• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Özge Gürel saç rengi

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
421
95
318
Merhaba arkadaşlar.
Fox daki kiraz mevsimi dizisinde oynayan Özge Gürel in saç rengi tam olarak ne acaba ?
Nette çok aradım ama bulamadım. Diziyi izleyenler bilir koyu kumral ama güneşte çok güzel kızıl mı, bakır mı bilemedim. Çok hoş yansımaları var.

Eklentiler

• $10464061_1513642052200101_8949472764595163266_n.png
    $10464061_1513642052200101_8949472764595163266_n.png
    229,1 KB · Görüntüleme: 23.709
  • $20140704_kiraz-mevsimi-1-bolum-fragmani-ve-ozeti.jpg
    $20140704_kiraz-mevsimi-1-bolum-fragmani-ve-ozeti.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 6.458
Çikolata kahve üzerine karamel ışıltılar olabilirmi???

Işıltılı değil düz renk gibi, çikolata kahve bu kadar koyu mu ya canım :(
Filmi izledin mi bilmiyorum. Renk çok güzel.

Buyuk ihtimalle saclarini daha onceden bakir/kizil bi renk arasi kullanmis ustune boya yapilmis alttan onceki uygulamanin rengi cikiyor benimde oyle kizil parliyor sacim

Ben de arıyorum yani çikolata kahve daha açık gibi geldi bana dipleri koyu baya. Uçları da dalgalıyken ozellikle çok doğal duruyor.ışık vurdugunda hafif kızılımsı. Ben de esmer sayılırım sizce bana gider mi bi de kuaförler böyle yapabilir mi o da var ne dicem de böyle bişey çıkıcak ortaya. Yardımlarınızı bekliyorum fikirlerinize ihtiyacım var :)

teşekkürler tabikii paylaşırım benim saçımın rengi çok abuk sabuktu her renk vardı ama yogun sarılık vardı uçlarında yarısında bakırlık hatta kızıllık. şans eseri sıcak kakao aldım voilanın bide altn parıltılı toffe yarı yarıya koydum sadece 20 dk beklettim sonuç özge gürelin saç rengi :KK76:

Anladm ama sende daha önce bakırlık kızıllık oldugu için üstüne o renk tam tutmustur. Zaten aynen dediğin gibi altta bakırlık üstüne kahveyle böyle olmus diyenler vardır benm saçlar koyu kahve seninki gibi olur mu acaba hayırlı olsun :)

Slm kizlar ya sacimi tarcin bakir yapmistim ve cok hos bi renk olmustu herkes cok begendi evde kendim boyamistim.daha sonra kuafore gittim kuaforde tarcin bakir istememe ragmen bana inatla cikolata kahve icine kizil katip oyle boyadi .ama ben sevmedim rengini bordo gibi oldu cok koyu kizil kahve oldu sanki.ama ben pisman oldum.diger bakir ck gzldi.1 ay gecti ustunden akti sacim.ama hala kziil yansima var tarcin bakir yapsam tekrar olur mu acaba ? Ya da tarcin bakirla acik kumral mi karistirsam .tesekkurler

Merhaba ilk mesajım yardım ederseniz sevinirim siyah kiraz saç rengini nasıl elde ederiz:KK54:alakasız oldu kusura bakmayın

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 136
Back