- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
Selam. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum suan normalde tüp bebek için gitmiştik ama dışarıda yapılan tedavileri kabul etmediği için kendisi yeniden hapla aşılamaya başladı.ve bunu 3 haklı 2 iğneli şekilde 5 kez yapcak. 1 kez yaptırdık olumsuz oldu şimdi yine hapla başlatacak. Zaten kararsızım eğitim araştırma hastanesi mi yoksa özel de tüp bebek merkezi mi diye? Şuanda da o süreçler gözüme fazla üzüm geliyor. Zaten bundan önce özelde 2 kez femera kullandım 1 kez asilama yaptırdım. Eşimde de bende de bir sorun görünmüyor.
Simdi özele gitsek tüp bebek yaptırsak (allah korusun da) olumsuz oldu diyelim tekrar eğitim araştırma hastanesine geri dönebiliyor muyum tedaviye? Böyle süreç geçiren var mi? En baştan mi başlatır yoksa zaten dışarıda tüp bebek yaptirmissiniz deyip tüp bebekten mi başlar?
Simdi özele gitsek tüp bebek yaptırsak (allah korusun da) olumsuz oldu diyelim tekrar eğitim araştırma hastanesine geri dönebiliyor muyum tedaviye? Böyle süreç geçiren var mi? En baştan mi başlatır yoksa zaten dışarıda tüp bebek yaptirmissiniz deyip tüp bebekten mi başlar?