fiyat olarak ne düşünüyorsunuz
buna benzer bir yatağı hamileyken internette görüp bayılmıştımm marangozda yaptırmak iyi fikir bence:) çok kullanışlı olmuştur sizin için..fiyatıda çok uygun vermişsiniz..umarım hemen satılır :) bu arada jokerde satılıyor buna benzer yataklar tam hatırlamıyorum ama 1000 liranın üzerindeydi..
80 TL' ye düştü
Merhaba hala duruyor mu besik?
Bana yapabileceginiz son fiyatla birlikte, besigin ölçülerini yazabilir misiniz? Özellikle yerden yuksekligi onemli, yatagimin kenarina denk gelecek mi bakmak için.Evet duruyor hala satista
Uzunluk: 90cmGenislik: 47.5Yukseklik: 42.5 (yatak haric)Son fiyat 70 tl olsunBana yapabileceginiz son fiyatla birlikte, besigin ölçülerini yazabilir misiniz? Özellikle yerden yuksekligi onemli, yatagimin kenarina denk gelecek mi bakmak için.
Uzunluk: 90cmGenislik: 47.5Yukseklik: 42.5 (yatak haric)Son fiyat 70 tl olsun
Evet onlarida veriyorum yatakla birlikte.yatakla birlikte yukseklik 47.5 oluyor yatakla beraber fotoyu ancak hafta sonu ekleyebilirim bende istanbuldaxim sanirim ancak elden teslim alinirSiz yaninda yatagi ve korumasini da veriyorsunuz sanirim yanlis anlamadiysam? Bana yatakla birlikte yerden yuksekligini söylerseniz, bir de yatakli halinin fotoğrafini yollarsaniz, ölçü uyarsa almayi düşünüyorum. Hangi sehirdeydiniz, ben istanbuldayim, nasil teslim alacagiz?
Evet onlarida veriyorum yatakla birlikte.yatakla birlikte yukseklik 47.5 oluyor yatakla beraber fotoyu ancak hafta sonu ekleyebilirim bende istanbuldaxim sanirim ancak elden teslim alinir
Evet onlarida veriyorum yatakla birlikte.yatakla birlikte yukseklik 47.5 oluyor yatakla beraber fotoyu ancak hafta sonu ekleyebilirim bende istanbuldaxim sanirim ancak elden teslim alinir
Merhaba, kadınlar gününüz kutlu olsun :) fotograflari haftasonu yukleyebilirim demiştiniz, hatirlatmak icin yazıyorum.
Cok ozur diliyorum hafta sonu babam kalp krizi gecirdi ilgilenemedim size yazmak icin her girdigimde baska birsey cikti
En kisa zamanda ekliyorum fotolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?