Özgecan cinayetinin ardından şok gelişme

Suphi denen serefsizde 8 yil önce öz kardesine bile tecavüz etmis , allahim akil fikir versin , nebicim bi devirde yasiyoruz .
Bu haberin kesin kaynağı var mı? Eğer kaynağı yoksa paylaşmayın derim K Kazen açıkladı burada açılan bir haber yüzünden ifade vermiş,site şikayet edilmiş üstelik kaynaklı bir habermiş şikayet edilen haber.

Suphi denen serefsizde 8 yil önce öz kardesine bile tecavüz etmis , allahim akil fikir versin , nebicim bi devirde yasiyoruz .
biliyormusun yemin ederim dun aklımdan geçmişti . Gazetede okumuştum kız kardesi varmiş diye. Okudugum anda boyle bişey geldi aklıma ve malesef geçekmiş Allah kahretsin bu adami . Bu adam olemez bile omru boyunca surunur .

Hangi sayfa bulamadım

fb sayfasi

kesin kaynaga varmi arastirmadim , bilmiyordum kazen beyi zor duruma sokmak istemem yapmiyim bidaha en dogrusu .

bu pislige adam diyerek adamlara hakaret etmeyelim .
bizlerde "seninde anan bacin var" diye söyleniyoruz pis cani adam olamadi ki bacisina abilik yapip koruyup kollasin .

Iyide bu konuda kadinlarda kafayi yemis halde. Erkek baska kadinlar ile sanalda konusur,yakinlasir, aksama kadar arkadaslari ile gezer. Kadin bdv'de konu açar "eh biraz seksi giyin, güzel yemek yap, kadinligini kullan" gibi igrenç tavsiyeler geliyor. Bu ayni tavsiyeler çabuk sinirlenen, siddet kullanan, kumarbaz olan erkekler içinde söyleniliyor. Hatta sinirli erkekler için "ya sende dogru düzgün konus, madem biliyorsun adamin sinirlenecegi" gibi laflar söyleniyor.

Ve tüm bunlarin asil tuhaf olani, yurdumun genç kizlari sanirim böyle tiplere bayiliyor. Sinirli, asabi, yüksek ego'lu. Sürekli kisitlayan (güya kiskançliktan,..)

Yani kisacasi tüm erkek-kadin iliskileri bozulmus. Erkeklere kadinlara deger verilmesini ögretilecekse, kizlarimizada kendini degerli görmelerini ögretmeliyiz. Flört edip ayrilmak, yada evlenip bosanmak ayip seyler degil. Yuvayi disi yapmaz. Biz kus degil, insaniz. Yuva beraber yapilir ve beraber korunur.

Diyorum ya, böyle olaylardan korunmak için toplumda çok derin bir sekilde bir mentalite degisikligi olmasi gerekiyor.

cabukk unutuluyorrr herşeyy kızlarr yaa özgecanaaa cokk üzüldümm allahımm ailesinee sabırlarr versinn amaa 3 cocukk bayramm şekerii toplarkenn tecavüzeee uğramıştıı haniii kaybolmuşlardıı mügee anlıı bulduu katilleriii halaa yaşıyorrr kanharr adıylaaa lanetlensinlerr

Her ailenin çocuk ve erkek yetiştirmesi farklı zaten arızalı yetiştiriyorsa ilerde bunun acı meyvesini yiyor ve yaşlılıkta huzur bulamıyor ,kim ne ekerse onu biçecektir ,onun için çocuğa karşı bir eleştiri varsa kabul edip düzeltmeye gideceksin

kesinlikle..
erkeklere kendimizi cinsel obje olarak sunuyoruz , kavga ettiğimiz de seksi geceliklere sarılıyoruz , bana bağlansın diye cinsel ilişki yaşıyoruz , ayrılma noktasına gelince çocuk yapıp bağlıyayım gibi , baksan ki hepsi modern kadınlar , kendini öyle tanımlıyorlar yada ..

çocuk yetiştirmek ciddi bir mesele , bir yanlış dört doğruyu götürür
valla çok zor değişen kimse yok , hatta bazen daha da geriye gittiğimizi düşünüyorum ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…