• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özellikle Çalışan Bayanlardan Yorum Lütfen

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
Oncelikle benim ki dert degil fikir alma başligi diyebilirim. Ben bu sene işletme bolumunu bitirdim 4aydır is ariyorum.
Turkiyenin farkli sehirlerinde de olan bir ozel hastanenin idari kadrosunda calisma imkanim var muhasebe ya da insan kaynaklari bolumunde. İdari kisim olarak alinacagi icin neresi olur tam bilmiyorum.
Eger kabul edilirsem calisacagim cunku işe cok ihtiyacim var ama merakta ediyorum maaşlari calisma ortami nasildir diye . Hem ilk deneyimim hem de hastanede calismak kariyer acisindan nasil olur? KPSS ye hazirlanmayi cok isterdim ama ailevi sebeblerden calismam daha dogru oldugu icin hem calisip hem KPSSye hazirlanacagim kismetimde varsa zaten KPSS de olur.

Oncelikle benim ki dert degil fikir alma başligi diyebilirim. Ben bu sene işletme bolumunu bitirdim 4aydır is ariyorum.
Turkiyenin farkli sehirlerinde de olan bir ozel hastanenin idari kadrosunda calisma imkanim var muhasebe ya da insan kaynaklari bolumunde. İdari kisim olarak alinacagi icin neresi olur tam bilmiyorum.
Eger kabul edilirsem calisacagim cunku işe cok ihtiyacim var ama merakta ediyorum maaşlari calisma ortami nasildir diye . Hem ilk deneyimim hem de hastanede calismak kariyer acisindan nasil olur? KPSS ye hazirlanmayi cok isterdim ama ailevi sebeblerden calismam daha dogru oldugu icin hem calisip hem KPSSye hazirlanacagim kismetimde varsa zaten KPSS de olur.
Hepinize yorumlariniz icin tesekkurler simdiden

idari personel olarak benim bildigim hastane yöneticiliği bölümünü okuyanlar geliyo yada saglik kurumları işletmeciliği okuyanlar.

İşletme mezunlarının iş durumları malum. Kabul edilirsen bütün kalbinle asıl bu işe bence. Umarım her şey iyi olur senin için. :)

Gir canım işe çok bir maaş olmaz ilk işiniz tecrübesiz yok. ama bu is size tecrübe olur ve is hayatında tecrübe önemlidir.
İşletme Bölümü yaygın bir bölüm işsizlik durumu fazla.ben olsam hemen baslardim biyerden.hem kurumsal büyük bir hastane gibi algıladim.

Gir canım işe çok bir maaş olmaz ilk işiniz thastaniz yok. ama bu is size tecrübe olur ve is hayatında tecrübe önemlidir.
İşletme Bölümü yaygın bir bölüm işsizlik durumu fazla.ben olsam hemen baslardim biyerden.hem kurumsal büyük bir hastane gibi algıladim.
Bende kabul edilirsem baslayacagim zaten canim maddi skntilar da oldugundan baslamama luksum yok ama hastane ortamini hic bilmiyorum hasta olup bile gitmisligim yoktur (Allah gerek etmesin zaten) o yuzden coknmerak ediyorum tavsiyen icin cok tesekkurler

[Valla="kaymerikaaa, post: 43041832, member: 692170"]idari personel olarak benim bildigim hastane yöneticiliği bölümünü okuyanlar geliyo yada saglik kurumları işletmeciliği okuyanlar.[/QUOTE]

Valla 4aydir bulundugum sehirde tek tek fabrikalara hastanelere cv birakiyordum kiminin web sitesinden basvuru yapiyordum . bunun icin de genel basvuru icin form doldurmaya gittim insan kaynaklarinda calisan bayan alim yapilcagini mulakata cagrilcagimi soyledi bikac asama oolumlu gecti oldu gibi bisey :) ama ben zaten is olsunda simdilik ne olursa olsun modunda oldugum icin nedir ne degildir pek bilmiyorum ama idari personelicin gorusme yapildi hani muhasebe mi insan kaynaklari mi bilmiyorum :)

[QUOT, post: 43041933, member: 649672"]İşletme mezunlarının iş durumları malum. Kabul edilirsen bütün kalbinle asıl bu işe bence. Umarım her şey iyi olur senin için. :)[/QUOTE]

Cok tesekkuler iyi dilekleriniz icin. İnsallah tam kabul tlfnu da gelir de daha mutlu olurum :) darisi is bekleyen herkesin basina..

İşletmede çok büyük farklar koyamazsan maalesef vasıfsız elamandan farkın yok. Mesela işletme + muhasebe kısmını geliştirmek. yada dil bilmek gibi vs vs. Eğer alınırsın resmen yapış bu işe. Alttan başlar yükselirsin

İşletmede çok büyük farklar koyamazsan maalesef vasıfsız elamandan farkın yok. Mesela işletme + muhasebe kısmını geliştirmek. yada dil bilmek gibi vs vs. Eğer alınırsın resmen yapış bu işe. Alttan başlar yükselirsin

Cok tesekkurler . aslinda biraz moralim bozuluyordu KPSS ye hazirlanamayip calismak ama dediginiz gibi yukselme sansi calismayi seven insana hep var. Calismaktan ogrenmekten kacmam asla motive oldu msjiniz cok tesekkurler

Canım kariyer.net, secretcv,yenibiriş.com a da CV hazırla oradan da bak şehirindeki mevcut işlere. Burası olmazsa en azından başka bir yer olur. Hakkında Hayırlısı olsun...

Back