• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozelde tup bebekten sonra uni hastanesine donus

Citemik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
985
1.358
63
Selam. Eğitim araştırma hastanesine gidiyorum suan normalde tüp bebek için gitmiştik ama dışarıda yapılan tedavileri kabul etmediği için kendisi yeniden hapla aşılamaya başladı.ve bunu 3 haklı 2 iğneli şekilde 5 kez yapcak. 1 kez yaptırdık olumsuz oldu şimdi yine hapla başlatacak. Zaten kararsızım eğitim araştırma hastanesi mi yoksa özel de tüp bebek merkezi mi diye? Şuanda da o süreçler gözüme fazla üzüm geliyor. Zaten bundan önce özelde 2 kez femera kullandım 1 kez asilama yaptırdım. Eşimde de bende de bir sorun görünmüyor.
Simdi özele gitsek tüp bebek yaptırsak (allah korusun da) olumsuz oldu diyelim tekrar eğitim araştırma hastanesine geri dönebiliyor muyum tedaviye? Böyle süreç geçiren var mi? En baştan mi başlatır yoksa zaten dışarıda tüp bebek yaptirmissiniz deyip tüp bebekten mi başlar?

Merhaba cnm. Bende de eşimde de sknti yok. Ben şehir Hastanesi'nde 3 kez klomen kullandım. Üniversite Hastanesi'nde 2 kez aşilama yaptırdım.simdi özelde tüp bebek yaptırıyorum. Raporlu mu yaptıracaksin

Merhaba cnm. Bende de eşimde de sknti yok. Ben şehir Hastanesi'nde 3 kez klomen kullandım. Üniversite Hastanesi'nde 2 kez aşilama yaptırdım.simdi özelde tüp bebek yaptırıyorum. Raporlu mu yaptıracaksin
Ben bunları özelde yaptırdım canim sonra rapor için eğitim araştırma hastanesine gidelim dedik orasi da süreci ta baştan aldı o yuzden zaman daha çok geçmeden tüp bebeğe başlayalım istiyoruz. Özele gidicem. Ama raporum yok işte bu süreçleri tamamlamadigim için.

Anladım canım Allah kolaylık versin. Çok haklısın herşeye sil baştan başlamak çok zor. Bende bu senin durumunu yaşamamak için. 3 kez klomeni şehir Hastanesi'nde 2 kez aşılamayı devlet üniversitesi nde yaptırdım. Rapor hakkim olsun sil baştan olmasın diye. Gerçi bızde problem olmadığı 2023 te 3 yıl evliliğimiz olacak öyle rapor hakkı oluyor. Ben bekleyemedim özelde tüp bebeğe başladım. Çok şükür maddi sknti olmadığı için beklemedim.
Ben şimdi tüp bebek raporu sartlarina baktım.
Devlet Hastanesi'nde yapılmış iki adet aşılama istiyorlar.

Anladım canım Allah kolaylık versin. Çok haklısın herşeye sil baştan başlamak çok zor. Bende bu senin durumunu yaşamamak için. 3 kez klomeni şehir Hastanesi'nde 2 kez aşılamayı devlet üniversitesi nde yaptırdım. Rapor hakkim olsun sil baştan olmasın diye. Gerçi bızde problem olmadığı 2023 te 3 yıl evliliğimiz olacak öyle rapor hakkı oluyor. Ben bekleyemedim özelde tüp bebeğe başladım. Çok şükür maddi sknti olmadığı için beklemedim.
Ben şimdi tüp bebek raporu sartlarina baktım.
Devlet Hastanesi'nde yapılmış iki adet aşılama istiyorlar.
Sizde bir sorun var miydi canim?
Bizim 4 sene oldu evlilik ama asilama şartını karsilamiyorum ben. Özelde 1 kez yaptirmistim çünkü. Aslında sen tüm işlemleri yaptirmissin sırada tüp bebek varmis ama insan bazen 1 Ay bile beklemek istemiyor dimi. Mesela benim bu ay boşa gittiği için üzülüyorum. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz insallah allah saglikli bir şekilde hayirlisiyla bebeislerimizi kucağımıza verir🤲

Sizde bir sorun var miydi canim?
Bizim 4 sene oldu evlilik ama asilama şartını karsilamiyorum ben. Özelde 1 kez yaptirmistim çünkü. Aslında sen tüm işlemleri yaptirmissin sırada tüp bebek varmis ama insan bazen 1 Ay bile beklemek istemiyor dimi. Mesela benim bu ay boşa gittiği için üzülüyorum. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz insallah allah saglikli bir şekilde hayirlisiyla bebeislerimizi kucağımıza verir🤲
Canim bizde problem yok sebepsiz yere olmuyor.
Bence sende şöyle yapabilirsin. Eğer maddi imkanin elveriyorsa direkt tüp bebek yaptır.
Eğer maddi durumun elveriyorsa aşilama şartını sağla devlette .
Kar zarar hesabı yapman gerekli.
2 aşılama maliyeti ve özelde bir tüp bebek maliyetini kiyaslicaksin ☺️ insalh hayirlsii ile bebisin olur

Canim bizde problem yok sebepsiz yere olmuyor.
Bence sende şöyle yapabilirsin. Eğer maddi imkanin elveriyorsa direkt tüp bebek yaptır.
Eğer maddi durumun elveriyorsa aşilama şartını sağla devlette .
Kar zarar hesabı yapman gerekli.
2 aşılama maliyeti ve özelde bir tüp bebek maliyetini kiyaslicaksin ☺️ insalh hayirlsii ile bebisin olur
Surekli karar değiştiriyorum da simdi önümüzdeki ay için özelde tüp bebek diyoruz bakalim canim hayirlisiyla insallah olsun da saglikla🤲🙂

Surekli karar değiştiriyorum da simdi önümüzdeki ay için özelde tüp bebek diyoruz bakalim canim hayirlisiyla insallah olsun da saglikla🤲🙂
Ay inslaalh canım Allah yardımcın olsun bende iki yıldır evliyim. Senin daha çokmuş. Vakit kaybetme bncede. Şuan bende transfer için ilaç kullanıyorum bu ayın sonunda transfer olacak inslaalh. Zaten asilamanin tutma ihtimali çok düşük. Yüzde 15 gibi. Ama tüp bebekte yüzde 50-70 tutma ihtimali var . İnslaalh tez zamanda pozitif sonuç u görürüz x🥰

Back