Ozempic iğne almak isteyen olursa elimde bir adet var.

Boyle igneleri uc bes kilo vermek icin kullanmayin ya. Seker hastasiysaniz bile kullanmayin.
Diyabet hastasiyim diye doktor kac kere yazdi. Aldim sonra cesaret edip kullanamadim attim.
Bu tarz igneleri kullanip pankreas kanserine yakalanan en az 6-7 kisiye denk geldim. Pankreas kanseri= %99.9 ölüm demek.
Zaten kutu uzerinde yaziyor bazi tumorlere sebep olabilecegi.

Bu
Boyle igneleri uc bes kilo vermek icin kullanmayin ya. Seker hastasiysaniz bile kullanmayin.
Diyabet hastasiyim diye doktor kac kere yazdi. Aldim sonra cesaret edip kullanamadim attim.
Bu tarz igneleri kullanip pankreas kanserine yakalanan en az 6-7 kisiye denk geldim. Pankreas kanseri= %99.9 ölüm demek.
Zaten kutu uzerinde yaziyor bazi tumorlere sebep olabilecegi.
Bu iğneler çok pahalı insülin iğnelerinile karıştırmış olabiliriz şeker hastalığıyla ilgisi yok bunlar insülin iğnesi değil o kadar para verip atmanız bana inandırıcı gelmedi veya insülin ignesiyle karıştırdıniz.

Bu

Bu iğneler çok pahalı insülin iğnelerinile karıştırmış olabiliriz şeker hastalığıyla ilgisi yok bunlar insülin iğnesi değil o kadar para verip atmanız bana inandırıcı gelmedi veya insülin ignesiyle karıştırdıniz.
Insulin zaten kullaniyorum. Insulin degil bahsi gecen igneden aldim.
O soylediginiz pahalilik olayi Turkiye icin gecerli. Ben yurt disinda yasiyorum. Daha once bana 2 kez igne formu yazildi ve aldim. Arastirdiktan sonra cesaret edip kullanamadim attim.

Evde suan hap formu bile var 1 sene olacak kullanmadim duruyor. Istemedigimi soyledigim halde son gittigim diyabet doktoru israr etti ve kullan diye yazdi. Igne yerine hap formunu yazmasinin sebebi bu igneler aslinda seker hastaligi icin uretildigi halde kilo verdirme yan etkisinden dolayi obez insanlar tarafindan amaci disinda kullanildigi icin victoza,ozempic vs tum muadillerde stok sikintisi yasaniyor dunya genelinde.. Hapini da aldim ama onu da cesaret edip kullanamadim.

Bu ignelerin ve haplarin asil ve ilk uretilme amaci diyabetik hastalarda kan sekeri kontrolu kilo vermek degil. Ve ciddi yan etkileri var.

Bu

Bu da tablet formu.

Eklentiler

• 20250111_232454.jpg
    20250111_232454.jpg
    177,2 KB · Görüntüleme: 13
Anladım Türkiye de baya pahalı maalesef 5bin küsür saxenda. Endokrinoloji kontrolunde kullanıyorum umarım bir sorun yaşamam.

Anladım Türkiye de baya pahalı maalesef 5bin küsür saxenda. Endokrinoloji kontrolunde kullanıyorum umarım bir sorun yaşamam.
Benim de fazla kilom var ama ben cesaret edemiyorum.
1.5-2 sene once sikayetvar isimli sitede okumustum bir yorum. Kilo vermek icin kullanan biri pankreas kanserine yakalanmis ve whipple ameliyati olmus. Bu cok buyuk bir ameliyat bir cok organinizi kesip aliyorlar. O kisinin Onkoloji doktoru bu tarz igneler kullananlarda pankreas kanserine denk gelilebiliyoruz gibi bir yorumda bulunmus. Sonra o yorumu sildiler..

Arastirmaya devam ettikce bir cok vakaya denk geldim. Redditi belki bilirsiniz o sitede bu ilaci kullanip yakinlari pankreas kanserine yakalanan bir cok kisiye denk geldim. Zaten kutu uzerinde de tumorlere sebebiyet verebilecegi yaziyor.

Yani sana ne seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama ben yine de dusundugumu soyleyecegim. Diyet ve sporla kilo vermek varken guzel gorunmek adina boyle bir risk almaya deger mi? Doktora soyleseniz belki guler gecer sizi rahatlatmaya calisir.. Ama unutmayin ki doktorlar anlasmalarina gore recete ettikleri ilaclardan prim alabiliyorlar. Hele ki boyle pahali bir ilactan gayet guzel gelir elde edeceklerdir...

Ingilizceniz var mi bilmiyorum ama google translate ile cevirebilirsiniz bu ekran goruntusunu. Ozempic kullanip pankreas kanseri teshisi alan kisiler var. Bu cok ciddi bir kanser turu. Kuzenim yakalandi ve ilk sikayet baslangici ve ölmesi arasinda sadece 40 gun vardi.

Bunun disinda eger insulin direnciniz varsa ve sekeriniz yuksekse synjardy/janumet/ jardiance gibi empaglizofin iceren ilaclar var. Onlar da kilo verdiriyor.. Kullandigim donem 5-6 kilo verdim 2 ayda yemegimden kesmeden hem de. Sonra hamile kalinca biraktim bir daha da baslamadim. Insuline gectim. En azindan yan etkisi daha az fiyatlari da uygun.. Doktorunuza alternatif olarak sorabilirsiniz.
Yani artik sizin karariniza kalmis.

Eklentiler

• Screenshot_20250112_002125_Reddit.jpg
    Screenshot_20250112_002125_Reddit.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 11
Back