgecan eyleminde kadınları çıldırtan konuşma

İzmit’te sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup vahşice işlenen kadın cinayetlerini protesto etti. Özel bir şirkette harita teknikeri olarak çalışan ve sosyal medyada “Özgecan Aslan için gelin hep birlikte yürüyelim” adı altında başlattığı etkinlikte grup adına açıklama yapan kişi, “Her erkeğin olduğu gibi bizim de bazı ihtiyaçlarımız muakkak var. Ama önemli olan bu ihtiyaçları normal bir aile evladına, namusuna düşkün bir aile ferdine yapılmasını kesinlikle kınıyoruz” dedi. Konuşma yapan kişinin bu sözleri üzerine protesto eyleminde bulunan kadınlar tepki gösterdi.
http://video.sozcu.com.tr/2015/video/haber/ozgecan-eyleminde-kadinlari-cildirtan-konusma.html

kim çıkarmış onu oraya konuştuyor bir de konuşmalarından ben de genelevlerinden bahsettiğini anladım , terbiyesiz ya.

İhtiyaç nedir ya? Bu kadar mı hayvanlaşıyorsunuz ihtiyacınız gelince? Bu kadar mı gözünüz dönüyor? Erkektir tabi ihtiyaçları var diyen hemcinsimden de nefret ediyorum bunun gibi dallamalardan da.

Hay gerzek her erkeğinmiş kadınların cinsel ihtiyacı yok mu? Ayrıca ille de bir kadınla mı yatmak gerekiyor? Zor durumdaysan mastürbasyon yaparsın. Alışmış bu erkek milleti ihtiyaç adı altında herşeyi meşru kılmaya. Ben bu kadar kendini kandırmaya meraklı bir millet daha görmedim.. Her gün yeni, saçma, akla ve mantığa uymayan açıklamalar yapılıyor .

Kadınları korumaktan anladıkları bu kadar işte küçük beyinli bazı erkeklerin.
Sosyal medyada gördüğü üç beş caps i ezberleyip kadın hakları savunucusu zannetmiştir kendini.İş biraz uzun konuşmaya gelince gerçek yüzü ortaya çıkmıştır.

malesef bi kaç yerde madem bu kadar azgınsın git genelevde hallet , o kızdan ne istiyorsun diye yorumlar okudum , kafa yapıları oraya indeskli çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…