Kalıcı Makyaj Uygulamaları Özge Tomar / Kaş Silme

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

goksyl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
204
266
103
27
Merhaba herkese. Yeni kaş yaptırdım ama şeklini beğenmediğim için silme işlemini araştırıyordum ve Özge Tomar’ı gördüm ama instagram sayfasjnı falan bulamadığım için yorumları göremiyorum. Sildirme işlemi yaptıran var mı? Ya da siizn önerebileceğiniz başka kişiler var mı bununla ilgili?

Slm, Ben de yaptıralı bir yıl oldu kalıcı makyajdan az bir görüntü kaldı ben de onu sildirmek istiyorum ama bir losyon var sanırım 100 tl civarında onu almak istiyorum ama bilmiyorum daha önce yapan var mı bir ya biraz bir kaç defa tekrardan sonra o losyonla yapılan silinebiliyormuş

Losyonun adı ne acaba? Bana da söyler misiniz? Araştırayım bende

Losyonun adı ne acaba? Bana da söyler misiniz? Araştırayım bende
Valla bunu gördüm bakalım, aşağıda ekledim ama birde krem önermişler onu denicem önce o fiyat olarak daha uygun

Eklentiler

• 18D1973F-D023-4865-98D0-D20A94ECA4FF.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 190
Kremde bu

Eklentiler

• 21EE8378-4B75-44C5-B991-3FF4A7E58409.png
    354 KB · Görüntüleme: 172
Evet ben 2 kez gittim ikisinde de hiç bı açılma olmadı benimki siyah baya koyu renkti ama yine de açılma olmadı lazımdı 4 seans da biter demesine ragmen zaten tek seans da siliyoruz demesi falan yalan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…