Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende çok çirkin ve itici buluyorum. o kadar makyaja kıyafetlere rağmen güzelleşmiyor bu kadın. nasıl bu kadar televzyonlarda olabildiğini bu torpili nerden bulduğunuda anlamıyorum. bugün ne giysemi izliyorum ama bunu uğurlu odadan atıp jüriye koymalarını hala şaşkınlıkla izliyorum. burda yazılan çirkin yorumlarınıda okuyor olduğunu düşünüyorum, yani inşallah ...
Burun ameliyatı kesinlikle çok başarılı, şimdiye kadar gördüğüm en güzel burunlardan. Anladığım kadarıyla ucuna dokundurmamış, sadece kemik törpülenmiş. Gayet doğal durmuş. Kaşlarını ise dümdüz yapmasa, hafif kavis verse daha yakışır. Dümdüz kaç çok sert bir ifade veriyor çünkü, yakıştıramıyorum pek kimseye... Onun haricinde fiziğine diyecek laf yok zaten
sabancıların oğlu seni çok mu aradı acaba bu kızı hiiiç beğenmiyorum çok yapmacık geliyor bana acunun sayesinde parladın show tv de hangi akla hizmet seni modadan anlayan biri olarak moda stil programına koymuş halaaaaaaa anlamış deilim yüzündeki kilo kilo boyan olmazsa kimse yüzüne bakmaz heraldebızımle değılsınnnnnnnnnnnnn