Özelden Gelen Mesaj?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
merhabalar,
arkadaşlar bayağıdır kk da yoktum.
yeni yeni giriyorum tekrar eskisi kadar sık olmasada.
burada kurallar vs bayağı değişmiş.
dün akşam özel kutusuna bir mesaj geldi.
bir erkekten.beni bir konuya, okurken evlendiğimi anlatmamdan bulmuş ve bununla ilgili bana mesaj attı.
sevdiği bir kız varmış,aileler pek sıcak bakmıyormuş,ikiside okuyormuş falan.
okurken evlilik nasıl olur diyor(ikiside okurken evli olacakmış.)
eşimle beraber okuduk hatta yorum yaptık sonrada ben safiyani bir niyetle yolladım mesajı
sonra baktım ki profili kapatılmış,hiç konu yorum vs yapmadığı halde?
sonra tekrar uyelik almış az evvel yazmış,niye kapattılar bilmiyorum ama bunuda kapatabilirler demiş ve bana mail adresi vermiş burdan yazar mısınız diye.
ilk başta kötü düşünmek istemedim ve dün yazdığımı kopyala yapıştır yapıp yeni hesabına yolladım not da düştüm.
prensip gereği tanımadığım insanlarla şahsi mail hesabımdan görüşmüyorum.

ya şimdi ne ki bu?
dün eşimle okuduk masum bulduk cevapladık ama bugün gelen mesaj beni işkillendirdi.
malum fake konular, kişiler cirit atıyor.
bir de üyelik hiç konu açmadan yorum yapmadan niye silinir?
acaba sabıkalıda mı sildi adminler?
fake ise kendimi ve eşimi yılın safı ilan edeceğim
değilse buradan arkadaşa özürlerimi iletiyorum

kib le geç yönetim inceler

Erkek üye çünkü,yorum alacaksa sizin yorumunuza mı kalmış illa bir sürü site var gidip sorsaymış,bence uzatmayın artık.

üye olurken kadın butonunu işaretlemeyecek kadar saf olmasa gerek.
uzatma niyetinde değilim.kopyala yapıştır son mesajımdı.
sadece tuhafıma gitti kaç yıllık kk üyesiyim ilk kez başıma geliyor.

Erkek üye zaten yasak birde farklı bir amacı olabilir.Yani istediği sevdiği kızla ilgili sizden fikir istiyor ve de mail adresini veriyor.Sizle sürekli irtibat kurmak istiyor şahsen hiç muhattap olmayın derim.

Kurallarda çok net halbuki..
kurallar nette uyan çok değil.bendekide saflık niye cevap verdiyse
Erkek üye zaten yasak birde farklı bir amacı olabilir.Yani istediği sevdiği kızla ilgili sizden fikir istiyor ve de mail adresini veriyor.Sizle sürekli irtibat kurmak istiyor şahsen hiç muhattap olmayın derim.

dün iyi niyetimden cevapladım ama baktım bugün mail istiyor şüphelendim.
az evvelde kibledim.

Sadece kadınların üye olabildiği bi siteye sızıp, şoyle mi böyle mi die özelden mesaj atan bi erkek nasıl iyi niyetli olabilir ki. Soracak danışacak kimse kalmadı da, tamamı kadın üyelerden oluşan bi forum mu kaldı? Yaw he heee

değil mi ya
en kötü google da aratırsın yorumları okursun falan.
boşluğumuza denk geldi valla

sizi kendine yakın bulduysa demek ki

Durduk yerde hiç bir yere yorum yazmadan banlanmış diyorsunuz, demekki başkalarına da mesaj attı ve şikayet edildi,yoksa yönetim nereden bilecek onun erkek olduğunu.

Durduk yerde hiç bir yere yorum yazmadan banlanmış diyorsunuz, demekki başkalarına da mesaj attı ve şikayet edildi,yoksa yönetim nereden bilecek onun erkek olduğunu.

Bak bu olabilir işte. Bi kac kisiye daha attı muhtemelen.oylede icten yazmış ki yazık dedim cevapladim.
Illaki kadın olarak gostermistir kendini uyanık. Neyse en azından dersimi aldım. Burda da başına gelme ihtimaline karşı arkadaşlara tedbiren iiyi oldu bu konu en azından. (Gerçi kk hatunlari uyanık )

bakın erkek üye sitede yasak. o kişinin nickini ya bana yada adminlere verin. bende iletirim onlara.

Erkek üye yasak deniyor ama geçenlerde girdiğim bi bebek mağazasındaki adama şu marka arabalar iyi değilmiş dediğimde, kadınlar kulubunde mi okuyorsun böyle şeyleri, inanma oralara, benim de yıllardır! üyeliğim var, ben de methediyorum sattığım markaları ona bakarsan dedi...

Kadın butonu diye bir şey yok çünkü üye olanların hepsinin normalde kadın olması gerekiyor. Ayrıca yorum yapmadan, mesaj atmadan neden yasaklanmış diyorsunuz ya, size attığı mesajı bir başkasına da atmış demek ki ve o attığı kişi cevap dahi yazmaya tenezzül etmeyip kiblemiş, yani olması gerekeni yapmış. Erkeğim diyen birine masumane de olsa cevap vermemeniz gerekiyor bu forumda, direkt kiblemeliydiniz.

E forumda dedektör yok yani kim erkek kim kadın ayırt edemiyor, öyle bir teknoloji olsa Kazen başvuran ilk kişi olur emin olun :) Üyeler şüphelendikleri kişileri bildirdikçe foyası ortaya çıkan şutlanıyor.

Çok saf dusunmussunuz
Erkekler cirit atmaya başladı burda

Çok saf dusunmussunuz
Erkekler cirit atmaya başladı burda
Nedeni de belli.. Masumane diyerek muhatap alınırsa olacağı bu.. Ben şüphelendiklerimi direkt yönetime bildiriyorum. Belki doğru belki yanlış ama ancak bu şekilde ayıklanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…