- 28 Ocak 2009
- 33.741
- 54.978
-
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
Bu haberin kesin kaynağı var mı? Eğer kaynağı yoksa paylaşmayın derim K Kazen açıkladı burada açılan bir haber yüzünden ifade vermiş,site şikayet edilmiş üstelik kaynaklı bir habermiş şikayet edilen haber.Suphi denen serefsizde 8 yil önce öz kardesine bile tecavüz etmis , allahim akil fikir versin , nebicim bi devirde yasiyoruz .
biliyormusun yemin ederim dun aklımdan geçmişti . Gazetede okumuştum kız kardesi varmiş diye. Okudugum anda boyle bişey geldi aklıma ve malesef geçekmiş Allah kahretsin bu adami . Bu adam olemez bile omru boyunca surunur .Suphi denen serefsizde 8 yil önce öz kardesine bile tecavüz etmis , allahim akil fikir versin , nebicim bi devirde yasiyoruz .
Hangi sayfa bulamadım
biliyormusun yemin ederim dun aklımdan geçmişti . Gazetede okumuştum kız kardesi varmiş diye. Okudugum anda boyle bişey geldi aklıma ve malesef geçekmiş Allah kahretsin bu adami . Bu adam olemez bile omru boyunca surunur .
Deştikçe neler daha çıkacak memlekette erkeklerin çivisi çıkmış , bu zina olabiliyor, haram para kazanma olabiliyor,rüşvet olabiliyor ,tecavüz olabiliyor,hırsızlık,alkolik, kumarcı, dayakçı, piskopat ,tecavüzcü
bence sorun bunları yetiştiren anneler ve babalarda , aile kavramı ,aile ilgisi ama uzun saatler çalışan baba sanırım pek ilgilenmiyor bu erkek çocuklarıyla
tabi birde boşanmış çocuklar var buda ayrı bir dram
Iyide bu konuda kadinlarda kafayi yemis halde. Erkek baska kadinlar ile sanalda konusur,yakinlasir, aksama kadar arkadaslari ile gezer. Kadin bdv'de konu açar "eh biraz seksi giyin, güzel yemek yap, kadinligini kullan" gibi igrenç tavsiyeler geliyor. Bu ayni tavsiyeler çabuk sinirlenen, siddet kullanan, kumarbaz olan erkekler içinde söyleniliyor. Hatta sinirli erkekler için "ya sende dogru düzgün konus, madem biliyorsun adamin sinirlenecegi" gibi laflar söyleniyor.
Ve tüm bunlarin asil tuhaf olani, yurdumun genç kizlari sanirim böyle tiplere bayiliyor. Sinirli, asabi, yüksek ego'lu. Sürekli kisitlayan (güya kiskançliktan,..)
Yani kisacasi tüm erkek-kadin iliskileri bozulmus. Erkeklere kadinlara deger verilmesini ögretilecekse, kizlarimizada kendini degerli görmelerini ögretmeliyiz. Flört edip ayrilmak, yada evlenip bosanmak ayip seyler degil. Yuvayi disi yapmaz. Biz kus degil, insaniz. Yuva beraber yapilir ve beraber korunur.
Diyorum ya, böyle olaylardan korunmak için toplumda çok derin bir sekilde bir mentalite degisikligi olmasi gerekiyor.
kesinlikle..Iyide bu konuda kadinlarda kafayi yemis halde. Erkek baska kadinlar ile sanalda konusur,yakinlasir, aksama kadar arkadaslari ile gezer. Kadin bdv'de konu açar "eh biraz seksi giyin, güzel yemek yap, kadinligini kullan" gibi igrenç tavsiyeler geliyor. Bu ayni tavsiyeler çabuk sinirlenen, siddet kullanan, kumarbaz olan erkekler içinde söyleniliyor. Hatta sinirli erkekler için "ya sende dogru düzgün konus, madem biliyorsun adamin sinirlenecegi" gibi laflar söyleniyor.
Ve tüm bunlarin asil tuhaf olani, yurdumun genç kizlari sanirim böyle tiplere bayiliyor. Sinirli, asabi, yüksek ego'lu. Sürekli kisitlayan (güya kiskançliktan,..)
Yani kisacasi tüm erkek-kadin iliskileri bozulmus. Erkeklere kadinlara deger verilmesini ögretilecekse, kizlarimizada kendini degerli görmelerini ögretmeliyiz. Flört edip ayrilmak, yada evlenip bosanmak ayip seyler degil. Yuvayi disi yapmaz. Biz kus degil, insaniz. Yuva beraber yapilir ve beraber korunur.
Diyorum ya, böyle olaylardan korunmak için toplumda çok derin bir sekilde bir mentalite degisikligi olmasi gerekiyor.