• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Özellikle yenidoğan için yatak yanı beşik

Minikuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
2.887
302
148
İstanbul
Ben bu tarz bir ürünü hamileliğimde çok aradım bulamayınca kendi mobilyacıma yaptırdım..
Kiraz ağacından çok sağlam.. Ölçülerini hatırlamıyorum bakıp yazarım ama benimki iri bir bebek olmasına rağmen 3 ay kullandık daha da kullanırdı..
Yatağınızla sıfır halde kullanabiliyorsunuz. Benim bebeğim kolikti ve 3 ay hayatımı kurtardı diyebilirim..
Emzirmek için sadece yana dönmem yeterli oluyordu gak dese dönüp bakıyordum.. Yatağımdan kalkmadan nefes alışlarını bile takip ediyordum.. Benim çok işime yaramıştı artık bebeğim büyüdü arka bahçemde duruyor..
Son halini kontrol etmem lazım ama ben kaldırdığımda çizik bile yoktu..

Aşağıdaki fotoğrafı mobilyacının gönderdiği son haliydi.. İlgilenen olursa hafta içi yeni fotoğrafları eklerim..
Ayrıca içinin sünger yatağını ve fermuarlı yıkanabilir kılıfını yine kendim yaptırdım.. Cibinlikte yaptırmıştım ama şimdi yok.. Kenarlarının yan koruması da var carrefourdan alıp bir şekilde sabitledik..

Bu arada yan koruma ve yatağının kılıfı mavi renk..

$IMAG0027.jpg

Beşiğin yan koruması sünger yatağı fermuarlı çarşafı ve yan yatma yastığıyla beraber 130 TL olarak fiyat belirledim..
İstanbul için elden teslimat yapabiliriz..

buna benzer bir yatağı hamileyken internette görüp bayılmıştımm marangozda yaptırmak iyi fikir bence:) çok kullanışlı olmuştur sizin için..fiyatıda çok uygun vermişsiniz..umarım hemen satılır :) bu arada jokerde satılıyor buna benzer yataklar tam hatırlamıyorum ama 1000 liranın üzerindeydi..

buna benzer bir yatağı hamileyken internette görüp bayılmıştımm marangozda yaptırmak iyi fikir bence:) çok kullanışlı olmuştur sizin için..fiyatıda çok uygun vermişsiniz..umarım hemen satılır :) bu arada jokerde satılıyor buna benzer yataklar tam hatırlamıyorum ama 1000 liranın üzerindeydi..

Tesekkur ederim
bu besik olmasaydi sanirim oglumun kirki cikana kadar hic uyuyamazdim
cok severek kullandim hazirini bulamayinca da yaptirdim
umarim dogum yapacak birine denk gelirde dogum sonrasi hayatini kolaylastirir

Uzunluk: 90cmGenislik: 47.5Yukseklik: 42.5 (yatak haric)Son fiyat 70 tl olsun

Siz yaninda yatagi ve korumasini da veriyorsunuz sanirim yanlis anlamadiysam? Bana yatakla birlikte yerden yuksekligini söylerseniz, bir de yatakli halinin fotoğrafini yollarsaniz, ölçü uyarsa almayi düşünüyorum. Hangi sehirdeydiniz, ben istanbuldayim, nasil teslim alacagiz?

Siz yaninda yatagi ve korumasini da veriyorsunuz sanirim yanlis anlamadiysam? Bana yatakla birlikte yerden yuksekligini söylerseniz, bir de yatakli halinin fotoğrafini yollarsaniz, ölçü uyarsa almayi düşünüyorum. Hangi sehirdeydiniz, ben istanbuldayim, nasil teslim alacagiz?
Evet onlarida veriyorum yatakla birlikte.yatakla birlikte yukseklik 47.5 oluyor yatakla beraber fotoyu ancak hafta sonu ekleyebilirim bende istanbuldaxim sanirim ancak elden teslim alinir

Evet onlarida veriyorum yatakla birlikte.yatakla birlikte yukseklik 47.5 oluyor yatakla beraber fotoyu ancak hafta sonu ekleyebilirim bende istanbuldaxim sanirim ancak elden teslim alinir

Tamam bizim yatak da 50 cm, uygun olur muhtemelen. Siz fotoyu ekledikten sonra yatakli halini görüp degerlendirelim, sonra teslim alma kismini konusuruz. Hayırlı olsun inşallah.

Merhaba, kadınlar gününüz kutlu olsun :) fotograflari haftasonu yukleyebilirim demiştiniz, hatirlatmak icin yazıyorum.

Merhaba, kadınlar gününüz kutlu olsun :) fotograflari haftasonu yukleyebilirim demiştiniz, hatirlatmak icin yazıyorum.

Cok ozur diliyorum hafta sonu babam kalp krizi gecirdi ilgilenemedim size yazmak icin her girdigimde baska birsey cikti
En kisa zamanda ekliyorum fotolari

Cok ozur diliyorum hafta sonu babam kalp krizi gecirdi ilgilenemedim size yazmak icin her girdigimde baska birsey cikti
En kisa zamanda ekliyorum fotolari

Cok çok gecmis olsun, Allah sifa versin. Acelesi yok, lütfen musait oldugunuzda ekleyin, bir de bunu düşünmeyin. Tekrar gecmis olsun.

Back